Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja in? Ti kriteriji niso nic bolj plemeniti od moskih kriterijev, ki so vecinoma na izgled vezani.*lovely* napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ne na denar Jochie... na družbeno moč na humor, na inteligenco, na smisel za čustvene zadeve (tole sem se mal čudno izrazila, na to, da zna sočustvovati, al kako bi rekla), samozavest seveda, na ambicioznost, na to, da je sposoben v življenju, da zna kej zašraufat, hehe, kaj jaz vem
se čist strinjam s tabo, večinoma so ženskam bol pomenbne take stvari!!
-
*dorothy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
No ja punce, sej če smo poštene tud me prvo vidmo zunanjost. Itak more bit prvo neka privlačnost. Zdej pa odvisno od tipa. En prjatu mi je lih par dni nazaj razlagu, kako se je butasto počutu, ko je začel hodit z eno punco k je bla fotomodel. Samo se je pr tem, da je bla lepa končalo k se ni mogu pogovarjat z njo in jo je pustu. Tko da samo zunanjost za zvezo ni dost. Jst sm se recimo zdej zaljubila v fanta k mi ni nikoli bil neki posebno všeč, ampak po spletu okoliščin smo se začel ful družit in sm ugotovila, da je ful vredu po karakterju in mi je spodneslo tla pod nogami
Tko da po moje....zunanjost je pomembna na začetku, ampak ne mislm lepote, ampak nekaj kar te na človeku pritegne. Potem je potrebn pa karakter
Tko da po moje....zunanjost je pomembna na začetku, ampak ne mislm lepote, ampak nekaj kar te na človeku pritegne. Potem je potrebn pa karakter
-
just*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2007
ziher da največ samozavest pa drobne malenkosti ki te nardijo posebne...
Jaz sm ploh, mam grozno kožo, samo mam pa lepe učke pa še velik samozavesti, zmeri najbol glasna v družbi
Pa nimam nikol težav tipa dobit, pa še lušnga .
Mam pa kolegico, ki ma pa postavo za model, kožo za na plakate....obenem pa še tolk kompleksu.....tko da .... ni vse v postavi in izgledu...
Jaz sm ploh, mam grozno kožo, samo mam pa lepe učke pa še velik samozavesti, zmeri najbol glasna v družbi
Pa nimam nikol težav tipa dobit, pa še lušnga .
Mam pa kolegico, ki ma pa postavo za model, kožo za na plakate....obenem pa še tolk kompleksu.....tko da .... ni vse v postavi in izgledu...
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
sej js sm tud vdružbi fulglasna, pa kr precej samozavestna, sam ko pa pride kak tip, k mi je všeč, se mu pa sploh ne znam približat!!! to me ful mot, kr mu sploh ne upam pokazat, da mi je všeč!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
*lovely* napisal/-a:PA ŠE PREVEČ SAMOZAVESTNA NISEM!!!
v tem stavku je največji problem..
js tud nimam popolne postave (mislim tisto 90,60,90), pa samozavestno nastopim in nimam nobenih problemov s spoznavanjem tipov. pri men se pojavi problem ker sem preveč zbirčna...in kriterij videza marsikdo preživi, potem pa mora bit zelo poseben, da me še drugače privlači. tk da ne, ni vse v videzu. je pa to prvi vtis.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
K so stari tm ene 20 - itaaak da oreng gledajo na videz - sej še sami ne vejo kaj bi radi...Pol k so pa mal (beri - orng) starejši, pa jih že mal pamet sreča in dejansko začnejo z ušesi poslušat (in ne z očmi)
Sicer pa - kakršnekoli smo že punce - važna je samozavest, in verjemte se čuti u zraku in - boys dig it! Jst ne nosim leggic pa mini krilc pa nimam 45 kil pa hudičevo dobr vem kako pritegnit pozornost nasprotnega spola - z pravimi besedami
Sicer pa - kakršnekoli smo že punce - važna je samozavest, in verjemte se čuti u zraku in - boys dig it! Jst ne nosim leggic pa mini krilc pa nimam 45 kil pa hudičevo dobr vem kako pritegnit pozornost nasprotnega spola - z pravimi besedami
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
itak, da je videz tista prva stvar, k te sploh potegne, da se sploh spravš pr tipu/ženski naprej raziskovat njene/njegove ostale lastnosti ..... pa to velja tako za ženske in moške ..... mogla sm no pa ne mi z notranjo lepoto - to pride šele pol ..... a priznate?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
in tipi se te ustrašijo.*lovely* napisal/-a:sej js sm tud vdružbi fulglasna, pa kr precej samozavestna
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Valda da tipi radi gledajo na zunanjost....a ženske ne? No..jz ja
Drugače pa pogosto slišim, da jih odbijajo ženske s pol kile pudra in make-upa. Raje imajo naraven idez, al pa z "okusom" narejen make-up.
No..potem pa se loti še spoznavanja osebnosti. Men se zdi to nekako logično...Pač najprej ga pritegneš s svojo "lepoto"...potem pa pokažeš še kaj si. Zakaj pa se ženske tako sexy oblačijo (žurke npr.)..in samo gledajo katera ji je konkurenca? Ja jz bi rekla, da ravno zato, ker pvi korak je PRITEGNITI FANTOVO POZORNOST...No sej nekateri boste rekli, da se ne oblačite lepo zaradi fantov, pač pa zaradi sebe. Ja tudi to je popolnoma res...ampak.. saj po eni strani gre samo za tvoje dobro, če boš pritegnila nekoga
Drugače pa pogosto slišim, da jih odbijajo ženske s pol kile pudra in make-upa. Raje imajo naraven idez, al pa z "okusom" narejen make-up.
No..potem pa se loti še spoznavanja osebnosti. Men se zdi to nekako logično...Pač najprej ga pritegneš s svojo "lepoto"...potem pa pokažeš še kaj si. Zakaj pa se ženske tako sexy oblačijo (žurke npr.)..in samo gledajo katera ji je konkurenca? Ja jz bi rekla, da ravno zato, ker pvi korak je PRITEGNITI FANTOVO POZORNOST...No sej nekateri boste rekli, da se ne oblačite lepo zaradi fantov, pač pa zaradi sebe. Ja tudi to je popolnoma res...ampak.. saj po eni strani gre samo za tvoje dobro, če boš pritegnila nekoga
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja sam zdej je še uprašanje kje spoznavaš fante.Če jih recimo kje zvečer uzuni,se boš valda spedenala,če ga pa spoznaš k igra fuzbal pa slučajno gledate s kolegicam boš pa najbrž u trenerki ker za kolegice se pa najbrž res ne rihtaš ne...
Kar se tiče make-up-a ne,spet odvisn kje te bo najdu.Lohk brez al pa da sm sm namalana ful recimo u ag,ker drgač teče iz mene,sam pač več pudra mam(nism maškara).
Kar se tiče make-up-a ne,spet odvisn kje te bo najdu.Lohk brez al pa da sm sm namalana ful recimo u ag,ker drgač teče iz mene,sam pač več pudra mam(nism maškara).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov