Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 08. Dec. 2009 14:06

jaz sem se pa odločila mojemu lubiju parfum kupit. sem brskala po netu in našla spletno trgovino http://www.vsezame.si. majo dost izbire, pa še poceni so :) jah kaj čmo, je recesija in je treba šparat :lol: upam, da mu bo všeč :)
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Dec. 2009 15:22

^^Meni se zdi parfum čist kul darilo :wink:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 08. Dec. 2009 16:07

g00fy_qa napisal/-a:gaby_, sta se zmenila kaj bosta drug drugemu kupila?
Sicer sem za to, da je darilo praktično in da se kupi tisto, kar si obdarjeni želi. Vseeno pa nočem vedeti, kaj bom dobila, ker to pokvari presenečenje in ni nobenega učinka. :)

ne nisva se zmenila. oz. jaz sem mu v enem pogovoru povedala, da si želim knjige od sophie kinsella. in potem enkrat drugič kao on 'jamra', kaj naj mi kupi za božič in sem mu rekla, da knjigo :) ker je poceni + želim si. sicer pa on potem kupi še nekaj zraven za kar jaz ne vem.
on pa ne ve, kaj mu mislim kupiti.

meni ni fora v tem 'presenečenju'. si dostikrat kar tak nekaj podarjava, recimo ko ve, da si želim točno tisti parfum mi ga kupi, jaz mu kupujem pulovre, nogavice ipd.
tole božično darilo je dejansko pri nama samo nekaj simboličnega.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 13. Dec. 2009 18:09

nisem vsega prebrala ker je enostavno preveč postov že! in me zanima če imate še kakšno idejo za fantov rojstni dan? :razz:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Dec. 2009 11:06

Najboljše je če mu kupiš parfum! No...men se zdi lepo darilo...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 14. Dec. 2009 11:16

evo darila ki jih majo moski radi:
http://www.zurnal24.si/moski-pogled/dar-ki-moskega-osreci-118605

pomoje ne mors falit ce mu kupis kaj v zvezi s hobijem, ce je bolj tehnicni tip mas pa sploh uhuhu izbire...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 14. Dec. 2009 15:34

^^
Nekaj osebnega. Nogavice, ki jih sami spletete, kamen, ki ga poslikate, fotografija, ki ste jo posneli, fazan, ki ste ga sami ustrelili in nagačili.

Že ta s štunfi mi je smešna, ampak fazan pa zmaga :rofl:

Okej, drugo darilo z zgornjega linka: joški, ki skačejo. A to je kao dejansko tok uiber kul darilo?!? Fun! :lach:
Drgač pa kej uporabnga, valda. Playstation je men kul ideja. Tut če bi on men to nabavu, ne bi blo slabo. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 15. Dec. 2009 12:25

moj parfumček je prišeeeeel :) bvlgari aqua sem mu izbrala na uni strani ( www.vsezame.si ) in sem ful vesela :) sem zraven paketka še dobila ful nekih testerčkov in vsega. ma ni da ni :) sem ful hepi in bo najboljše, da grem kar pakirat darila :D me je veseli december čisto prevzel :D :D
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:31, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 15. Dec. 2009 12:26

miikena napisal/-a:^^
Nekaj osebnega. Nogavice, ki jih sami spletete, kamen, ki ga poslikate, fotografija, ki ste jo posneli, fazan, ki ste ga sami ustrelili in nagačili.

Že ta s štunfi mi je smešna, ampak fazan pa zmaga :rofl:

Okej, drugo darilo z zgornjega linka: joški, ki skačejo. A to je kao dejansko tok uiber kul darilo?!? Fun! :lach:
Drgač pa kej uporabnga, valda. Playstation je men kul ideja. Tut če bi on men to nabavu, ne bi blo slabo. :)
wii je ful fajn zadeva!! (singstar recimo)
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 19. Dec. 2009 16:14

Moj za Božič dobi Dormeo vzglavnik :D To pa zato kr vedno jamra kako mam zanič povštre :)
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Dec. 2009 1:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Aaiysha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2009
Kraj: Bovec

Neprebrana objavaNapisal/-a Aaiysha » 27. Dec. 2009 15:30

[i] Js sm študirala da zj k bova mela kaml 1 leto..bi uštimala tko kukr daje kšne na youtube en filmček..o naju...z musko in usem ušmekano.. sam ne znam...upam da zna kšn frend :) [/i]
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 28. Dec. 2009 16:18

Jaz sem mojmu pred kratkim ko je imel RD dala delat koledar s slikami iz njegove naj grafične novele + isto šalco. Ponavadi si vsako leto kupi kake sci-fi/fantasy themed koledarje, mal pred tem je pa razbil svojo šalco za kofe, tak da je blo darilo kr na mestu.

Zaj za novo leto dobi od mene rokavice (seveda, ker jih je pred kratkim vsjal.... :roll: ), ene take res fajne, podložene + eno malenkost ki sem jo staknala v erotische shopu :twisted:, ena taka igrca za predigro + DVD enga letošnjega filma, ki ga je čist obnorel in je lih pred kratkim prišu k nam v trgovine. Na odzive bo treba pa še par dni počakat :D

Lani sem ga pa obdarovala z wireless slušalkami, js rada kupujem taka praktična darila, s tem da si je bastard letos vse tehnološke zadeve ki jih tako ali drugače nuca za komp, kupo že sam :evil:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Dec. 2009 16:44

moj letos dobi nove brisalce :) in dolge gate za na sneg.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 01. Jan. 2010 18:49

Darilo zame je ona sama :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov