Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jochie napisal/-a:*mala* napisal/-a:Potem mu daj vsaj kak možat obesek za ključe (z naj znamko avtomobila,
ja seveda...potem pa tip npr. vozi starega golfa in ima na ključih mercedesov obesek...![]()
![]()
Sem imela že napisano z znamko avtomobila, pa sem dopisala naj in vedela, da se bo nekdo vtaknil v to

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Mja sj za obesek sm ze studirala kr si je glih tedn nazai nou auto kupu tk da mu bo prau pršlo
tnx za naswete 

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdi brezveze kupovat neke bonboniere in obeske za ključe. To je ta tipičen slovenski način obdarovanja - karkoli kupiš, mora bit zraven še čokolada in neka malenkost, da je darilo kompletno.
Raje kupi bon in ga sama na kakšen zanimiv način aranžiraj. Tista čokolada in medvedek nič ne pripomoreta k osebni noti darila, samo pocukrana in neizvirna sta.
Raje kupi bon in ga sama na kakšen zanimiv način aranžiraj. Tista čokolada in medvedek nič ne pripomoreta k osebni noti darila, samo pocukrana in neizvirna sta.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja no, odvisno kakšna punca je. poznam ene, ki jih najbolj osreči to darilo, ko dobi največjega medveda s srčkom
Če je samo podobna majica, se ne splača 80€

Če je samo podobna majica, se ne splača 80€

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^to bi bilo tudi meni svetovno, hehe
Drugače pa jaz sem mu nazadnje kupila krzneno kapo (pa ni kučma, ker ima pokrita ušesa, pač okrog in okrog
), čeprav sem drugače proti krznu.Ker dela na terenu itd, pa še rekel je da bi jo imel.Zraven pa nekaj drobnarij ter domača večerja 

Drugače pa jaz sem mu nazadnje kupila krzneno kapo (pa ni kučma, ker ima pokrita ušesa, pač okrog in okrog

The world is as you are.
- **Polonca**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2010
v kakem Emporiumu bi se sigurno kaj našlo...al pa btc lj mislm da je v hali a neka taka trgovina...mislm da bi mogla najdt:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov