Če bi lahko izbral katerokoli žensko na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- m80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2014
kakšne izbire ? ne rečem, da mi niso privlačne samo nekaj pa morate upoštevati.... kamera+ kamera+makeup+ petke = iluzija
v vašem kraju bi lahko našli boljše ženske... če seveda upoštevamo samo vizualnost, čeprav ko si dnevno z toliko različnimi ljudmi in v toliko različnih situacijah se hitro preveliš v razumno razgledano osebo, ker v nasprotnem primeru te "požrejo" mediji, konkurence....
Vizualno;
-razmeroma dolge noge
-srednje široki boki
- dobre zobe (naravne)
-dobra prebava
-dober vid
-prijetna na pogled (široke čeljusti, srednje velik nos, dober periferni vid,..itd)
-
Kaj ste ogrožene??? začudene??? šokirane??? kaj pa vaše želje visoka postava, mišićast, dominanten, dobri lasje, široke čeljusti.....to je pa v redu? dvojni standard.
Ja, ja, ja.... saj to si ne želite, vi hočete nižji standard ampak ne zato, ker ste "svete" ampak zato, ker vas potem ni strah, da vsaka ženska leta za njim, ker je popoln in ker ste tako nesigurne, da je tak moški za vas iluzija/nedosegljiv. in še 101 različnih razlogov.-....
vsi se slepite in živite v utvari.......kaj iščejo živali? močne, pametne, hitre, dominatne samce. Ma na da se mi več razlagat... vzemite kakor hočete
v vašem kraju bi lahko našli boljše ženske... če seveda upoštevamo samo vizualnost, čeprav ko si dnevno z toliko različnimi ljudmi in v toliko različnih situacijah se hitro preveliš v razumno razgledano osebo, ker v nasprotnem primeru te "požrejo" mediji, konkurence....
Vizualno;
-razmeroma dolge noge
-srednje široki boki
- dobre zobe (naravne)
-dobra prebava
-dober vid
-prijetna na pogled (široke čeljusti, srednje velik nos, dober periferni vid,..itd)
-
Kaj ste ogrožene??? začudene??? šokirane??? kaj pa vaše želje visoka postava, mišićast, dominanten, dobri lasje, široke čeljusti.....to je pa v redu? dvojni standard.
Ja, ja, ja.... saj to si ne želite, vi hočete nižji standard ampak ne zato, ker ste "svete" ampak zato, ker vas potem ni strah, da vsaka ženska leta za njim, ker je popoln in ker ste tako nesigurne, da je tak moški za vas iluzija/nedosegljiv. in še 101 različnih razlogov.-....
vsi se slepite in živite v utvari.......kaj iščejo živali? močne, pametne, hitre, dominatne samce. Ma na da se mi več razlagat... vzemite kakor hočete
- m80
- Sramežljivka
mal provociram
drugače pa široka čeljust sem mislil nekaj podobnega;
http://3.bp.blogspot.com/-lY00jgfanUU/T ... e_sexy.jpg
drugače pa široka čeljust sem mislil nekaj podobnega;
http://3.bp.blogspot.com/-lY00jgfanUU/T ... e_sexy.jpg
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh, to pa res ni množično zaželjena obrazna poteza pri ženskah.
It was forever..but it didnt last long..
- m80
- Sramežljivka
Saj meni osebno videz ni tako pomemben ker konec koncev, živimo v dobi kjer je genetska popolnost nepotrebna, ker imamo tehnologijo in znanje v zdravstvu.
Samo za razmisliti, če ste kdaj imeli vneti zob, dlesni, astmo, zaraščen noht, težave z sklepi....itd bi v naravi umrli, že samo vnet zob brez znanja/tehnologije je usoden.
To pa govorim, ker vse zaželjene lastnosti "popolne ženske" kažejo stanje zdravja in moči;
-dolge noge (hiter tek pred nevarnostjo)
-široki boki (lažje rojevanje)
-dišeč naraven vonj (zdrav imunski sistem)
-lepi zobje ( neovirano prehranjevanje)
-okrogla napeta ritka (močne zadnjične mišice za dvigovanje otrok, kamnov, drva..itd + okrogla polna rit zagotavlja veliko maščobnih celic za težke čase)
- simetrija obraza ( boljši vid)
-itd
Moj point je, da v teh časih ne rabimo teh lastnosti in je sposobnost možganov bolj izrazita ter zaželjena, vendar zgoraj napisano je samo primer zakaj, kako in kdaj so bile mere POPOLNE ŽENSKE USTVARJENE.
P,S pustite manekenke na stran, ker tam so standrdi drugi, ker je scena večinoma "gejevska".....
Samo za razmisliti, če ste kdaj imeli vneti zob, dlesni, astmo, zaraščen noht, težave z sklepi....itd bi v naravi umrli, že samo vnet zob brez znanja/tehnologije je usoden.
To pa govorim, ker vse zaželjene lastnosti "popolne ženske" kažejo stanje zdravja in moči;
-dolge noge (hiter tek pred nevarnostjo)
-široki boki (lažje rojevanje)
-dišeč naraven vonj (zdrav imunski sistem)
-lepi zobje ( neovirano prehranjevanje)
-okrogla napeta ritka (močne zadnjične mišice za dvigovanje otrok, kamnov, drva..itd + okrogla polna rit zagotavlja veliko maščobnih celic za težke čase)
- simetrija obraza ( boljši vid)
-itd
Moj point je, da v teh časih ne rabimo teh lastnosti in je sposobnost možganov bolj izrazita ter zaželjena, vendar zgoraj napisano je samo primer zakaj, kako in kdaj so bile mere POPOLNE ŽENSKE USTVARJENE.
P,S pustite manekenke na stran, ker tam so standrdi drugi, ker je scena večinoma "gejevska".....
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zakaj pa rabijo široko čeljust? Za lep, pošten ugriz v mamutovo kračo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
JA. (če bi bla tip bi rekla: za mojo orjaško anakondo)
It was forever..but it didnt last long..
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Na željo Sarrisime, odgovarjam na njeno vprašanje:
Za lep, pošten BJ mamutove kače.
Pa saj je logično, kaj ti bo ženska, kateri ga ne moreš v usta uturit...
Sarissima napisal/-a:Zakaj pa rabijo široko čeljust? Za lep, pošten ugriz v mamutovo kračo?
Za lep, pošten BJ mamutove kače.
Pa saj je logično, kaj ti bo ženska, kateri ga ne moreš v usta uturit...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Prosim, če se držite naslova teme.
...za vse ostalo je tu Maste... khm, klepetalnica.
...za vse ostalo je tu Maste... khm, klepetalnica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov