Ženske ne dojamemo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js sicer nism tak tip človeka k bi od začetka silla v tipa....
Če mi je kšn ušeč pa se zadebatirava pa če mi je ql mu dam svojo cifro in počakam da me on pokliče
Mogoč sm mal staromodna, sam če je zagret bo že poklicou:)
Če mi je kšn ušeč pa se zadebatirava pa če mi je ql mu dam svojo cifro in počakam da me on pokliče
Mogoč sm mal staromodna, sam če je zagret bo že poklicou:)
Live your life like you want
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ženske ne dojamemo, da so tipi včasih taki strahopetci neglede na to kok se delajo pametne in močne. Da niti enga samega pogovora nemorš opravič pred koncem zveze si zame šleva da ni večje. Če ti punca ni več všeč ji to poveš, razložiš zakaj (četud je razlog pač d se ti nda ubadat z njo)in potem greš svojo pot, s tem ko ste take glupe reve, da ne kličete, odpisujete, skratka ignorirate otežite zadevo sebi in punci. Svinje
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
kaj pa si pomisnla, da to naredi zato, da te noče gledati kako jočeš... Je bolje biti jezen kot pa razjokan... Če bi teb pustil fant v katerega si zaljubljena bi se začela jokat in on te nebi tolažil, zato pa ti raje ne pove osebno... Ženske ste pa še hujše... Ene dajo številko pa sploh ni njihova... Al pa se zmeniš, pa sploh ne pride (npr. prek neta zmenek). Pa tudi ko se naveličajo tipa, kr nehate pisat odrežete... Čisto iste ste, še huj včasih...
-
KittyKiss - Debatorica
ABLA BLA PUSSY
pač bom jokala, cmerala, umirala, kaj ma veze?? maš raje sovraštvo kokr da se ti ženska zjoka pred očmi? Pač nj se baba zjoka, nj pove svoje, potrp mal časa, potem boš mel mir, samo če ga slučajno kasnej neboš mel se uporab metoda ignoriranja, prej ne, si vsak človek zasluž pojasnilo(še posebej dekle ktero nj bi mel včas še rad(al pa ne)) ne pa brezvezno šlevasto ignoriranje.
pač bom jokala, cmerala, umirala, kaj ma veze?? maš raje sovraštvo kokr da se ti ženska zjoka pred očmi? Pač nj se baba zjoka, nj pove svoje, potrp mal časa, potem boš mel mir, samo če ga slučajno kasnej neboš mel se uporab metoda ignoriranja, prej ne, si vsak človek zasluž pojasnilo(še posebej dekle ktero nj bi mel včas še rad(al pa ne)) ne pa brezvezno šlevasto ignoriranje.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
ma js sm samo 1x pustu punco In sm ji reku zakaj ne Ponavadi, je blo da so mene pustle,prek sms, msn... ker so vse ljubosumne in niso verjele, da če greš na priprave da si 100% v športu in ne da hodiš žurat naokrog... Pa razdalja je bla tudi kriva... Tk da nevem kdo je pussy
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
če si tipu nekoč dejansko neki pomenila se mi zdi da te bo poklical pa reku konc je. ampak če mu pa pomeniš tolko kot lanski sneg te bo pač na tak način postu. zanj si bla pač samo avantura in to je to. nekatere delajo iz tega pravi kraval po nepotrebnem. če si ženska ustvari neko lažno iluzijo da obstaja zveza in ljubezen potem prav. ampak bo kasnej ona tista ki bo objokana. in nočem dat prov bigboi-u ampak tud nekatere ženske so take. poznam kar nekaj takih. " ful si mi všeč. mogoče te pokličem". ampak v tem primeru se tip ne bo zjokal ker bo potem veljal za cmero
-
KittyKiss - Debatorica
Vseeno sm mnenja, da si vsak zasluž pojasnilo, pa če si začne rezat žile pred njem.. Ni njegova stvar, on jo je pustu in to je to. Ona pa nj dela zdj kar če. Ne pa da jo ignorira ceu mesc, baba čist freaked out, kva je zdj z njima itd..
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
KittyKiss napisal/-a:Vseeno sm mnenja, da si vsak zasluž pojasnilo, pa če si začne rezat žile pred njem.. Ni njegova stvar, on jo je pustu in to je to. Ona pa nj dela zdj kar če. Ne pa da jo ignorira ceu mesc, baba čist freaked out, kva je zdj z njima itd..
brez zamere ampak a se ti ne zdi logično če se tip ne oglasi en mesc da je konc? čist informativno sprašujem.
-
KittyKiss - Debatorica
Itak da je logično To sploh nima veze. Ampak že takoj prvih par dni bi se začela ženska sprašvat kaj se dogaja itd..Zakaj bi to naredil? Neumno, otročje, poniževalno in totalno prfukneno je. Pač rečeš, konec je in to je to. Zakaj je to tak nenormalen problem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov