...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Hehe, potem pa ni čudno, da je nezadovoljstvo, nesreča in jok. Drage moje, dobile ste možnost izbire. In vse bi rade takšne, ki bi jih imele vse. Nobena ni zadovoljna s tistim, kar ima ali kar ji jedosegljivo. Vse bi izbrale Johniye, Briane, Dexterje, Brade, Bobe ... Mateji, Romani, Janiji, Matjaži, Jerneji in podobni pa ...
Jaz sem na dobri poti, da dobim moškega, ki sem ga izbrala. Nič ni slabši od teh vaših, ob katerih ste spuščale vzdihljaje in sanjarile. Le ena razlika je. Če mi uspe, bo to moj moški. Ne pa neka slikca iz revije, ob kateri bi morala na skrivaj vzdihovati.
Čeprav še vedno ne vem, če zato, ker je srčkan, ali zato ker ima najbolj uber kjut vloge!
Ojoj, po dolgem času sem spet skrolala po temi, in sem ugotovila s kje moj išče navdih za svoj izgled
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.