Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
~NIA~ napisal/-a:jooooooj js nimam več idej.. čez 2 tedna mava eno leto in NIMAM pojma kaj nj mu kupm.. mate kšn predlog?
Čaki mal, a nisi ti v eni temi razlagala kako sta na "pavzi", spet v drugi pa kako si se z nekom žvalila pa, da mu boš povedala... verjetno bo to še najlepše darilo za njega
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jooooooj js nimam več idej.. čez 2 tedna mava eno leto in NIMAM pojma kaj nj mu kupm.. mate kšn predlog?
Čaki mal, a nisi ti v eni temi razlagala kako sta na "pavzi", spet v drugi pa kako si se z nekom žvalila pa, da mu boš povedala... verjetno bo to še najlepše darilo za njega
Se strinjam ja
Drgač bi ga pa jest tapru povprašala, če bi rad kšno živalco, ker kaj pa če en bo hotu skrbet zanjo (mislm če nima časa al pa kej).
Ma pejta nekam skupj na eno romantično večerjo, pol mu pa doma pripravi eno posebno presenečenje...ne se tok obremenjevat s temi darili no.
Jest sm enkrt za obletnco kupla zapestnco-lahko bi to pa daš gor datum al pa ime...
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
~NIA~, sori, najlepš kar mu ti v temu stanju lohka daš, je to, da mu poveš kuko ga okol serješ in kakšne stvari mu delaš. Kaj mu boš neki kupvala, če se pa z drugim dobivaš ... dej razmisl kaj sploh hočeš In to bo najboljš, kar mu lahko podariš.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja pa bi mu res lah striptiz zaplesala.zdownloadi si od carmen electra aerobic striptease, je kul
kaj pa, če bi mu plačala en mesec fitnesa, tenica, ure padalstva, balon, sth like that?
al pa kak izlet, recimo par dni s šovom na Sicilijo al pa kej tazga!
načeloma sem pa še za pritlikavga zajčka,iii veš kolk so kju, ne boš se mogla upret-u btcju maš al pa cityju
kaj pa, če bi mu plačala en mesec fitnesa, tenica, ure padalstva, balon, sth like that?
al pa kak izlet, recimo par dni s šovom na Sicilijo al pa kej tazga!
načeloma sem pa še za pritlikavga zajčka,iii veš kolk so kju, ne boš se mogla upret-u btcju maš al pa cityju
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Kaj pa če posnameš recimo na en cd musko, ki te spominja na vaju, pa na ralične dogodke? .. Pa na cd z unimi markerjem napišeš recimo eno posvetilo zanj?
Pol mu pa lah tortico spečeš, če maš kej veselja do tega. Sploh, če veš, kakšno ma najrajš, pa mu tako nardiš. Če ne druzga mu bo zihr všeč, da si se potrudila, pa šla tortico zanj pečt.
Drgač pa ne vem .. ti ga najboljš poznaš.
Jz nazadnje, ko sem kupovala recimo za rojstni dan, sem vedela, da je on vedno vsem kupoval neka "zajebantska" darila, tko da tut jz nisem hotla kupit njemu neki ful resnega, pa je dobu pač majco, k sm jo sama pobarvala, da dala napis delat, kar je pač izhajal iz enga joke-a, k sva se skoz neki zafrkavala. Zraven pa pač od sladkega Bajaderce, k vem, da so edina bombonjera, k mu je ful všeč. Pa osnovne pripomočke: kartico za mobitel, k je vedno brez dnarja pa čike, k mu jih je pa tut skoz zmanjkovalo (ok, ne da bi tok pokadil, sam brez dnarja je bil, pa ni mel zalog).
Za Božička oz. dedka Mraza oz. novo leto, je dubu pa koledar s slikcami od zajčkov (ker mu je bil v uni trgovinci v Cityparku en zajček ful všeč, k je mel kjut ušeska, pa vsakič k je biu kje okol, je šel še tega zekota pogledat .. sam za zajčka ne bi skrbel, tko da je dobu alternativo) pa še ene par stvari.
Pač sej ga poznaš, pa kr dobivaš ideje, sam da greš mal pogledat naokol, no.
Pol mu pa lah tortico spečeš, če maš kej veselja do tega. Sploh, če veš, kakšno ma najrajš, pa mu tako nardiš. Če ne druzga mu bo zihr všeč, da si se potrudila, pa šla tortico zanj pečt.
Drgač pa ne vem .. ti ga najboljš poznaš.
Jz nazadnje, ko sem kupovala recimo za rojstni dan, sem vedela, da je on vedno vsem kupoval neka "zajebantska" darila, tko da tut jz nisem hotla kupit njemu neki ful resnega, pa je dobu pač majco, k sm jo sama pobarvala, da dala napis delat, kar je pač izhajal iz enga joke-a, k sva se skoz neki zafrkavala. Zraven pa pač od sladkega Bajaderce, k vem, da so edina bombonjera, k mu je ful všeč. Pa osnovne pripomočke: kartico za mobitel, k je vedno brez dnarja pa čike, k mu jih je pa tut skoz zmanjkovalo (ok, ne da bi tok pokadil, sam brez dnarja je bil, pa ni mel zalog).
Za Božička oz. dedka Mraza oz. novo leto, je dubu pa koledar s slikcami od zajčkov (ker mu je bil v uni trgovinci v Cityparku en zajček ful všeč, k je mel kjut ušeska, pa vsakič k je biu kje okol, je šel še tega zekota pogledat .. sam za zajčka ne bi skrbel, tko da je dobu alternativo) pa še ene par stvari.
Pač sej ga poznaš, pa kr dobivaš ideje, sam da greš mal pogledat naokol, no.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov