Če ženska zabluzi z nekom velja za vlačugo, moški pa je car?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js mislim da če punca zabluzi z nekom na zabavi jo zarad tega ne označijo za vlačugo. če pa se vlači vsak dan z drugim potem pa jo. se pa strinjam s tem da ni pravilno da če punce, ki so imele veliko fantov označijo za vlačuge, fantje pa so carji. seveda pa ne podpiram kurbarije!!
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
gemini napisal/-a:Jst sama sebe ne smatram za vlačugo, če me drugi mi pa dol visi.
Prav tako drugij ne uznačujem in ocenjujem glede na število spolnih partnerjev.
se strinjam.. bolj zanimivi so primeri v družbi.. ko je ženska v eni noči mogoče z dvem partnerjema.. moški pa tudi..z dvema. in ona je takoj kurba prasica.. in vs egrdo, moški pa car. glede na enega partnerja na noč.. no ja, še nisem slišala, za več pa.
TO SE MI NE ZDI FER. tut ženske mamo včasih večjo potrebo. (čeprav tega ne odobravam, da jih imaš več na noč..)
wanna fuck.. now!. *
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Veste kaj gre men tud grozno na živce..ko rečejo: taka kurba je d takoj odpre noge itd, oni pa "oo jz sm pa tri položu fak, kok sm jih nategnu "
Ubistvu govorijo kt da nm pa seks ne paše, kt da to delamo samo da njimm ugodimo, a nbenmu ni še potegnl da mogoče smo pa me njega izkoristle in ne on nas
Ubistvu govorijo kt da nm pa seks ne paše, kt da to delamo samo da njimm ugodimo, a nbenmu ni še potegnl da mogoče smo pa me njega izkoristle in ne on nas
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
tocno tako - girls like sex!
tudi meni je najbolj zabavno pobrati kaksnega super seksi fantka v 4ki, ga peljat domov in imeti noro noc. saj ne zdaj vsakic, ko grem ven. sem in tja je pa le lepo pozabavati se
in ce mi zato nekdo rece kurba, jebat ga...jaz le rada seksam
tudi meni je najbolj zabavno pobrati kaksnega super seksi fantka v 4ki, ga peljat domov in imeti noro noc. saj ne zdaj vsakic, ko grem ven. sem in tja je pa le lepo pozabavati se
in ce mi zato nekdo rece kurba, jebat ga...jaz le rada seksam
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
-
Sexy_back - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
lolitaa napisal/-a:js mislim da če punca zabluzi z nekom na zabavi jo zarad tega ne označijo za vlačugo. če pa se vlači vsak dan z drugim potem pa jo. se pa strinjam s tem da ni pravilno da če punce, ki so imele veliko fantov označijo za vlačuge, fantje pa so carji. seveda pa ne podpiram kurbarije!!
Se strinjam
Blondes have more fun
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
nastasia napisal/-a: jebat ga...jaz le rada seksam
Ne vem zakaj bi blo s tem kaj narobe. Če pa je... potem se bom pač cvrla v peklu.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
meni se to ne zdi nič slabega, zakaj pa nebi, če si samska... mislim, da se tud ženski dvigne morala, če zabluzi z tipom, ki ji je bil že dlje časa ful všeč... sam zarad tega pa ziher nisi vlačuga ali kaj podobnega. žurke so pač namenjene temu, da se zabava in tud to je zabava...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
mah, nobenga tipa ne moti če punca zablodi z enim. Moški reče to ženski da je vlačuga, zaradi tega ker je sam ni očaral. To je vse Tako poteši svoj ego Se pa da mal debatirat če ta punca vsak večer z drugim zablodi Za moške je pač tko da so plenilci in plenijo in jim noben ne očita, za ženske pa ta vloga nekak ni idealna Sam spet, kera bo hotla met tipa ki je mel vsak teden drugo... Une ki ga poznajo že ne In isto za žensko, ker pošten resen fant bo hotu punco, če ve da je mela vsak teden drugega Na koncu bosta glih vlačuga in jebač skup pršla pa bo idealen par
Shannon ti si ista ko js pol, sam da sm js šport dal v ospredje Nič žura, samo trening 2x dan, tekme 4x teden in šola...
Shannon ti si ista ko js pol, sam da sm js šport dal v ospredje Nič žura, samo trening 2x dan, tekme 4x teden in šola...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
_emcy_ napisal/-a:zdej pa tema ki po mojem zanima vse predstavnica ženskega spola ki želijo pojasnilo!!!!
če npr. ženska na kaki zabavi zabluzi z kakim moškim že takoj velja za vlačugo ki hodi od moškega do moškega....
če pa moški na zabavi zabluzi z kero pa postane največji car in ego se mu dvigne za 50%....
Zakaj? Zato, ker ženske to obešate na veliki zvon. Jaz v svoji družbi tipov še niti enkrat nisem slišala, da bi za katero rekli, da je kurba ali podobno in tudi sami se niso hvalili katero so in katero ne.
Mislm, da ženske dajete temu čist prevelik pomen. Kaj če bi enkrat za spremembo preprosto uživale!!!
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
V glavnem se strinjam s Shannon... Moje mnenje je pač, da se lahko znoriš vse tja do poznih dvajsetih, pa ni s tem nič narobe. Malo drugače pa je s tem, če začneš prezgodaj. Pri 14ih? Takrat si še otrok v pravem pomenu besede. Tudi če si že konec s srednjo šolo, še za moje pojme ni nič narobe, če si še nedolžen. Stvar lastne presoje in želja pač. Nikamor ni sile. Kar se pa tiče teme same... Če si samski, s tem ni nič narobe, dokler ne postane ravno neka "odvisnost" od žurov, kjer nekoga moraš nujno spoznati in se dati dol z njim, ker par tednov pa reeees ne moreš zdržati brez seksa. Če se z nekom ujameš, pač greš do konca ali pa ne. Ponavadi pa se itak najdejo takšni s podobnimi interesi, sicer se ne bi po ene par urah odvlekla domov k enemu od njiju.
Live blonde or die trying.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov