Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- SmilingGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2011
Ma meni ni problem njemu kupit pač vstopnice ane, ampak za dve osebi, je pa res malo veliko. Imam pa mu namen povedati, da ne bom morala kupit za dve osebi, ker pač tok ne bom zmogla an. V primeru, da bi šel sam, upam da bo imel kakšno svojo družbo an. Problem je samo, ker ne vem kako naj mu povem, da ne bo preveč razočaran.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
povej mu tko k si nam, če bo kriza si pa sposod pa pejta skp.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Nevem kolko mu bo za it tri dni čist samemu. Pol se raje prej pozanimaj, če gre tud kaka njegova družba. Kaj pa da bi ti starši kupili ali pa vsaj posodili denar, da bi ti tud lahk šla? Kolk sploh pride karta, je res tolk draga? 

Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Upaj, da mu ne bo tko celo še ljubše.SmilingGirl napisal/-a:Edini problem je, da je pa spet predrago da bi kupila vstopnice za OBA... Se vam zdi, da bo vseeno vredu njemu, četudi ne bom šla zraven ?

(bah, nisem se mogla ustavit, da ne bi tega komentirala)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- SmilingGirl
- Sramežljivka
Ma jst sm mu že dost prej rekla, pač če ima družbo za tja. Pa je reku da to ima, ampak da nima denarja za tja. Odločila sem se, da mu bom rekla, da si želim it zraven tud jaz, ampak da ne bom mogla finančno za oba, in da bom kupila samo zanj. Pa bom potem vidla kaj bo rekel. Priznam da sem prehitro omenila, ampak se ga sedaj tudi bojim razočarat, ker se že zelo veseli
Prej pa sem mu umenila, da si nebi delal drugih načrtov....

Prej pa sem mu umenila, da si nebi delal drugih načrtov....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če ima družbo, je čist kul. Še bolš, da punca ne visi zdraven 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- SmilingGirl
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Upaj, da mu ne bo tko celo še ljubše.SmilingGirl napisal/-a:Edini problem je, da je pa spet predrago da bi kupila vstopnice za OBA... Se vam zdi, da bo vseeno vredu njemu, četudi ne bom šla zraven ?
(bah, nisem se mogla ustavit, da ne bi tega komentirala)
....tega sem se ustrašla tud jst.

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
SmilingGirl napisal/-a:ampak se ga sedaj tudi bojim razočarat, ker se že zelo veseli![]()
Pa kaj maš to, enga 15-letnega otroka, ki se ga bojiš razočarat, da ti pol ne bi scene z jokanjem v trgovini naredil? Če si tko zlo želi, naj sam napraska pol teh 50 eur.
Ampak če nimaš denarja za dve karti, kupiš eno, ker si pač že obljubila, sama si si kriva. Drugič pa premisli najprej.
Because I can.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
to ti bomo tukaj bolj težko svetovali, ker ne poznamo tvojega fanta in ne moremo vedeti kaj mu je všeč.
hladilna torba in povabilo v restavracijo je sicer prav solidno darilo za rojstni dan (za odejo nisem prepričana, če je to ravno darilo za fanta, razen če gre za tiste z vzorci raznih nogometnih klubov ipd, pa še to se mi zdi bolj primerno za najstnike
).vendar se boš morala sama odločiti, ker ga ti najbolje poznaš.
hladilna torba in povabilo v restavracijo je sicer prav solidno darilo za rojstni dan (za odejo nisem prepričana, če je to ravno darilo za fanta, razen če gre za tiste z vzorci raznih nogometnih klubov ipd, pa še to se mi zdi bolj primerno za najstnike

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov