Ženske ne dojamemo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če se tip ne oglaša in ti ne vrača klicev, si zanj adijo, nobene večje filozofije ni za tem.

da
163
85%
ne
29
15%
Skupaj glasov : 192

Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 28. Jun. 2005 13:06

shania napisal/-a:
Če se tip ne oglaša in ti ne vrača klicev, si zanj adijo, nobene večje filozofije ni za tem.

Ja, kaj ni očitno, če te ignorira, da ga ne zanimaš? Če bi kaj hotel bi se takoj oglaso :D

To ne drži razen pri nekaterih, ki se jim gre samo za sex (Važno samo da je ženska in v akcijo, pol pa po domače povedano odjebat) :? Sem mel včasih sošolca, ko je izkoristo vsako priložnost.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zalaL » 28. Jun. 2005 13:26

Škoda časa za take fantke, ker če bi bil ta prav dec bi itak lepo obrazloživ zadevo. Punce se pa pol sekiramo in sekiramo, grizemo nohte zarad enga cepca.
Čeprav je včasih težko potegnt črto - tud za takim.
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 28. Jun. 2005 14:14

shania napisal/-a:Če se tip ne oglaša in ti ne vrača klicev, si zanj adijo, nobene večje filozofije ni za tem.

Je res to tako enostavno ;)? Mi pa si tajimo in se prepričujemo, da pa bo vseeno poklical, da mu moramo dati čas, a ne ve kaj bi rekel, da nima časa, da ne ve kaj bi točno rad... V bistvu je vse enostavno, tudi če se tip dolgo odloča -kao odloča, te v bistvu noče, mu ni, mi pa mislimo da jih je/vas je strah in kompliciramo na vse možne načine :razz: Kaj menite o tem? Tipi in ženske

hm..jst se pa nestrinjam z vašimi ugotovitvami.ok če to tk kt je napisano v tej xy reviji traja že mesec in tko naprej pol je res ja,sam drugač pa ni nujno.
mam doma nekoga ka se če mu kaj ni prov zna skujat pa tud po tedn dni nč ne šmirgla pa igra frajerja kao kaj boš ti men,ampak na koncu gre pa zmer nazaj.sam je smešno ko sta oba ista pa se kao "ne jebeta" sam vidm kakšna mora mu je pa na koncu jo zmer on pokliče pol.
tko da če mene prašate je tud odvisno od tipa,čeprov je pa tud res da majo včasih take mešane signale da pol res nič več neveš,ampak načeloma pa velja da si bo vzel čas če si to želi.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 29. Jun. 2005 11:33

pri meni je blo nekaj podobnega, da mi tip ni odgovarjal na klice. pač tak je. ko te več ne pokliče, si zajn adijo in ni več nobene filozofije. vse možne izgovore, ki si jih me zmišljujemo, so samo tolažba.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 29. Jun. 2005 15:30

srčica* napisal/-a:pri meni je blo nekaj podobnega, da mi tip ni odgovarjal na klice. pač tak je. ko te več ne pokliče, si zajn adijo in ni več nobene filozofije. vse možne izgovore, ki si jih me zmišljujemo, so samo tolažba.

se strinjam ja......tak pač je,kaj moremo.,,,,, :cool: :? :cool:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 29. Jun. 2005 15:52

Če jaz nekoga pogrešam in ga/jo želim slišati, ga/jo seveda pokličem. In zato mi ni čist nič jasno, zakaj iščete razloge in izgovore v tem, da te tip ne pokliče. Če bi si želel slišati tvoj glas, če bi te pogrešal itd. potem bi poklical in pika!
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 29. Jun. 2005 16:11

To delamo zato, ker si nočemo priznat da je over.Tut sama sem bila taka kar eno obdobje, in sem prav trpela.Strah nas je razočaranja.Fantje, pa to sprejmejo na drugačen način od nas.Je očitno a ne?? :?
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 29. Jun. 2005 18:12

Je res. Ponavadi poniknejo brez razlage. Izgovori na to, da ni časa, so brezvezni, ker je to ena sama laž. Samo interes velja tuki.
Tudi jaz, priznam, poniknem. Enkrat razložim zadevo, kaj je narobe, potem pa adijo - poniknem. Niti slučajno pa ne prenesem, da me kliče po 10x na dan, ali ne vem kolk sms-ov, mi je adijo totalno.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Jun. 2005 21:43

Hoj!

Greb,greb? :gruebel:

Jah,jaz mislim da je odnos do osebe,spoštovanje in komunikacija bistvo dobrega razmerja...in če to peša po moje nekaj ni v redu v razmerju?!
In če se ti ne javi oziroma te ne pokliče nazaj,te egnorira...ti ni treba biti ne vem koliko inteligentna,da ugotoviš,da vsaj ena od zgoraj naštetih stvari manjka...
Od takih tipov pojdite rajši stran,ker se samo igrajo z vašimi čustvi in so preveliki egoisti,da bi jim bilo mar za vas...
Če pa delajo to iz enega principa(kao surla pa to,če se skregata),ne vem iz česa zasnovanega?Je pa dosti otročje za moje pojme...so tudi drugi načini,da pokažeš svoje razmišljanje...ali kar koli že?

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Jun. 2005 8:45

Men se pa zdi, da ni keč v tem, da ženske ne bi dojele ... nam je že jasno, če se ti fant pač ne oglasi 2, 3, 4 ... dni na telefon, da je konec (no vsaj men bi blo jasno) ... ampak me se preprosto ne moremo sprijaznit s tem, ne moremo dojet zakaj je tako?? Zakaj tip nima tok jajc, da te pokliče in ti pove kaj in kako ... Zakaj se noče več slišat s tabo? Zakaj noče bit več s tabo? Ženske smo pač bitja, ki rabimo pojasnilo, razlago zakaj je konec ... Tko kot je že zvezdica007 napisala ... me pač hočmo pridt stvari do dna in jo končat tko k je treba ...
Ne pa da si kr rečemo ... aha ... torej če me ne kliče 2, 3, 4 ... dni je konec ... ok ... pozabljeno!! :? No vsaj pri tistih ženskah je tko, ki jim je ta zveza nekej pomenila ... in so v to zvezo res neki vlagale in imele partnerja rade ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 30. Jun. 2005 9:49

:wink:
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 05. Maj. 2017 0:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Jun. 2005 9:56

tiasha napisal/-a:Men se pa zdi, da ni keč v tem, da ženske ne bi dojele ... nam je že jasno, če se ti fant pač ne oglasi 2, 3, 4 ... dni na telefon, da je konec (no vsaj men bi blo jasno) ... ampak me se preprosto ne moremo sprijaznit s tem, ne moremo dojet zakaj je tako?? Zakaj tip nima tok jajc, da te pokliče in ti pove kaj in kako ... Zakaj se noče več slišat s tabo? Zakaj noče bit več s tabo? Ženske smo pač bitja, ki rabimo pojasnilo, razlago zakaj je konec ... Tko kot je že zvezdica007 napisala ... me pač hočmo pridt stvari do dna in jo končat tko k je treba ...
Ne pa da si kr rečemo ... aha ... torej če me ne kliče 2, 3, 4 ... dni je konec ... ok ... pozabljeno!! :? No vsaj pri tistih ženskah je tko, ki jim je ta zveza nekej pomenila ... in so v to zvezo res neki vlagale in imele partnerja rade ...

Saj štekam,kaj hočeš povedati :wink:
Vlagaš energijo,čas,čustva,potem pa vidiš da gre vse v nič...in se ti zdi nelogično,kako se lahko to zgodi?Hočeš rešiti razmerje s pogovorom...da razčistita kako in kaj,saj če se skregata še ne pomeni,da je vsega konec...se pač pogovori,razčisti situacijo in to je to,a ne?!Samo očitno njemu ni vredno tega truda in je že obupal nad vama...tipi veliko hitreje obupajo,kot ženske...in ponavadi se ženske veliko bolj trudijo,da ohranijo razmerje(rekel sem ponavadi,da me ne bo kdo za jezik vlekel)...
Samo očitno mu ta ženska niti toliko ni vredna,da bi jo poklical,oziroma se ji javil na telefon...in ji razložil situacijo!

No,pa saj če smo iskreni se tudi ženske dostikrat poslužujejo takih prijemov,pa si mislijo bo tip že dojel,da pač ni zaželjen...tako da pač obstajajo osebe obeh spolov,ki se ne želijo soočiti s situacijo,ki je nastala...oziroma je ta za njih že preteklost in škoda izgubljati čas za take stvari...
Je pa dejstvo,da znate ženske(in moški tudi verjetno)čisto zamoriti sceno in ga kličete 20 krat na dan in na koncu te ima poln ku*ac in se ne javlja več in mu še kar zvoni tel. potem...vztrajno!

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Jun. 2005 10:03

Ja točno to sm hotla povedat, da je ženskam (no in moškim katerim se to dogaja) čist jasno, ampak bi se pač rade pogovorile in vsaj dostojno končale zvezo ... ne pa da se ne al pa drug potuhneta in konec ... :? Men se pa neki najgršga zdi, da se tipu al pa ženski ne zdi vredno vsaj razložit zakaj je konec, povedat razlog in to je to ... samo očitno so tipi in ženske še vedno totalno brez jajc (jajčnikou :D ) in se rajš potuhnejo ... kako otročje ... :roll:

Ja ja se strinjam s tabo, da to delajo tko osebe moškega kot ženskega spola ... podlo pač ... in take osebe totalno preziram in se mi zdijo skrajno neresne in otročje ...

Uff ja kar se tiče pa pretiranega klicanja ... bolno ... :roll: vsaj zame ... obsedenost ... to pa je tut kriza ja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 30. Jun. 2005 18:35

Jaz recimo se nisem javljala samo takim katerim al že takoj na začetku ni bilo jasno,da ne bo nič,ali pa da mi je bilo preveč zoprno rečt:Sorry nisi moj tip,kaj če se nebi več videvala.Veliko lažje se je bilo lepo potuhnit.Ni šlo pa nikdar za kakšno zvezo.Če gre res za par,tu pa sem mnenja,da se moraš pogovorit in da je skrajno otročje in neresno od človeka,ki na tak način razdre zvezo.
Uporabniški avatar
Vladimir
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Vladimir » 01. Jul. 2005 21:57

js bi vedno poklicu razn če date vedt-da ne bo nč....

se prav če ne pokličemo pol ne bo nč... :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov