Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 23. Avg. 2009 14:23

Če naj bi bila tole prava tema, upam da mi bo kera/ker znal pomagat.

S fantom bova kmal 1 let skupi, pa bi blo lepo, da ga s čim presenetim, toda kljub temu, da ga recimo še kr dobr poznam, kljub temu, da sem take in podobne teme že prečekirala, kljub temu, da so ene ideje dobre (toda jih pač js kot pristaš ne pretirane pocukranosti ne bi uporabila in nekatere vrjetno niti mojemu fantu ne bi bile všeč) in kljub temu, da imam v glavi ideje, pa se mi na koncu vse zdijo bedne, še vedno ne vem kaj nj nrdim.

Kot prvo naj omenim, da nism člouk, k bi obletnico 1-letne zveze poveličeval v zvezde, ker to še vedno ni pretirano dolga doba, tut nism nameravala delat iz tega neke scene in zapravljat prevelike količine denarja (ker lahko tut na drugačen način pokažeš, da si vesel, da si z nekom skupaj 1 leto).

Naj povem možnosti oz. izključene možnosti:
-nakit ne pride v upoštev (ker ga ne mara preveč in ker se tudi meni osebno za 1 leto zveze zdi pretiravanje!)
-oblačila, parfumi ipd. ne pride v upoštev (ker je to bolj darilo za rd, valentinovo, božič, kot pa za obletnico)
-neki verzi, pisemca in podobno mam sicer v mislih, tega je tko al tko že navajen, a to bi blo za zraven
-mam pa v mislih kako dobro pecivo, sam me zanima kakšno, nekaj v kontekstu bi moglo bit??? vaše ideje???
-nekih umetnij razen peciva in verza/pesmice, v čemr sm dobra, ne mislim delat, ker nism likovno nadarjena
-prav tako mi ne paše, da bi v podarjala slike v okvirju, albumih, povštre s sliko, puzzle ipd. (mogoče kdaj, čeprav ne preveč rada, ker mi ni )
-izlet - mogoče, ker bo takrat mogoče še celo čas (odvisno od najinih študijskih obveznosti), sam me zanima, kakšni so kaj predlogi???

-spomnla sm se tut gokarta/kartinga/česa adrenalinskega (s tem da ima on rad hitrost, višine pa ne; js pa vse), pa me zanima, kjer je kja pametnega v slo (najraje v lj in okolici/kr in okolici/po potrebi tut kje drugje), pa da je možno čez celo leto (tut v pozni jeseni)???
uf...ne vem no, mogoče se zdim zahtevna, pa čeprav na koncu ne bi rada izpadla tako. moram rečt, da mi takoj pade ideja za darilo za rd, valentinovo, božič in da sem se za te praznike tut doslej precej sama potrudla (tko d ni blo tok materialno vse skup), toda za obletnico, mi pa zmanjka zanimivih idej, ker sem mnenja, da je to en skupn praznik in ne morš človeku podarit nekaj, kar ni v povezavi z obema.

rees vesela bi bla za ideja, namige, pomoč pri tem, kar sm že sama namigovala.

predvsem pa bi bla vesela odziva tipov (kolkr jih že je na tem forumu) oz. če zna kera punca povedat odzive svojih tipov, kaj jim je všeč in česa pač ne marajo!

hvala :)
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 23. Avg. 2009 15:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Avg. 2009 15:42

^^Ja tudi jaz imam takega fanta, ki ne mara preveč pocukranih stvari-kakih pliškotov, zvezdic, srčkov... :D Tudi ne mara preveč kakega nakita in podobnih stvari.
Meni so to glede peciva zdi čist dobra ideja. Boljše bi bilo pomoje še, če bi mogoče celo kosilo/večerjo nardila za njega.
Midva recimo z mojim sva bila v eni piceriji na prvem zmenku...in takrat ko imava obletnico jo zagotovo obiščeva, vsaj da greva na kako pijačko in malo obujava spomine za nazaj :) Pač obiščeta kak tak kraj, ki vaju spominja na vajin začetek zveze.
Meni kar prvo pade na pamet glede praznovanja obletnice so kake toplice. Ali je to kopanje, kopel, masaža, jakuzzi... Pač oba bosta imela nekaj od tega in se bosta zraven še pustila razvajat :) Ali pa kakšen polet z balonom, kak panoramski polet z letalom...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 24. Avg. 2009 8:48

tudi midva si ponavadi za obletnico 'ustvariva' nekaj skupaj. pač se zmeniva, da bova ta dan (ali pa če so druge obveznosti pač enkrat za vikend) preživela skupaj. recimo primer da greva na celodnevno namakanje v bližnjem kopališču in na večerjo v najino najljubšo rest. in prvo plača on, drugo pa jaz (da so stroški približno isti). :)

drugače je pa tudi pecivo zelo dobra ideja če je seveda sladkosned.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Avg. 2009 10:06

midva sva se pa zmenla in si za obletnico kupila speedminton. igra se kot badminton, samo da so loparji in žogice takšne, da lahko igraš tudi v vetru in ponoči. superca je
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 01. Sep. 2009 20:40

Se mi zdi da so tipi rabjo večinoma praktično uporabne stvari al pa kej az pojest (torto, piskote..itd)..
Moj ne mara presenečenj, tk da mi je povedu kaj bi rad (si je to zelel) in sm mu kupla.."blutu" slusalke..(ene res kvalitetne) pa se potrudla sm se za čokoladno-bananino torto k je presenetljivo dobr uspela :) pa je biu res ful ful veseu..
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 01. Sep. 2009 20:52

Midva si za obletnico nič ne kupiva, ampak preživiva dan skupaj. Glede na to, da nikoli nima časa (dela prek šs, doma dela in na fax hodi) si tisti dan vzame samo zame in greva si kaj ogledat, kam na kosilo, letos sva naredila turco po Zagrebu,..

Za rojstni dan mu pa kupim kaj praktičnega ali kaj samo za njega. Darilo, ki mu je bilo do zdaj najbolj všeč, je bil srček iz kamna, poslikan z afriškimi vzorci in sloni, zraven sem mu dala pa še posvetilo, ki je bilo napisano kaj mu želim (za nov let), vse želje so bile izpeljane iz pomena simbolov, ki so na kamnu - sicer je bilo še kup stvari (originalni CD, na katerem je gor pesemca Supergirl, ker je rekel, da sem njegova sg,...) zraven, ampak mu je ta kamen najbolj pri srcu.
A goal without a plan is just a wish.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 02. Sep. 2009 12:30

Miss_M napisal/-a:Se mi zdi da so tipi rabjo večinoma praktično uporabne stvari al pa kej az pojest (torto, piskote..itd)..

Moj ima tudi najrajši kaj za pojest :) Kakšno dobroti, ki je ne je vsak dan.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Sep. 2009 16:15

Pri mojmu imajo slaščičarno doma, tako da nič spečenega ne pride v poštev :D
Tudi na večerjo, kosil greva dostkrat, na morju si sama kuhava in ne bi bilo nič posebnega, če bi mu pripravila to za rd
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 02. Sep. 2009 19:59

hahah praktično da majo slaščičarno :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Sep. 2009 20:20

Se lahko sladkam kadarkoli hočem :P :D ..in gre kaka kilca gor
naja87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a naja87 » 30. Nov. 2009 18:52

bom kr tle napisala, da neodpiram nove teme kr se daril tiče. torej bliža se miklavžek.. kaj boste kaj kupile za miklavža svojim fantom.. mogoč ma kera kakšno idejo.. ali pa ste imele dobre ideje leto nazaj...

torej kaj bo miklavž prinesel tvojemu fantu ??
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Nov. 2009 19:03

nic? mi takrat doma dobimo zjutraj ob postelji neke pomarance in kaksne nogavice, otroci majhno igracko, ne pa da bi se zdej med sabo obdarovali... =) lol, pri njemu pa sploh nimajo tega obicaja, tako da miklavz se mi pa res ne zdi nek praznik za obdarovanje med fantom in punco :D tut za novo leto in za bozic se nic klasicnega z darili ne obdarujeva, ampak malo drugace :D se ne vem kaj mu bom pripravila :nixweiss:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Ivana;**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ivana;** » 30. Nov. 2009 20:15

glej...ni treba kupit nevem kakšne medvedke,čokolade,bonbonjere in rožice..včasih zadostuje že sam strasten in iz srca dan poljubček.
verjemi-bolj si skromna bolj večji vtis pustiš :)
Hvala bogu, da sem ženska!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Nov. 2009 21:09

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaycha » 02. Dec. 2009 23:44

bom kr kle uprasala..
fantu bi za novo leto kupla srebrno zapestnico in sicr tako, da bi se dal po moznosti kj vgravirat. recimo da bi bla na zapestnici ploscica in bi se na zadnjo stran napisal.
zdj me pa zanima, ce kera ve, a se da kj tazga za fante sploh dobit, kr nimam cist tocne predstave kako bi zgledal, vem sam, da je eni kolegici fant kupu neki tazga in mi je blo full usec. ne vem pa ce se da dobit za fante pa da bi bla res lepa in moska. pa kaksne so sploh priblizne cene graviranja in moskega nakita nasploh?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov