Ženske ne dojamemo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Pomanjkanje časa vsekakor ni izgovor za to, da se osebi, ki to od tebe pričakuje, ne oglasiš, in to velja tako za moške kot za ženske. Če že ne gre drugače, se postavim v vlogo določene osebe, in potem se znova prepričam, da je bolje, če me postavi na trdna tla, kot pa iznajdem mali milijon teorij o tem, zakaj me še ni poklical nazaj ali zakaj mi še ni odpisal na sms ali e-mail...
Verjamem pa, da za to filozofijo ni pravila, saj nikoli ne veš, kaj se tipu plete po glavi, ali pa je morda res prišlo vmes kaj nujnega in ti ne more odgovoriti na klic. (Tako sem jaz skoraj ponorela od skrbi in vprašanj, ko mi moj lubi (ki takrat to še ni bil) ni odpisal, ker je bil na trgatvi pri teti in je moral prespati v goricah, pa nisem vedela, kaj je z njim, ali če sem se mu s čim zamerila...
) Vsekakor pa, če tišina traja več dni, vsaka kmalu skapira, da mu enostavno ni do nje.
Ne zdi se mi pa prav, da se osebi kar tako nehaš oglašati, če ti pač ni dovoj všeč, ker mislim, da si vsak zasluži izvedeti resnico, pa naj bo lepa ali ne. Lažje je prenesti resnične besede in dejstva, kot pa ugibati o tem in onem, saj je na koncu rezultat vedno isti... Če veš resnico, pa pač greš malo lažje in morda tudi malo hitreje čez vse skupaj.
shania in girl007, mi prosim ena napiše na ZS v kateri reviji je bil članek? Hvala!
Verjamem pa, da za to filozofijo ni pravila, saj nikoli ne veš, kaj se tipu plete po glavi, ali pa je morda res prišlo vmes kaj nujnega in ti ne more odgovoriti na klic. (Tako sem jaz skoraj ponorela od skrbi in vprašanj, ko mi moj lubi (ki takrat to še ni bil) ni odpisal, ker je bil na trgatvi pri teti in je moral prespati v goricah, pa nisem vedela, kaj je z njim, ali če sem se mu s čim zamerila...

Ne zdi se mi pa prav, da se osebi kar tako nehaš oglašati, če ti pač ni dovoj všeč, ker mislim, da si vsak zasluži izvedeti resnico, pa naj bo lepa ali ne. Lažje je prenesti resnične besede in dejstva, kot pa ugibati o tem in onem, saj je na koncu rezultat vedno isti... Če veš resnico, pa pač greš malo lažje in morda tudi malo hitreje čez vse skupaj.
shania in girl007, mi prosim ena napiše na ZS v kateri reviji je bil članek? Hvala!
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Če bi bila v takšni situaciji bi že takoj vedela, da neki ne štima... S takim tipom se sigurno ne bi preveč obremenjevala. On že dobro ve zakaj te ne kliče in se oglaša. Vrjetno ni use klapalo in je ugotovil, da to ni to. Takšne stvari se ponavadi dogajajo čisto na začetku zveze. Je pa res ponižajoče, da ti ne pove odkrito osebno ali po telefonu, da te noče nikoli več slišati. Ženske smo pa v veliki večini naravnane tako, da hočemo priti do dna resnici oz. kaj se dogaja z nama s fantom. Kar je čisto pravilno... Tipi znajo biti glede takšnih stvareh res bedni. Jst sm vedla, da s takšnim nimam nič za delati in konec debate.
-
Princesska - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2004
- Kraj: Gorenjska
Hmmmm ne vem mogoče moj prav d jen zato k ma kao fuuul problemov ga je vse zasul pa še midva sva na podnu in ne more nima energije za nikogar jz pa bi ful rada rešla vse skp in mal težim s pogovori in njemu se pa ne da oz nima energiej za to...prav d me noče zgubit in trenutno kolebam med tem al nj mu vrjamm al ne...prav d nj ga razummm sam kako k s ene javla mislm halo...nč več mi ni jasn sam nočm pa bit bitch in če mu je res hudo kr koj mu obrnt hrbet...sj mogoče sm preveč naivna kar so mi že rekla sam kaj morm ne morem nč prot temu kar sem
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
No takle flesh je men zdj en spustiu kr ne kliče me več sm ga ene 3krat jst poklicala pa je bla skoz tajnica in ga je tut moj kolega poklicu iz mojga pa se ni hotu javit tako da..men se stakim otrokom ne da ukvarjat nimam cajta,živcev pa še najmn tako da K*O*G*A*J*E*B*E*! phhhh... prou dol mi visi so bolši pa še bol pametni od njega tako da samo adijo miško... 

-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
glamBABY napisal/-a:No takle flesh je men zdj en spustiu kr ne kliče me več sm ga ene 3krat jst poklicala pa je bla skoz tajnica in ga je tut moj kolega poklicu iz mojga pa se ni hotu javit tako da..men se stakim otrokom ne da ukvarjat nimam cajta,živcev pa še najmn tako da K*O*G*A*J*E*B*E*! phhhh... prou dol mi visi so bolši pa še bol pametni od njega tako da samo adijo miško...
pametna punca, jst pa mislim da ženske kar fajn dojemamo sam dobivamo pa včasih toook čudne signale da res en veš kaj mu hodi po glavi
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
gemini napisal/-a:js pa mislim da ženske kar fajn dojemamo sam dobivamo pa včasih toook čudne signale da res en veš kaj mu hodi po glavi
ej točno to, pol ti že nič ni več jasno, pa se sprašuješ, če ti samo zdi, da on oddaja take znake al ti jih res, da pol res ne veš kaj si naj misliš o vsem tem. Najboljš jih je potem res skenslat, pa še to ja da nekateri tipi so tudi taki da ne dojamejo, bolj ko jih ti ignoriraš bolj so zapaleni, pa še bolj težijo.

Aja še to da smo štajerke avanturistke, meni se tudi ne zdi tako, samo pač smo bolj odprte in sproščene.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
pikica83 napisal/-a:gemini napisal/-a:js pa mislim da ženske kar fajn dojemamo sam dobivamo pa včasih toook čudne signale da res en veš kaj mu hodi po glavi
ej točno to, pol ti že nič ni več jasno, pa se sprašuješ, če ti samo zdi, da on oddaja take znake al ti jih res, da pol res ne veš kaj si naj misliš o vsem tem. Najboljš jih je potem res skenslat, pa še to ja da nekateri tipi so tudi taki da ne dojamejo, bolj ko jih ti ignoriraš bolj so zapaleni, pa še bolj težijo.![]()
Aja še to da smo štajerke avanturistke, meni se tudi ne zdi tako, samo pač smo bolj odprte in sproščene.
točno, sm glih najdla enga tazga, tip je čist hud, sam kaj k mi ni nkol nč jasno. težila pa valda da ne bom

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Mah to je vse odvisno kako dolgo se ti ne javlja. Pri anketi je verjetno bilo misljeno dalj casa. Ce se ti pac en dan ne javi, je cisto mozno, da je kje kot npr. na trgatvi, kot je ze ena napisala, ali pa kje drugje in mogoce nima telefona sabo. Ce se ti pa tudi drug dan ne javi na telefon oz. da te ne poklice drugi dan nazaj ko pride do telefona je pa tak jasno, da nima zelje govoriti s teboj...
U m4k3 m3 WiLD!
- mackica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Ok, lih o tem sem nekoč gledala oddajo o tem (Oprah
) .
No in je bil kao nek strokovnjak pa ene trije tipi, ki so mel navado tako, da so ženske pustil čakat pred telefonom. No in na koncu smo se vsi neki naučil iz te oddaje...
Da je treba povedat resnico pač... Tip more rečt samo to : I'm just not that in to you.
No in to je to, nč več čakanja pr telefonu, nč več skrbi in neprespanih noči. Ni tisti pravi za nas, zakaj bi izgubljale čas z lažnim upanjem. Ni šlo, ni bil Mr. Right, torej iščemo dalje.
The clock is ticking.

No in je bil kao nek strokovnjak pa ene trije tipi, ki so mel navado tako, da so ženske pustil čakat pred telefonom. No in na koncu smo se vsi neki naučil iz te oddaje...
Da je treba povedat resnico pač... Tip more rečt samo to : I'm just not that in to you.
No in to je to, nč več čakanja pr telefonu, nč več skrbi in neprespanih noči. Ni tisti pravi za nas, zakaj bi izgubljale čas z lažnim upanjem. Ni šlo, ni bil Mr. Right, torej iščemo dalje.
The clock is ticking.

- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja kr govorte zase..jst se nikol ne mislm slepit in se tut nism..če se ni javlju mi dol visi in gremo naprej...okej razn če bi bla s tipom ne vem eno leto in se mi kr naenkrat ne bi javlju sam mislm da bi me u enem letu vsaj tok vzljubil da bi mi povedal da je konec or whatever
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Neki je, da se ti ne javi cel dan, neki pa cel teden ali več. No v vsakem primeru bi bla jst pissed, ker za osebo, ki jo imaš rad in ti nekaj pomeni, vedno lahko najdeš par minutk za klic al pa sms...pa čeprav ob koncu dneva, ko prideš domov (ni izgovorov, da telefona ni blo, ipd.). Jst sm mojmu že na začetku ovedala, da sm panik v smislu "kaj če se mu je kej zgodil", zato je fajn, če mi pove kam gre, kdaj pribl. se vrne, če zamuja, da pokliče, ipd. In je lepo "vzgojen"
In zame ni noben izgovor, če te v dnevu ne more vsaj 1x na hitrco poklicat oz. poslat smsja. Če se pa to dogaja dlje časa (par dni, cel teden, več...) pol sva pa FINITO oz. če se tip izkaže že na začetku za neresnega (sem mela tut s takimi že izkušnje), sam adijo...don't waste my time

In zame ni noben izgovor, če te v dnevu ne more vsaj 1x na hitrco poklicat oz. poslat smsja. Če se pa to dogaja dlje časa (par dni, cel teden, več...) pol sva pa FINITO oz. če se tip izkaže že na začetku za neresnega (sem mela tut s takimi že izkušnje), sam adijo...don't waste my time

- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
shania napisal/-a:Če se tip ne oglaša in ti ne vrača klicev, si zanj adijo, nobene večje filozofije ni za tem.
Se popolnoma strinjam s tem! Nevem zakaj si ene ženske iščejo neke bedaste izgovore kot npr. mogoče nima časa, mogoče mu je telefon crknil ipd... Če interesa ne pokaže na začetku, potem res nevem kdaj ga bo!?
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
bad_girl napisal/-a:Neki je, da se ti ne javi cel dan, neki pa cel teden ali več. No v vsakem primeru bi bla jst pissed, ker za osebo, ki jo imaš rad in ti nekaj pomeni, vedno lahko najdeš par minutk za klic al pa sms...pa čeprav ob koncu dneva, ko prideš domov (ni izgovorov, da telefona ni blo, ipd.). Jst sm mojmu že na začetku ovedala, da sm panik v smislu "kaj če se mu je kej zgodil", zato je fajn, če mi pove kam gre, kdaj pribl. se vrne, če zamuja, da pokliče, ipd. In je lepo "vzgojen"![]()
Dobro povedano. Se strinjam. Če mu je nekaj do tebe, si bo že vzel par sekundic, pa spisal nekaj besedic. Sam eni res nimajo kulture, kar se tega tiče

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov