Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
marypa napisal/-a:
Drgač pa ko je ena omenila.. da začneš, ko si v zvezi skuštran, strgan hodit naokol.
Hm.. morm rečt, da jaz ja.. seveda mi je pomembno da sem stuširana in to.. dlje od tega pa niti ne.. ravno zato, ker me boli k. za tipe, ki gledajo samo na videz oz. je lep urejen videz predpogoj za to, da ti rečejo zdravo lepotička..
Malo so mi šle na živce take pripombe. Saj tudi če je lepa ženska skuštrana, oblečena v neke cape, je še vedno lahko lepa Pa ne govorim nujno o sebi hahahha
Mi je pa zadnje časa všeč biti 'zanemarjeno vseeno mi je kako sem oblečena počesana'. Nevem, všeč mi je in se dobro počutim. Aja.. ne zgledam zdaj tako grozno, kot si nekdo mogoče
predstavlja..
to sem jst rekla. in trdno stojim za tem. nisem nobena lepotička, moj tip pa tudi ne metro. ampak ob sebi pa nočem enega klošarja z zvozlanimi lasmi, ki okrog skače v strganih trenirkah. taki me že v osnovi ne privlačijo in če bi se kasneje tekom zveze zanemaril, sigurno ne bi tega kar mirno prezrla.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
ja tudi meni ni bil po zunanjosti preveč ušeč ,ko sva se spoznala. sčasoma, ko sem vedno bolj spoznavala njegovo notranjost in sem ugotovila, da je on ta pravi zame in da sem zaljubljena vanj......še danes po dveh letih je on zame najbolj srčkan, lep in seksi fant, kar jih poznam.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
sokolja napisal/-a:ja tudi meni ni bil po zunanjosti preveč ušeč ,ko sva se spoznala. sčasoma, ko sem vedno bolj spoznavala njegovo notranjost in sem ugotovila, da je on ta pravi zame in da sem zaljubljena vanj......še danes po dveh letih je on zame najbolj srčkan, lep in seksi fant, kar jih poznam.
tud pr men je blo tko. v bistvu je bla moja prva misel ko sva se prvič pogovarjala: z njim pa nikol ne bi bla... pa ne da bi bil grd al pa neprivlačen, sam nikol mi niso bli všeč taki, pol mi je ratu pa totalno hud čez eno let ob istem času sva bla že skupi
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ja, pri meni enako... Samo s tem, da sem ga prej vsaj eno leto gledala kot prijatelja in je imel tudi v mojih očeh videz prijatelja. Potem pa, ko mi je povedal, da bi hotel več, sem ga začela gledat v drugi luči. Izpolnjeval je dva moja edina standarda - suh (nabit ravno prav in ne debel) in visok.
Itak potem, ko združiš notranjost in zunanjost, ti je za zunanjost popolnoma vseeno - oz. če ti je znotraj privlačen, ti je zunanje ohinsploh. Moj je sicer povsem povprečnega videza in se mogoče, če bi ga srečala v lokalu, nikakor ne bi zaljubila vanj... Ampak joj - sedaj po njem postavljam kriterije, katere si želim imet pri fantu in vse te kriterije ima on.
Zanimivo, da če komu to razložim, mi sploh ne verjame .
Prav tako je pri tipih - NE GLEDAJO VSI NA ZUNANJOST! Itak na prvi pogled že preveriš kako izgleda, ampak potem se ti zaljubiš v notranjost in ne v zunanjost. No, zaljubiš se mogoče že v zunanjost, ampak ljubiš pa notranjost. Kaj mi pomaga tip, ki je lep, hkrati pa bolestno ljubosumen? In kaj pomaga tipu ženska, ki je lepa, hkrati pa posesivna?
Itak potem, ko združiš notranjost in zunanjost, ti je za zunanjost popolnoma vseeno - oz. če ti je znotraj privlačen, ti je zunanje ohinsploh. Moj je sicer povsem povprečnega videza in se mogoče, če bi ga srečala v lokalu, nikakor ne bi zaljubila vanj... Ampak joj - sedaj po njem postavljam kriterije, katere si želim imet pri fantu in vse te kriterije ima on.
Zanimivo, da če komu to razložim, mi sploh ne verjame .
Prav tako je pri tipih - NE GLEDAJO VSI NA ZUNANJOST! Itak na prvi pogled že preveriš kako izgleda, ampak potem se ti zaljubiš v notranjost in ne v zunanjost. No, zaljubiš se mogoče že v zunanjost, ampak ljubiš pa notranjost. Kaj mi pomaga tip, ki je lep, hkrati pa bolestno ljubosumen? In kaj pomaga tipu ženska, ki je lepa, hkrati pa posesivna?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ko sem bil mlajši sem gledal na izgled in padal na takozvane barbike.
Zdaj ko sem starejši me privlači inteligenca in da je ženska očem prijazno bitje.Najbolj me zanimajo njena prepričanja, srce, razmišljanje in navade.Lutkice so mi pa postale dolgočasne in jih sploh ne opazim več.
Zdaj ko sem starejši me privlači inteligenca in da je ženska očem prijazno bitje.Najbolj me zanimajo njena prepričanja, srce, razmišljanje in navade.Lutkice so mi pa postale dolgočasne in jih sploh ne opazim več.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
ena pač napisal/-a:Tud pri meni na začetku ni bil lih moj tip,padala sem na čist drugačne tipe.Ampak, ko sma se začela vedno bolj srečevat, sem se preprosto zaljubila in to traja že skor 6 let.
Pri meni je bilo tudi tako.. Bil je zelo daleč stran od mojega "ideala" moških.. Pa sem se zatrapala v njegov karakter, smisel za humor.. Sicer nisva 6 let skupaj, ampak vem da enkrat pa bova..
Moje mnenje o tistih, ki gledajo zgolj na videz.. Videz slej ko prej izgine, ostane tisto kar je v srčku in to bi moralo imeti prednost brez zunanjo lepoto..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
jap, lohka je tipo najbl hud hudejši pa čist popoln za pač določen okus seveda, samo če ni une iskrce k preskoči, pol nima veze kuko zgleda.
dejstvo je da mora bit kemija samo ni nujno da ta prihaja iz zunanjega izgleda...
važn da sta si oba sexy pa ni važn kuko zgledata, pač una iskrca mora bit
dejstvo je da mora bit kemija samo ni nujno da ta prihaja iz zunanjega izgleda...
važn da sta si oba sexy pa ni važn kuko zgledata, pač una iskrca mora bit
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ryu10kyu napisal/-a:Ko sem bil mlajši sem gledal na izgled in padal na takozvane barbike.
waw..tole je pa lepo vidt
Free your mind...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Meni se zdi, da moški kar precej gledajo na videz. Pa to ne pomeni, da gledajo SAMO na videz. Mislim, razlika je gromozanska, če si oblečem ogromen dekolte (pa ga nimam skoraj nikoli) ali pa eno majčko z rokavi... ali pa visoke pete / supergice...
Samo tako pač je... saj sem jaz ista. Kogar si želim spoznati, ga bom najprej opazila zaradi zunanjosti (zame paše pod zunanjost poleg fizičnega izgleda vsakršno "izžarevanje česarkoli", pač vse, zaradi česar ti je človek zanimiv, če ga gledaš, ko je 10m stran), če ga bom hotela še naprej spoznavati, bo pa odvisno izključno od notranjosti in obnašanja, tega ali se imava sploh kaj za pogovarjati in če imava podoben smisel za humor... se mi zdi, da so tudi tipi takšni
Seveda ostajajo situacije, ko nekoga najprej spoznaš, pa se potem zatreskaš v njega... samo meni se to še ni zgodilo
Samo tako pač je... saj sem jaz ista. Kogar si želim spoznati, ga bom najprej opazila zaradi zunanjosti (zame paše pod zunanjost poleg fizičnega izgleda vsakršno "izžarevanje česarkoli", pač vse, zaradi česar ti je človek zanimiv, če ga gledaš, ko je 10m stran), če ga bom hotela še naprej spoznavati, bo pa odvisno izključno od notranjosti in obnašanja, tega ali se imava sploh kaj za pogovarjati in če imava podoben smisel za humor... se mi zdi, da so tudi tipi takšni
Seveda ostajajo situacije, ko nekoga najprej spoznaš, pa se potem zatreskaš v njega... samo meni se to še ni zgodilo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Zvoncica napisal/-a:Meni se zdi, da moški kar precej gledajo na videz. Pa to ne pomeni, da gledajo SAMO na videz. Mislim, razlika je gromozanska, če si oblečem ogromen dekolte (pa ga nimam skoraj nikoli) ali pa eno majčko z rokavi... ali pa visoke pete / supergice...
Eni pač imajo večji fokus na vizuelo eni pa na energijo in ostalo.
Mene pritegne prvo seveda energija in mimika, ki jo oseba oddaja in s tem naredim prvo sito...namreč cenim svoj čas in se mi ne da izgubljati časa z osebami za katere ocenim, da je izguba časa se z njimi ukvarjati.
Če mi je oseba v redu pač vzpostavim kontakt z njo in jo skušam čimbolj spoznati in ugotoviti kaj oseba sploh pričakuje od življenja in izbezam ven njeno razmišljanje in način življenja ter vrednote in ostalo. Če ženska pride tudi skozi drugo sito potem ohranim z njo stike in poglobim odnose z njo...drugače pa grem naprej svojo pot.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
ryu10kyu napisal/-a:Eni pač imajo večji fokus na vizuelo eni pa na energijo in ostalo.
Mene pritegne prvo seveda energija in mimika, ki jo oseba oddaja in s tem naredim prvo sito...namreč cenim svoj čas in se mi ne da izgubljati časa z osebami za katere ocenim, da je izguba časa se z njimi ukvarjati.
Če mi je oseba v redu pač vzpostavim kontakt z njo in jo skušam čimbolj spoznati in ugotoviti kaj oseba sploh pričakuje od življenja in izbezam ven njeno razmišljanje in način življenja ter vrednote in ostalo. Če ženska pride tudi skozi drugo sito potem ohranim z njo stike in poglobim odnose z njo...drugače pa grem naprej svojo pot.
No evo, popolnoma se strinjam s tabo. Samo, da paše zame energija in mimika pod zunanjost... ker to lahko opaziš na daleč. Sam fizični izgled tu niti ni tako bistven...
Drugi odstavek, o vrednotah, pričakovanjih, torej kaj oseba v svojem bistvu je, pa paše zame pod notranjost.
Kako bi rekla... način, KAKO oseba govori => zunanjost
stvari, KATERE oseba govori => notranjost
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov