Če bi lahko izbral katerokoli žensko na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^Mentalno ali fizično? 

It was forever..but it didnt last long..
- Axl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2014
- Kraj: Lj
Mentalno sploh ni dvoma, Jenny ma vsj dobr karakter pa še hot je.
Fizično je pa moj point, da je neka vizulna, idealna "popolnost" že sama po seb napaka ter izkrivljenost. Sj je kul, če ženska simpatična, hot, seveda, sam kaka pikica kje pa manjša dojka tud ni slaba.
Pa tud če se ne prikrije z parimi kg pudra je lepo, pa to ne pomen, da je neurejena, sam naravna, in to je lahk popolnost.
No v nepopolnosti je lahko popolnost.
Fizično je pa moj point, da je neka vizulna, idealna "popolnost" že sama po seb napaka ter izkrivljenost. Sj je kul, če ženska simpatična, hot, seveda, sam kaka pikica kje pa manjša dojka tud ni slaba.

No v nepopolnosti je lahko popolnost.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Če so ti hollywoodske lepotice dolgočasne - ravno včeraj sem gledala oddajo o ženskih bodybuilderkah in ona je kao hot (za nekatere)- Maria Calo
Ja, to je res ženska.
Ja, to je res ženska.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja, je ženska.
-
delfinchek - Debatorica
Ok, se strinjam, da je že vprašanje, po kolikšni količini testosterona in spremenjenih sekundarnih spolnih znakih je še ženska. Vendar se sama deklarira za žensko, verjetno ima papirje, ki dokazujejo ženski spol (ala rojstni list), tekmuje na ženskih tekmovanjih...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Če ona meni, da je ženska, je pač ženska. In če je nekaterim ljudem seksi, jim je pač seksi. Ah.
- Axl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2014
- Kraj: Lj
delfinchek napisal/-a:Če so ti hollywoodske lepotice dolgočasne - ravno včeraj sem gledala oddajo o ženskih bodybuilderkah in ona je kao hot (za nekatere)- Maria Calo
Ja, to je res ženska.
haha, ne hvala. Zelo si me narobe razumela, ženstvene ženske so čist kul. Sicer pa sm mislil, da v tej temi govorimo o ženskah ter čakam, da moderatorka prestavi tvoj post v temo: katerega moškega izbrati.

Mogoč je pa teb al pa kakšni ženski všeč, k ma take mišic ter si ga opazila.

-
delfinchek - Debatorica
Ni skrbi, sem te razumela. Malo heca mora biti 

-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
delfinchek napisal/-a:Če so ti hollywoodske lepotice dolgočasne - ravno včeraj sem gledala oddajo o ženskih bodybuilderkah in ona je kao hot (za nekatere)- Maria Calo
Ja, to je res ženska.
To je za nekatere hot? FFS tole je muško
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To sploh ni privlačna ženska, mislim...rdeči lasje, pegice, keramična polt.
Še ena grdavša.
https://www.youtube.com/watch?v=A29sPHhnHcw
Še ena grdavša.
https://www.youtube.com/watch?v=A29sPHhnHcw
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jao LZ, dej se malo brzdaj no. Meni je tudi čisto neprivlačna - ampak de gustibus.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov