Če bi lahko izbral katerokoli žensko na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Anneke Van Giersbergen Obožujem jo
Men so načeloma določene ženske lepe ker poleg estetske vrednosti izžarevajo nekaj. Anneke na primer mi je vrhunska vokalistka, glasbenica, na splošno deluje ful prijetna (preko intervjujev) in mi je lepa, ker ma tak sicer dost preprost videz. Ampak se sklada v celoto. Isto je pri drugih ženskih ko so mi lepe, men so lepe tiste ženske ki so mi navadno tud na nekem drugem področju kul.
Men so načeloma določene ženske lepe ker poleg estetske vrednosti izžarevajo nekaj. Anneke na primer mi je vrhunska vokalistka, glasbenica, na splošno deluje ful prijetna (preko intervjujev) in mi je lepa, ker ma tak sicer dost preprost videz. Ampak se sklada v celoto. Isto je pri drugih ženskih ko so mi lepe, men so lepe tiste ženske ki so mi navadno tud na nekem drugem področju kul.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Gabrielle Aplin Taka nezna rozca, rosnih 20, pa se tooolk lep glasek..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Eno pametno, odprte glave, da bi lahko okoli potovala, absolutno nekomplicirano in nezateženo. Pa še fajn mora zgledat. Samo takih ne delajo več, je treba sklepat kompromise
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dayđremer napisal/-a:Ellie, mmm nasmeh
Izbrisan kilometerski link, ki je širil stran. Prosim upoštevaj vodič za lepljenje slik
Hvala
kako je lepo zarezgetala na tej sliki!
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]