Če bi lahko izbrale kateregakoli moškega na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 30 od 31
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Aja, Peter Peter, francoski piki miki pevec
se mi zdi da sm ta link ze ene 70x postala, se opravicujem the fangirling is real
se mi zdi da sm ta link ze ene 70x postala, se opravicujem the fangirling is real
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sarissima: "o glej, nova zanimiva serija"
...
...
...
*falls in love*
Vedno isto.
...
...
...
*falls in love*
Vedno isto.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Aja "kdo" je to
Joel Kinnaman.
Drugače nič posebnega ampak v seriji je pa
Joel Kinnaman.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Sarissima napisal/-a:Aja "kdo" je to
Joel Kinnaman.
Sem ga poguglala in je tudi šved damn, zgleda imam nos za te stvari
Sem se pa tudi sedaj spomnila, od kje mi je znan. Nadaljevanka The Killing. Res top top top kriminalka, če imaš le čas, glej, ker je vrhunska. On igra enega od glavnih dveh detektivov.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Alexander Skarsgård - yes, please! (ko je bil mlajši, sploh ni bil nič posebnega, ima tudi očitno operiran nos, ker je imel tazga širokega prej)
https://www.youtube.com/watch?v=8iQqctWDWIE
Drugače tudi men barva las ni kaj veliko pomembna in ne morem reči, da so mi bolj všeč svetlolasci od temnolascev ali obrazno, so mi bolj pomembne obrazne poteze in lep glas. pa lepa urejena krajša bradica je velik plus.
https://www.youtube.com/watch?v=8iQqctWDWIE
Drugače tudi men barva las ni kaj veliko pomembna in ne morem reči, da so mi bolj všeč svetlolasci od temnolascev ali obrazno, so mi bolj pomembne obrazne poteze in lep glas. pa lepa urejena krajša bradica je velik plus.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
No sej je kul, da nimamo use istega okusa. Pa saj tipi imajo nekateri iste fore z lasmi, jaz vsaj za svoje bivše vem, da tazadnjemu so hude rdečelaske, prvemu so ble pa blondinke. Se mi zdi, da dostikrat je ljudem bolj privlačno ravno kontra, kar imajo sami. Čene pa itak če z nekom ful klikneš po karakterju, ni važno pol kašne kriterije si prej imel, isto je frendica skos palila na temne in zdaj ima blontnega zaročenca.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 30 od 31
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov