Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
Kupi drugemu tisto kar si sam želiš, oziroma česar bi bil sam vesel. Jaz sem vesela rož, povabila na večerjo, knjig, čokolad,... ne maram pa dobivat kozetike in perila, ker imam svoj okus. Torej če moškega povabite na večerjo bo gotovo vesel. Saj vsaka svojega najbolje pozna kaj ima rad, ali pa kaj rabi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Torej bi jaz fantu kupila bon za H&M, ker si ga sama želim Seveda bi ga on dal meni (ker ne mara nakupovanja) in s tem ko bi osrečil mene, bi bil tudi on srečen
(dober scenarij zame )
Imam pa vedno ogromno idej za darilo za fanta. Za roj. dan maja bo dobil karte za koncert Boba Dylana v Lj junija, če bo denar seveda
(dober scenarij zame )
Imam pa vedno ogromno idej za darilo za fanta. Za roj. dan maja bo dobil karte za koncert Boba Dylana v Lj junija, če bo denar seveda
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če bi to bilo tako, bi moj fant za darila prejemal (če obrnemo) spodnje perilo, rože (kale, orhideje) in ličila(se šteje, če je obratni spol?).Mami pa bi npr dala knjige o psih, mačkah, ki je ne zanimajo, sestri pa bi z največjim veseljem dala knjigo o čemerkoli, zelo debelo, po možnosti z zgodovinsko tematiko (ki bi jo verjetno v prvi sekundi zabrisala v kot in se je nikoli več pritaknila).
Nasvet za darila?Darila z osebno noto oz z vsaj malo čuta za to, kar ima obdarjenec rad.Če je računalničar nekaj v zvezi s tehnologijo-npr , če je obsedenka z modo kak bon za pametno trgovino.Bolj pokažeš, da človeka poznaš, bolj si zadel.
Nasvet za darila?Darila z osebno noto oz z vsaj malo čuta za to, kar ima obdarjenec rad.Če je računalničar nekaj v zvezi s tehnologijo-npr , če je obsedenka z modo kak bon za pametno trgovino.Bolj pokažeš, da človeka poznaš, bolj si zadel.
The world is as you are.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Svojemu bivšemu fantu sem kupila Bungee jumping in zraven seveda dodala še paket pleničk, da mu vmes ne bi kaj všlo
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
*mala* napisal/-a:Imam pa vedno ogromno idej za darilo za fanta. Za roj. dan maja bo dobil karte za koncert Boba Dylana v Lj junija, če bo denar seveda
Mal OT, ampak
V LJ bo koncert Boba Dylana??? Kdaaaj?
Drgač sem pa svojmu fantu kupla boksarice, na njih pa odtisnla svoje tačke, kot da ga držim za rit to darilo je blo tko praktično, z osebnim dotikom.. in mu je bil ful všeč..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
electra* napisal/-a:Zanima me kaj naj kupim fantu-prijatelju, ubistvu simpatiji za rd...razmišljala sem o enem parfumu-pa nevem če je to dovolj, nimam pa ideje kaj mu naj kupim še zraven...pomoč?
parfum je delikatna zadeva...če ne veš, kaj uporablja...pa kupi mu enega medvedka s srčkom "i love you" za v avto...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^to, ja.
Plus, em, ne veš če "je dovolj"? Men bi se zdel celo "preveč".
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
purple_rain napisal/-a:^^to, ja.
am to resno misliš, al kak je to mišljeno pod narekovaji?:D
maah meni ni težko za prijatle dat...tak da dnar res tu ni problem:D
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne, nisem mislila finančno (čeprav mogoče tudi mal), valda, če si lahko privoščiš in osebo tolk ceniš..ampak men se parfum zdi pač "veliko" darilo, sploh pa, kot je tud Jochie reku, delikatno za podarit, če ne veš kaj točno je osebi všeč.electra* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^to, ja.
am to resno misliš, al kak je to mišljeno pod narekovaji?:D
maah meni ni težko za prijatle dat...tak da dnar res tu ni problem:D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]