Ženske ne dojamemo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če se tip ne oglaša in ti ne vrača klicev, si zanj adijo, nobene večje filozofije ni za tem.

da
163
85%
ne
29
15%
Skupaj glasov : 192

Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 07. Jul. 2005 9:50

marilyn napisal/-a:Mene pa zanima, če vas je tip že kdaj pustil na način, da vas enostavno ni nikoli več poklical, prekinil stike kar čez noč? Al pa se ni oglašal na klice... ignoriral sms-e?
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 07. Jul. 2005 11:20

No sej na to temo sem odgovorila že v eni drugi. Mene pa bol zanima a je tolk težko poklicat, pa povedat, da je konc, al morš res človeka mučit s takimi otročarijami.
pa pa
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 07. Jul. 2005 11:22

Očitno je nakaterim res to težko, se rajš zabubjo in poniknejo. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 07. Jul. 2005 11:52

Sej to je najmanj, kar človk lahko nardi, a ne. Da pač pokliče in pove, kakšna je situacija. Kolk ga pa to stane? Vsaj oglasu bi se, če ga kličm, pa me odj..., čeprov bi blo to grdo. Jst bi sam rada, da se neki zgodi, da se ta reč nekam premakne. Ker drugač, se mi bo zmešal od teh ugibanj.
Sej bi meu mir pred mano, ga ne bi več klicala, če bi se zjasnu, pa npr. reku, da noče bit več z mano... :?: :!: :?: :!:
Joj, kok trpim!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
matea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2004
Kraj: PrImOrSkA

Neprebrana objavaNapisal/-a matea » 07. Jul. 2005 18:28

marilyn
se strinjam s tabo.
men se je ta situacija zgodila lani. pa mi ni potegnlo :wall: tko je k si noro zaljublen pa ne dojameš. jah me je kar izučilo. :ja:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 07. Jul. 2005 18:40

Marilyn boga. Upam da bo kmal boljš.
Men je to tud tok nesramno. :?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 07. Jul. 2005 18:49

Ja, jst še kr čakam pa upam, ker se mi zdi, da ga tok poznam, da vem, vsaj približno, da to "ne klicanje" pr njemu ne pomen zmeri take krize. neki se mora zgodit, na bolš al pa na slabš - komi čakam.
Si sploh ne predstavlam, da bi blo konc. Tok ga mam rada... :hearts:
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 07. Jul. 2005 20:15

Tudi meni se je to naredilo enkrat, da me tip nehal klicat ali pa karkol. Sploh nič od njega, nobenega pojasnila.

In to je nekaj najbolj glupega kar se ti lahko naredi, ker se potem lahko še pol leta sekiraš kaj si naredila narobe. Ampak sčasoma se pobereš in dojameš, da ni bilo nič narobe s tabo, da je brezveze se sekirati zaradi nekoga, ki še toliko jajc nima, da bi povedal kar ti gre.

Sem pa imela en primer, ko sva s tipom zelo dolgo hodila, ampak zveza ni bila v redu, vsaj zame ne. No in ko sem šla stran in razložila, tudi za kaj ne moreva biti več skupaj, me je seveda še kar klicaril, klical sms-e, grozil s samomorom, grozil meni itd... No in to je pa bilo edinokrat, da se jaz nisem oglašala na telefon ali pa karkoli, ker je bil edini način prekinit vse stike. In sedaj po teh letih je to za mano (za nama). Seveda pa sem zamenjala telefonsko :)

Mogoče pa tudi takrat, ko drugi prekinejo stike z nami preprosto nočemo dojeti zakaj se je to naredilo, ker je preveč boleče.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 07. Jul. 2005 21:05

Ne gre za to, da jst ne bi hotla/mogla dojet ZAKAJ se je to zgodilo. Preprosto NE VEM, kaj je narobe...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 08. Jul. 2005 7:59

ne obremenjuj se s tem... verjetno s tabo ni nc narobe... on je tok otrocji da ni sposobn niti povedat zakaj se gre...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 08. Jul. 2005 12:52

Prov morm vam povedat: POKLICU JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se dobiva, pa bomo vidl. Vse bo kul. Čutm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 08. Jul. 2005 13:25

sigurno, da bo vse kul.Držim pestiiiii :D :D :gut: :zustimm:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 08. Jul. 2005 13:29

marilyn napisal/-a:Prov morm vam povedat: POKLICU JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se dobiva, pa bomo vidl. Vse bo kul. Čutm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Super, no sporoč pol. :D
Uporabniški avatar
BuNNy_bLuE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a BuNNy_bLuE » 08. Jul. 2005 15:02

jao...men je biu pa tale člank prav zanimiv :mrgreen:. Konc koncev- sei je povedal čisto resnico, vi tlele ste p s svojimi odgovori sam še potrdile, d si večina žensk sploh ne prizna, d je jo tip odpisu! sama s tem nimam blemov- če ne pokliče, pač ne pokliče. bom že preživela :wink:
~*BoRn 2 Be WiLd*~
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 08. Jul. 2005 16:04

BuNNy_bLuE napisal/-a:jao...men je biu pa tale člank prav zanimiv :mrgreen:. Konc koncev- sei je povedal čisto resnico, vi tlele ste p s svojimi odgovori sam še potrdile, d si večina žensk sploh ne prizna, d je jo tip odpisu! sama s tem nimam blemov- če ne pokliče, pač ne pokliče. bom že preživela :wink:

Mal čudno če te ne pokliče po pol leta ali enem letu veze. :? Se ti ne zdi?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov