Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
zdele si me pa na neki spomnla kaj sm jez v sredni soli dala za darilo biusemu k sm bla prbliz na istem k pa ti. dejstvo je pa blo da sm si zelela dat neki tazga k si bo zapomnu.
no in v okvir za sliko taveliko sm napela tangice k jih je meu on najrajsi in na tangice napisala vse naj naj za tvoj 17. rojstni dan. uzadi na sliko no sm pa dala svojo sliko in uspodi napisala : naj te del mene spremlja skozi celo zivljenje.
(ok midva sva sla res pol cez pou leta narazn, tko da zdej sm se bl srecna da sm mu dala svoje najlubse tangice, k so ble pac tut njemu tok usec. dejansko so se vedno na njegovi steni )
no in v okvir za sliko taveliko sm napela tangice k jih je meu on najrajsi in na tangice napisala vse naj naj za tvoj 17. rojstni dan. uzadi na sliko no sm pa dala svojo sliko in uspodi napisala : naj te del mene spremlja skozi celo zivljenje.
(ok midva sva sla res pol cez pou leta narazn, tko da zdej sm se bl srecna da sm mu dala svoje najlubse tangice, k so ble pac tut njemu tok usec. dejansko so se vedno na njegovi steni )
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
nikaragua napisal/-a:no in v okvir za sliko taveliko sm napela tangice k jih je meu on najrajsi in na tangice napisala vse naj naj za tvoj 17. rojstni dan. uzadi na sliko no sm pa dala svojo sliko in uspodi napisala : naj te del mene spremlja skozi celo zivljenje.
Haha jaz sem naredila nekaj podobnega, samo da sem jih jaz dala v home made lično škatlico, pa naparfumala sem jih s svojim parfumom. Pa bile so ene tangice, na katere naju veže en poseben dogodek iz najinih začetkov.
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Mene pa zanima, če je katera že dala delat foto knjigo? Bi jo rada podarila fantu za obletnico (ker zaenkrat imava vse skupne slikce na compu), tako da me zanima, katerega ponudnika izbrati, da bi bilo knjigo čim enostavneje oblikovati, pa da bi bila dobava čim hitrejša?
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
red_rose napisal/-a:ko smo ze ravno pr takih idejah... :
http://www.mojedarilo.com/_dozivetje/28/Jumbo_presenecenje_valentinovo_ideje_za_darilo_unikatno_darilo.html
Čeprov men je bil pa simpatičen billboard k je bil s sprejem pol porisan neki v smislu: Francl vse najboljš za abrahama
Drgač te zadeve s slikcami, povštrčki, šalcami, čipkastimi prtički...aaa pikce dobim.
Men se zdi, da če ne veš kaj nekomu kupit ga pač pelji nekam. Zame in za vse moje okrog deluje. Pelješ človeka na večerjo al pa na nek izlet, ki si ga želi ali pa mu enostavno omogočiš en dan brez gospodinjskih opravkov - vem, da je bilo zglancano stanovanje eno izmed mojih najljubših daril.
Je pa tud tko, da nekak veš za ljudi s katerimi si si blizu kaj si želijo in kaj bi jim ful pomenil - pa naj bo to materialno, nek spominek, neka gesta...jaz z zbiranjem daril res nimam težav.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
tale tvoj me pa spominja na mojga sm mu hotla kupt ze 101 sparouck u prblizno isti obliki pa prav da hoče tazga k ga mosr razbit d kej vn dobis
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Aloha a morske konjičke si sama nardila ? Izredno lepo so narjeni.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Hej!
Moj ma pa nasledni vikend 20. rd in ker pravi, da naj mu ne kupujem ničesar (sej v bistvu tudi nič ne rabi), sem se odločila, da bova pač imela en piknik, pa da bi šla kam.... Ampak je za v soboto napovedano slabo vreme (nevihte) Tako da sem potem razmišljala malo o kakšnih masažah ali kej podobnega, za razvajanje.... Ali pa kakšne druge aktivnosti..?
Kolikor pa sem gledala kakšne wellness/masažne pakete za 2, je pa vse kar precej drago... Razmišljala sem tudi o kakšnem izletu, da si kaj pogledava pa imava potem kje tisti piknik, če bo vreme zdržalo, sam nimam nič idej, kam bi lahko šla, niti ne poznam preveč dobro Slovenije, ali pa da bi vedela za kakšne piknik kotičke, kjer bi lahko bila bolj na samem....
Torej rabim vašo pomoč!
Moj ma pa nasledni vikend 20. rd in ker pravi, da naj mu ne kupujem ničesar (sej v bistvu tudi nič ne rabi), sem se odločila, da bova pač imela en piknik, pa da bi šla kam.... Ampak je za v soboto napovedano slabo vreme (nevihte) Tako da sem potem razmišljala malo o kakšnih masažah ali kej podobnega, za razvajanje.... Ali pa kakšne druge aktivnosti..?
Kolikor pa sem gledala kakšne wellness/masažne pakete za 2, je pa vse kar precej drago... Razmišljala sem tudi o kakšnem izletu, da si kaj pogledava pa imava potem kje tisti piknik, če bo vreme zdržalo, sam nimam nič idej, kam bi lahko šla, niti ne poznam preveč dobro Slovenije, ali pa da bi vedela za kakšne piknik kotičke, kjer bi lahko bila bolj na samem....
Torej rabim vašo pomoč!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Zaa napisal/-a:Kaj kupit partnerju, ki ima že vse ??
Kaj pa kakšen bon za masažo v dvoje ali kopel z večerjo? Sam ne izbrat čokoladne masaže. Ker bo tudi on moral obleči tangice . Mojmu še danes ne gre v glavo, kako mi je ratalo ga tja spravit v tangice. Rabi jih zaradi čokolade. Drugače bo imel hlače mastne od čokolade. Drugače sem jaz za mamico in atija (imela sta 30 let poroke) kupila bon za masažo z vročimi kamni. Plačala sem pa 54€ za oba.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov