Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Dec. 2009 23:46

si prepricana da nosi nakit? vecina fantov ki jih jaz poznam ne bi bila vesela takega darila
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Dec. 2009 0:37

kaycha napisal/-a:bom kr kle uprasala..
fantu bi za novo leto kupla srebrno zapestnico in sicr tako, da bi se dal po moznosti kj vgravirat. recimo da bi bla na zapestnici ploscica in bi se na zadnjo stran napisal.
zdj me pa zanima, ce kera ve, a se da kj tazga za fante sploh dobit, kr nimam cist tocne predstave kako bi zgledal, vem sam, da je eni kolegici fant kupu neki tazga in mi je blo full usec. ne vem pa ce se da dobit za fante pa da bi bla res lepa in moska. pa kaksne so sploh priblizne cene graviranja in moskega nakita nasploh?

Zagotovo se da dobit moško zapestnico. Najbolje, da greš kar v kako zlatarno pa malo vprašaš in boš še zvedela koliko bi stalo graviranje.
Ampak res se raje pozanimaj, če bi si sploh želel takega darila, ker kot je že red_rose napisala veliko fantov si ne želi nakita, tako da se probaj malo pozanimat glede tega, če si tega sploh želi :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 03. Dec. 2009 19:27

za fante je kr težko tapravo darilo kupit, vsaj meni no
no enkrat sem mu za rd naredila torto, ker je ravno povabil frende in je bil zelo zadovoljen (sploh zato,ker pred tem najbrž že kakih 15 let ali več ni dobil torte), drugače pa ga presentim s kako stvarjo za katero včasih mimogrede omeni, da bi jo rad imel oz.mu je všeč. za miklavža in božička pa v glavnem dobi kakšne sladkarije, nogavice in podobno
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Dec. 2009 19:36

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Dec. 2009 21:01

Nakit je srebro, zlato, baker, jeklo, perlice, plastika, umetna masa, steklo, dragi kamni, vrvice ali karkoli oblikovanega v nekaj popolnoma neuporabnega a okrasnega za roke, vrat, noge, glavo. To je nakit. Nemoreš reči, da je "zlata zapestnica" pač zlata zapestnica in ne nakit. To je kot da bi rekel, da je banana pač banana ampak ni sadje, ker je banana!!!!
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Dec. 2009 21:27

Ajča napisal/-a:Za rojstni dan mu pa kupim kaj praktičnega ali kaj samo za njega. Darilo, ki mu je bilo do zdaj najbolj všeč, je bil srček iz kamna, poslikan z afriškimi vzorci in sloni, zraven sem mu dala pa še posvetilo, ki je bilo napisano kaj mu želim (za nov let), vse želje so bile izpeljane iz pomena simbolov, ki so na kamnu - sicer je bilo še kup stvari (originalni CD, na katerem je gor pesemca Supergirl, ker je rekel, da sem njegova sg,...) zraven, ampak mu je ta kamen najbolj pri srcu.

tega pa skoraj ne verjamem.
drugače svojmu fantu rada podarjam praktična darila. navadno ga kar vprašam, če kaj rabi in mu to kupim ali pa mu kupim stvari za katere vem da si jih ne bo kupil sam (npr kremo za obraz ki jo rabi, ampak je prepričan, da je ne, ker moškim krema za faco pač ni neka esencialna nuja).
sama mu tudi kar povem kaj rabim, ker ne maram neuporabih lovilcev prahu.
it kills the charm a bit, ampak mi vsaj prahu ni treba z daril brisat. tako sem nazadnje dobila slušalke za RD. yeah.

za miklavža greva letos pomojem v tajsko, ker se že dlje časa spravljava tam jest, pa se greva pač za miklavža malo počastit.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 03. Dec. 2009 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Dec. 2009 21:27

Horus napisal/-a:Srebrne zapestnice niso nakit.

ROFL Horus!!! :rofl: :rofl:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Dec. 2009 21:32

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Dec. 2009 21:35

Božične jelke. :)
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Dec. 2009 21:36

men don't wear jewellery. men accessorize.

omg. kako gay se to sliši.
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaycha » 03. Dec. 2009 23:56

nocm bit nesramna, ampak halo, valda vem kaj si moj fant zeli za darilo in ne bi sla kupovat necesa za kar ne bi bla zihr da bo vesel. in ja, vem da si zeli srebrno zapestnico kr je svojo zgubu. men tud sicr te stvari niso prevec pr srcu, ampak ce vem. da si zeli in bo vesel bl kt cesa kar si js zelim da bi nosu, mu bom valda kupla tist kar je vsec njemu.
drgac pa sm sla dons ze pogledat, kr sm iskala neki bl u izi, da bo usaj mal tud men odgovarjal. in mislm da sm nasla pravo, glede graviranja sm si pa premisla, kr tiste zapestnice s ploscicami mi pa niso usec, so prevec zenske.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Dec. 2009 0:51

^^No pol pa super :wink:
MateSLO
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a MateSLO » 07. Dec. 2009 16:54

Mene pa zanima če imate kašne predloge za mogoče božično darilo ... nekaj zamisli sicer imam samo me zanima če ima katera še kakšno boljšo idejo :)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 08. Dec. 2009 8:48

meni božično darilo nikoli ni bilo nekaj hudo pomembnega.
sicer sva si lani kupila vse mogoče zadeve in je stalo kar precej denarja, pa se pol od tega zdaj ne nuca.
tako da sem/sva letos omejila zadeve.
on bo meni kupil knjigo ali dve (čiklit v angleščini), ki si ju neznansko želim (ena stane dobrih 7€).
jaz pa njemu pižamo. ker jo dejansko rabi.

če bova kupila še kaj, bodo pa to sigurno kake skupne stvari, kako pohištvo, terme ipd.
raje imam, da sva ta večer skupaj, božična večerja, potem greva k polnočnici in potem na kuhano vino/čaj. in da se lahko zbudim polek njega na božično jutro (ker ponavadi ne prespi pri meni).

drugače pa za moškega se mi zdi fajn tudi kakšna krema za roke, krema za obraz, šal, kapa, rokavice, topli sobni copati... pač nekaj, kar je povezano z zimo in mrazom. uporabna darila.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Dec. 2009 10:59

gaby_, sta se zmenila kaj bosta drug drugemu kupila?
Sicer sem za to, da je darilo praktično in da se kupi tisto, kar si obdarjeni želi. Vseeno pa nočem vedeti, kaj bom dobila, ker to pokvari presenečenje in ni nobenega učinka. :)

Midva sva se obdarovala že za Miklavža (kao), ker imava takrat obletnico. Zato bo za božič darilo verjetno malo manjše, oziroma ciljava na to, da bova drug drugemu nekaj sama naredila.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov