če npr. ženska na kaki zabavi zabluzi z kakim moškim že takoj velja za vlačugo ki hodi od moškega do moškega....
če pa moški na zabavi zabluzi z kero pa postane največji car in ego se mu dvigne za 50%....
fante zdej pa prosim razlaga!!!???

Zvoncica napisal/-a:Jaz na to ne gledam tako, tako da se mi nobena punca ne zdi zaradi tega vlačuga
Ok razlaga: To se je rodil v tvoji frustrirani glavi. Jaz se v zivljenju nisem dozivel, da bi kdo od mojih kolegov ali prijateljev psoval cez punco zaradi promiskuitete karksnekoli sorte. Tega nisem slisal niti od raznih nizjih kast tipov npr. cefuski wannabe jebaci, te se ponavadi samo hvalijo katero so podrli, ne klicejo jih pa kurbe. Da bi tocno to zensko s katero si bil oklical za vlacugo, bi bila precej neumna poteza ker bi s tem hkrati rekel da imas tako nizka merila, da gres z vsako._emcy_ napisal/-a:zdej pa tema ki po mojem zanima vse predstavnica ženskega spola ki želijo pojasnilo!!!!
če npr. ženska na kaki zabavi zabluzi z kakim moškim že takoj velja za vlačugo ki hodi od moškega do moškega....
če pa moški na zabavi zabluzi z kero pa postane največji car in ego se mu dvigne za 50%....
fante zdej pa prosim razlaga!!!???![]()
~NIA~ napisal/-a: Tam nekje 14,15-17,18 let je taprav cajt da se znoriš če se misleš.. pol pa počas dobiš neki resnga in se mal umiriš.. pomoje no..
zdej vem da ne bi več tko šla na žure kot tist cajt!