Če bi lahko izbrale kateregakoli moškega na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Yiiiissssss
... kljub temu se iz neznanega razloga vsi zgrazajo, in hocejo starega Daariota nazaj
... kljub temu se iz neznanega razloga vsi zgrazajo, in hocejo starega Daariota nazaj
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ga nisem niti videla v got in sem zdej čekirala - dayum
Omg, praktično celoten cast vikingov. Totalen cheerleader efekt. Brada naredi svoje , Prosim, naj ne gre več iz mode!
In pa:
Shield maiden, the battle princess! Who wouldnt hit that
Omg, praktično celoten cast vikingov. Totalen cheerleader efekt. Brada naredi svoje , Prosim, naj ne gre več iz mode!
In pa:
Shield maiden, the battle princess! Who wouldnt hit that
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Imam obdobje bad boy characterjev
Dayum!
Oh my mr. Murdock, the world is indeed on fire
Anakin kaj praviš, a se za odraslo žensko spodobi da tako brezveze fangirla?
Se mi je zdelo
And yet still......
....ne pomaga niti vijola obleka.
Dayum!
Oh my mr. Murdock, the world is indeed on fire
Anakin kaj praviš, a se za odraslo žensko spodobi da tako brezveze fangirla?
Se mi je zdelo
And yet still......
....ne pomaga niti vijola obleka.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Nismo še končali s porednimi dedi
Self confidence over 9000
Ful so mi zabavni/zanimivi njihovi characterji. Se kr vidim kako bi skupaj z njimi reševala umore in podtikala neumnosti drugim služabnikom
Self confidence over 9000
Ful so mi zabavni/zanimivi njihovi characterji. Se kr vidim kako bi skupaj z njimi reševala umore in podtikala neumnosti drugim služabnikom
-
Scruffy in skuštrano - just my type
Really? Really.
Če pa zraven dodamo še stubble in lovable neroden character pa nimamo kaj zgrešit, je tako Chuck?
Really? Really.
Če pa zraven dodamo še stubble in lovable neroden character pa nimamo kaj zgrešit, je tako Chuck?
-
Pa to ni res . Zakaj vedno dajo najbolj hudim tipom neke dufusne, ritolizniške (pun not intended but may be a glorious addition) vloge?
Mogoče pa mi je všeč ker je tak Draco Malfoy character . Fking smugface
(HVALA FIRESTORM )
Mogoče pa mi je všeč ker je tak Draco Malfoy character . Fking smugface
(HVALA FIRESTORM )
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ko je ta film prvič prišel v kino, je bil prvič na velikemu platnu upodobljena moderna verzija bad boya, psihologi so se čudili omedlevanju žensk v kinih, in to da je bil glavni lik vsem ženskam privlačen, čeprav je slab človek .
God dammit, Brando je bil res čeden dec, obenem ne smem izpustit dejstva da je očitno znal narediti boljši zvok mačke, kot mačke same .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 457 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov