Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sej spodnje perilo je uporabna zadeva
Pa pomoje je tud odvisno, kako pogosto drugače uporabljata kostume in igračke v postelji...če enkrat tedensko, najbrž ne bo navdušen nad novim kompletom, če pa kaj takega še ni doživel pa......top darilo
Se pa ne morem strinjat s tabo, da bo tipo razočaran, ko ga za rojstni dan pričakaš v tem:
PA recimo, da ni samo kostum, ampak kupiš še flašo viskija, vina ipd, skuhaš večerjo in mu cel večer strežeš takole oblečena.....seveda iz besednjaka za tisti večer izbrišeš besedico "ne" in mu pustiš, da izživi svoje fantazije
Dvomim, da bi se kdo pritoževal, ker ni dobil super duper uporabnega telefona, igrice ali kaj podobnega in ker zadevica ni uporabna za nič, razen za....najlepše
PS Uporabno darilo mu lahko kupi kdorkoli (brat, sestra, prijatelj, sodelavec), kar pa za malo drugačna darila ne moremo reči
Pa pomoje je tud odvisno, kako pogosto drugače uporabljata kostume in igračke v postelji...če enkrat tedensko, najbrž ne bo navdušen nad novim kompletom, če pa kaj takega še ni doživel pa......top darilo
Se pa ne morem strinjat s tabo, da bo tipo razočaran, ko ga za rojstni dan pričakaš v tem:
PA recimo, da ni samo kostum, ampak kupiš še flašo viskija, vina ipd, skuhaš večerjo in mu cel večer strežeš takole oblečena.....seveda iz besednjaka za tisti večer izbrišeš besedico "ne" in mu pustiš, da izživi svoje fantazije
Dvomim, da bi se kdo pritoževal, ker ni dobil super duper uporabnega telefona, igrice ali kaj podobnega in ker zadevica ni uporabna za nič, razen za....najlepše
PS Uporabno darilo mu lahko kupi kdorkoli (brat, sestra, prijatelj, sodelavec), kar pa za malo drugačna darila ne moremo reči
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 08. Okt. 2010 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Pri obdarovajnu ni prostora za sebičnost
Sicer pa....imaš prav. Če bi se ti v tem počutila nesproščeno, pač ni zate in tvoj tega ne bo doživel.
Nekatere od nas pa take zadevice "podžgejo" in so več kot uporabne
Tko da, tiste punce, ki se v tem in podobnem počutite nesproščeno, tega ne prakticirat, ostale pa....uživajte
Sicer pa....imaš prav. Če bi se ti v tem počutila nesproščeno, pač ni zate in tvoj tega ne bo doživel.
Nekatere od nas pa take zadevice "podžgejo" in so več kot uporabne
Tko da, tiste punce, ki se v tem in podobnem počutite nesproščeno, tega ne prakticirat, ostale pa....uživajte
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Žiujo,mene pa zanima kaj mislite o tem darilu: bon za bigbang (želi si nekaj in tega mu glih nemorm kupt,bi mu pa pomagala pr tem), medwedek me2you,ter kakšna bonbanjera.. ?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se strinjam. Še (nekatere) punce ne maramo medvedkov, kaj šele fantje Če je sladkosned se ne bo branu kake čokolade, bomboniere so pa kr neki (predrage za količino )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- alexxa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2010
Še ena, ki se strinja... Pust medvedke (js bi mogoče bla edino vesela obeska za ključe) in povečaj bon za BB, pa kupi najljubšo čokolado in to je to. Verjem, bo bil res bolj vesel kot bona za nevem, 20€, medvedka v vrednosti 30€ pa bonboniere za 10€...
... xoxo
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ +1 na zgornja mnenja.
Razen če pač nismo najstniki..jz sem tud takrat neke trapaste medvedke/srčkane plišaste zadevce za tipe nabavljala in me je zdej kr mal sram to javno priznat.
Mimogrede, nazadnje mi je ful "uspelo" z majco z motivom iz naj-naj TV serije.
Razen če pač nismo najstniki..jz sem tud takrat neke trapaste medvedke/srčkane plišaste zadevce za tipe nabavljala in me je zdej kr mal sram to javno priznat.
Mimogrede, nazadnje mi je ful "uspelo" z majco z motivom iz naj-naj TV serije.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Moj fant je imel pred časom rojstni dan in sem mu podarila karto za ogled njegovega priljubljenega benda (ful prav mi je prišl, so igral lih 2 dni pred njegovim rojstnim dnevom), pol pa ker je totalni freak na LOTR sem mu nardila lutko Nazgula (pač nisn našla nič primernega in sem jo nardila s pomočjo žic in alu folije in blaga in je izpadla res ful dobro), pa ker mu skoz neke čajne sveče gorijo v dnevni sobi (no ja, predvsem zato ker nima balkona in si js kakega prižgem, ko sem pri njem) sem improvizoriš še z bravami za steklo porisala dva navadna nizka glaža za vlaganje, tak da zdej zgleda ful stajliš
+ na to kar je purple_rain rekla, se men zdi odlično darilo; saj mislim da sem že omenila, lani sem mu dala motiv iz enega njegovih fave filmov/grafičnih novel dala tiskat na šalco, pa je bil tud ful navdušen, sploh zato ker je par dni pred tem razbil svojo usual kafe šalco in ker je unikat
Medvedki so pa sploh mim, mi na kraj pameti ne pride, da bi mu kej takega kupla. Edino plišasto mačko sem mu enkrat podarila, pa še to kr tak, ne za rojstni dan ali kak obdarujoč se praznik, to pa zato, ker velikokrat pojamra da bi ful imel mačko, pa je ne misli met zaprte v stanovanju
+ na to kar je purple_rain rekla, se men zdi odlično darilo; saj mislim da sem že omenila, lani sem mu dala motiv iz enega njegovih fave filmov/grafičnih novel dala tiskat na šalco, pa je bil tud ful navdušen, sploh zato ker je par dni pred tem razbil svojo usual kafe šalco in ker je unikat
Medvedki so pa sploh mim, mi na kraj pameti ne pride, da bi mu kej takega kupla. Edino plišasto mačko sem mu enkrat podarila, pa še to kr tak, ne za rojstni dan ali kak obdarujoč se praznik, to pa zato, ker velikokrat pojamra da bi ful imel mačko, pa je ne misli met zaprte v stanovanju
- alexxa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2010
Če je pliš z nekim razlogom (kot je ta zadnji, ki se mi zdi res kjut) potem ajde... sprejmeš.. ampak da bi pa tam podarjala/dobila kar ene medvedke brez pomena, mi je pa bv.
Ko sem bila najstnica, sem večkrat delala kakšne ljubavne čestitke - ročno narejene.. npr. sem stalila rdeč vosek od sveče in ko je bil še topel, oblikovala srček in ga nalepila na kartico, zraven pa napisala kakšen trapast verz svoj.. Ali pa sem pustila v garderobi v njegovi jakni v žepu njegov najljubši bombon z micenim posvetilom da je od mene hihihi, to so bili časi...
Ko sem bila najstnica, sem večkrat delala kakšne ljubavne čestitke - ročno narejene.. npr. sem stalila rdeč vosek od sveče in ko je bil še topel, oblikovala srček in ga nalepila na kartico, zraven pa napisala kakšen trapast verz svoj.. Ali pa sem pustila v garderobi v njegovi jakni v žepu njegov najljubši bombon z micenim posvetilom da je od mene hihihi, to so bili časi...
... xoxo
- kittyCAT00
- Sramežljivka
Ma ne misla sm bon u vrednosti 100eur, pol pač da mu nebi dala glih sam to še kako čokoladico, pa mogoče res kak obesek z kluče )
- kittyCAT00
- Sramežljivka
Kt darilo sm tk naibol ciljala na bon, ostalo sm pa misla pač kot dodatek ane..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Potem mu daj vsaj kak možat obesek za ključe (z naj znamko avtomobila, kakšno drugo naj stvarjo), ne pa medvedka. Pa sej ga bodo kolegi pokončal z komentarji če pride na pijačo z njimi in odloži na mizo ključe z medvedkom
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov