Ženske ne dojamemo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Sej to je najmanj, kar človk lahko nardi, a ne. Da pač pokliče in pove, kakšna je situacija. Kolk ga pa to stane? Vsaj oglasu bi se, če ga kličm, pa me odj..., čeprov bi blo to grdo. Jst bi sam rada, da se neki zgodi, da se ta reč nekam premakne. Ker drugač, se mi bo zmešal od teh ugibanj.
Sej bi meu mir pred mano, ga ne bi več klicala, če bi se zjasnu, pa npr. reku, da noče bit več z mano...
Joj, kok trpim!!!!

Sej bi meu mir pred mano, ga ne bi več klicala, če bi se zjasnu, pa npr. reku, da noče bit več z mano...

Joj, kok trpim!!!!

- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Ja, jst še kr čakam pa upam, ker se mi zdi, da ga tok poznam, da vem, vsaj približno, da to "ne klicanje" pr njemu ne pomen zmeri take krize. neki se mora zgodit, na bolš al pa na slabš - komi čakam.
Si sploh ne predstavlam, da bi blo konc. Tok ga mam rada...
Si sploh ne predstavlam, da bi blo konc. Tok ga mam rada...

-
Fracha - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2004
Tudi meni se je to naredilo enkrat, da me tip nehal klicat ali pa karkol. Sploh nič od njega, nobenega pojasnila.
In to je nekaj najbolj glupega kar se ti lahko naredi, ker se potem lahko še pol leta sekiraš kaj si naredila narobe. Ampak sčasoma se pobereš in dojameš, da ni bilo nič narobe s tabo, da je brezveze se sekirati zaradi nekoga, ki še toliko jajc nima, da bi povedal kar ti gre.
Sem pa imela en primer, ko sva s tipom zelo dolgo hodila, ampak zveza ni bila v redu, vsaj zame ne. No in ko sem šla stran in razložila, tudi za kaj ne moreva biti več skupaj, me je seveda še kar klicaril, klical sms-e, grozil s samomorom, grozil meni itd... No in to je pa bilo edinokrat, da se jaz nisem oglašala na telefon ali pa karkoli, ker je bil edini način prekinit vse stike. In sedaj po teh letih je to za mano (za nama). Seveda pa sem zamenjala telefonsko
Mogoče pa tudi takrat, ko drugi prekinejo stike z nami preprosto nočemo dojeti zakaj se je to naredilo, ker je preveč boleče.
In to je nekaj najbolj glupega kar se ti lahko naredi, ker se potem lahko še pol leta sekiraš kaj si naredila narobe. Ampak sčasoma se pobereš in dojameš, da ni bilo nič narobe s tabo, da je brezveze se sekirati zaradi nekoga, ki še toliko jajc nima, da bi povedal kar ti gre.
Sem pa imela en primer, ko sva s tipom zelo dolgo hodila, ampak zveza ni bila v redu, vsaj zame ne. No in ko sem šla stran in razložila, tudi za kaj ne moreva biti več skupaj, me je seveda še kar klicaril, klical sms-e, grozil s samomorom, grozil meni itd... No in to je pa bilo edinokrat, da se jaz nisem oglašala na telefon ali pa karkoli, ker je bil edini način prekinit vse stike. In sedaj po teh letih je to za mano (za nama). Seveda pa sem zamenjala telefonsko

Mogoče pa tudi takrat, ko drugi prekinejo stike z nami preprosto nočemo dojeti zakaj se je to naredilo, ker je preveč boleče.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
marilyn napisal/-a:Prov morm vam povedat: POKLICU JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se dobiva, pa bomo vidl. Vse bo kul. Čutm!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Super, no sporoč pol.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
jao...men je biu pa tale člank prav zanimiv
. Konc koncev- sei je povedal čisto resnico, vi tlele ste p s svojimi odgovori sam še potrdile, d si večina žensk sploh ne prizna, d je jo tip odpisu! sama s tem nimam blemov- če ne pokliče, pač ne pokliče. bom že preživela 

~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
BuNNy_bLuE napisal/-a:jao...men je biu pa tale člank prav zanimiv. Konc koncev- sei je povedal čisto resnico, vi tlele ste p s svojimi odgovori sam še potrdile, d si večina žensk sploh ne prizna, d je jo tip odpisu! sama s tem nimam blemov- če ne pokliče, pač ne pokliče. bom že preživela
Mal čudno če te ne pokliče po pol leta ali enem letu veze.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov