Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 20. Feb. 2008 14:18

ja sam res js mam tud vlikrat tak občutk d sam to še gledajo d je lepa postavna...ni važno če je glupa in naumna važno je da je lepa aaaaa bad to sovražm ej :evil: :evil:
drgač so pa tud moški ki na to ne gledajo ravn tolk-hvala bogu d obstajajo taki če ne bi bla js lohka sam nuna še :wink:
ampak na začetk veze oz preden tip zbere ktero bo pelou na zmenk verjetno izbira po videzu...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 20. Feb. 2008 16:19

[quote="rdeče vrtnice"]ja sam res js mam tud vlikrat tak občutk d sam to še gledajo d je lepa postavna...ni važno če je glupa in naumna važno je da je lepa aaaaa bad to sovražm ej :evil: :evil: quote]

Če pa nekdo samo na videz pali, potem pa sorry, je on na izgubi. Lepota je minljiva, inteligenca pa ne (z izjemo demence) :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Feb. 2008 20:39

Hvala bogu, da je mene bog ustvaril pametnega in lepega :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 21:16

če mene vprašaš, kakšn je lep tip, bom vrjetn rekla, da prbližn take postave, k je Brad Pitt, ampak se še nikol nism zalubla v nobenga tipa, k bi mev podobno postavo...
vsi so bli manjši (od povprečen velikosti za tipe), večina mal močnejše postave... na njih me je prvlačl kj druzga...
še v nobenga se nism na prvi pogled zalubla. ponavad jih kr neki časa nism niti opazla al pa mi niso bli nč posebnga, pol pa v enem trenutku so al kj tazga nardil al ne vem... se lepo zasmejal in me je to čist vrgl :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 22. Feb. 2008 22:17

sama vem da vsi tako moški in ženske gledamo na videz pri partnerju, ampak mislim da moški v večji meri...recimo večina je takih da jih do 20 leta ne zanima kak ma punca v glavi urejeno, samo da ma vrei postavo, čvrsto ritko, vlke joške(po možnosti košarico d) pa je to to...potem po 20 letih al pa nekaj več(govorim za večino in za primere ki jih tudi sama poznam in jih ni malo) pa začnejo že gledati tudi na druge stvari...
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 22:24

mislm da tut pred 20 letom jim ni čist vsen, kaj ma ženska u glavi. poznam žensko, k je lušna pa vse ampak fuuul butasta. mogoče sm nesramna, ampak je res. pa se tipi sam norca z nje delajo, pa k so 5 minut zravn nje se jim niti lušna ne zdi več...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Feb. 2008 23:22

ah stvar je čist odvisna od posameznika..
če bo tip hotu eno bejbo sam podret pa nič več, ga pomoje ne bo brigal če bejba res tupa, samo da je med njima neka strast, privlačnost (pa spet ni nujno da vsak.. lahko bo tut za one night stand nekdo bolj zbirčen).. če cilja na neki več, bo pa tut spregledal malo predebela stega, al pa ne tok popoln nos, kakšen mozoljček itd.
tolko je različnih ljudi, da je to res težko debatirat.. se pa strinjam, da v večini primerov z leti lepota res ni več tako pomembna..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 11. Mar. 2008 13:33

js mislm, d te tip niti opazo ne bo, če ne zgledaš... tko je... pa tut če si nadpovprečno pametna, prijazna in ne vem kaj še vse..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Mar. 2008 13:42

ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a mateyaa » 11. Mar. 2008 15:01

nokia_b napisal/-a:js mislm, d te tip niti opazo ne bo, če ne zgledaš... tko je... pa tut če si nadpovprečno pametna, prijazna in ne vem kaj še vse..

Se strinjam s tabo. No sai so izjeme, sam redke.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 11. Mar. 2008 15:20

Ko sem prvič vstopila v predavalnico na faksu me je moj opazu in reku kolegu "tale bo pa moja"; jst ga tut opazla nism (res pa je da nas je blo ful:)). Ko smo se prvič navezal stik ga niti pod slučajno nism gledala kot na bodočega partnerja. Pa še tri no-no pogoje je izpolnjeval (fuzbaler, mlajši, sošolec). Torej sem si rekla "z njim pa nikoli". Pa sm ga spoznala in me je začel res tooook prvlačt in mi je ratu do konca hud in nakonc sem le "podlegla" :) Sem se pa mal upirala, priznam.

Nekak sm mnenja, da tipi dajo velik na prvi vtis...torej izgled, urejenost; ženske pa na nastop tipa in sam način obnašanja. Vsaj na začetku ko človeka še ne poznaš skoraj nič.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Mar. 2008 15:23

Roberta R. napisal/-a:ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..

Ja, ampak vsak to pri partnerju išče. In še vedno ne verjamem tistim, ki pravijo, da fanta ljubijo samo zaradi njegove notranjosti. Ni šans, da katerakoli ženska vzame kur** v usta, ker jo navdušuje tipovo poznavanje umetnosti. Pa pardon za vulgarnost.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Mar. 2008 16:52

Pr men gre tko :) :

karakterno ustrezen, vizualno ne = (potencialni) prijatelj
karakterno in vizualno ustrezen = (potencialni) partner
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Mar. 2008 17:48

jullia_ napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..

Ja, ampak vsak to pri partnerju išče. In še vedno ne verjamem tistim, ki pravijo, da fanta ljubijo samo zaradi njegove notranjosti. Ni šans, da katerakoli ženska vzame kur** v usta, ker jo navdušuje tipovo poznavanje umetnosti. Pa pardon za vulgarnost.

ne ne nism hotla nč bit kao svetnica z pridigo o tem da je važna samo notranjost pa to.. hotla sm sam poudart, da če nimaš lih najbl suhih bokov, da je lahko to nekomu ful ušeč na tebi, pa da ni treba zgledat ko barbika da boš nekomu privlačn..
da ena napiše stavk, desci te tut povohajo ne če ne zgledaš itd. se mi zdi ful bedasto (pa brez zamere).. da bejba zgleda al ne.. ma vsak svoje mnenje..
sm pa tut mnenja da značaj polepša človeka (da ma velik vpliv), če se potrudiš pa ga spoznaš.. je pa res tako da če nekomu ne boš všeč, se najbrž ne bo trudu spoznavat
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Mar. 2008 17:54

Ne, sej s tabo se strinjam. Sem samo dopolnila tvoj post :) Ni fora v enih objektivnih lepotnih standardih, ki jim moraš ustrezat, všeč moraš biti pač tistemu dotičnemu človeku.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov