Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Mmm, ker js trenutno cist slucajno in zacasno zivim v Svici, kjer sva se spoznala, on je zadnjih 5 let zivel v Angliji, kjer je delal, zdej gre za eno leto na potovanje, pol bogve kaj bo znjim, mogoce tm ostane, mogoce si najde sluzbo kr kje...js bom nazaj v Sloveniji...No, ja, pa se punco ma iz Rima, mogoce se ustalita. Tko daaa, dvomim, no, ceprov me pa vabi v Vietnam septembra, tko da mogoce se se vidva. Kaj js vem.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
V_Rose_V napisal/-a:njah...midva pa imava ju3 obletnico...in nimam ideje kaj bi...brala sem o slikah in ne vem čem..ampak midva imava cel album-zbirke najinih slik. in veliko slik imava tudi v stanovanju obešenih...lani sem mu za rojstni dan dala pojšterček z najino sliko...
...no letos za obletnico pa nimam ideje mogoče bi mu pa lahko naročila senčnik za v avto z najino sliko
Tole s senčnikom si se hecala, ane?!
Da jst dobim kej tacga, raj prodam auto, pa se s trolo okol furkam, kt da se na semaforju najini faci na šajbi nastaulata mimoidočim. Aleluja.
Jst na sploh dobim zelene pike ob omembi daril u obliki fotk, napopanih na šalce, pouštre, medvede, gate, ... Sej je lepo, da se mata dva rada, ampak to ne pomen, da tut na skret ne morta, ne da bi se še z vece papirja režala vajina zalublena slikca ... Use kar je preveč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Aloha napisal/-a:V_Rose_V napisal/-a:njah...midva pa imava ju3 obletnico...in nimam ideje kaj bi...brala sem o slikah in ne vem čem..ampak midva imava cel album-zbirke najinih slik. in veliko slik imava tudi v stanovanju obešenih...lani sem mu za rojstni dan dala pojšterček z najino sliko...
...no letos za obletnico pa nimam ideje mogoče bi mu pa lahko naročila senčnik za v avto z najino sliko
Tole s senčnikom si se hecala, ane?!
Da jst dobim kej tacga, raj prodam auto, pa se s trolo okol furkam, kt da se na semaforju najini faci na šajbi nastaulata mimoidočim. Aleluja.
Jst na sploh dobim zelene pike ob omembi daril u obliki fotk, napopanih na šalce, pouštre, medvede, gate, ... Sej je lepo, da se mata dva rada, ampak to ne pomen, da tut na skret ne morta, ne da bi se še z vece papirja režala vajina zalublena slikca ... Use kar je preveč.
jz sm mu enkrat za roj.dan kupla okvir pa notr dala najino sliko - za na nočno omarco...da bi pa zdej za vsako obletnco, roj.dan, ipd. najino sliko nekam limala, pa sama sebe v njegovem imenu zabrišem čez balkon...če nimam pametnejše ideje od teh brezveznosti, mu rajš kupm eno tavelko Milko, vsaj vem da jo bo z veseljem pojedu pa mi mogoče ponudu kkšen košček
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
- sem se nasmejala nad lpp-panoji.
Jaz si svojega niti ne predstavljam, da bi ležal na povštru, kjer bi se gor zaljubljeno smehljala midva... Mu raje podarim zažgano ananasovo torto made by me in piksno feferonov - je dobil to tri leta nazaj in bil navdušen nad takrat 20imi svečkami, ki so se ugasnile, ko je pihnil vanje in se nepričakovano spet prižgale nazaj (ja, ja... To so bile spešl svečke, res).
Ne vem, če je ravno cenil moj trud, ki sem ga vložila v tisto torto, ker pač ne mara rojstnih dnevov oz. pompa okoli tega, ampak sama sem bila nad svojim delom navdušena .
Jaz si svojega niti ne predstavljam, da bi ležal na povštru, kjer bi se gor zaljubljeno smehljala midva... Mu raje podarim zažgano ananasovo torto made by me in piksno feferonov - je dobil to tri leta nazaj in bil navdušen nad takrat 20imi svečkami, ki so se ugasnile, ko je pihnil vanje in se nepričakovano spet prižgale nazaj (ja, ja... To so bile spešl svečke, res).
Ne vem, če je ravno cenil moj trud, ki sem ga vložila v tisto torto, ker pač ne mara rojstnih dnevov oz. pompa okoli tega, ampak sama sem bila nad svojim delom navdušena .
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, dopuščam možnost, da obstajajo osebki, tko moški kot ženski, k so jim tovrstna daril(c)a ušeč, ampak kr sama ne spadam mednje in tut nobena mojih ljubezni ni, so mi take ideje strašljive in upam, da se jih noben ne spomne uresničvat men na čast.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ko smo ze ravno pr takih idejah... :
http://www.mojedarilo.com/_dozivetje/28/Jumbo_presenecenje_valentinovo_ideje_za_darilo_unikatno_darilo.html
http://www.mojedarilo.com/_dozivetje/28/Jumbo_presenecenje_valentinovo_ideje_za_darilo_unikatno_darilo.html
- Gost
red_rose napisal/-a:ko smo ze ravno pr takih idejah... :
Tole je v najinem primeru dobro za 'kako se znebiti fanta v pičlih 2 minutah'
Joj, priznam da ... da bi rada videla izraz na njegovem obrazu, če objavim najino fotko na panoju in mu voščim veselih 5 let z mano Iiii
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sem 99% prepričana, da bi bla ob takem darilu deležna najbolj sarkastično-zgroženo-začudeno-zočmizavijajočega pogleda kar ga premore, in kakšnega stavka v stilu; a's ti je mrda zrolalo?/ a's ti na glavo pala? al pa kej podobnega... Ojej
jaz sem Mojga pred rojstnim dnevom vprašala kaj si v kratkem namerava kupit, in mu potem kupila ročno uro.. (ki mi je bila že dolgo časa zelo všeč, in sem jo hodila občudovat že 1 let prej, in če jo nebi kupila zanj, bi jo sigurno nosila sama ker mi je tako všeč - pa če prav je moška )... pa vedno spečem kake tortice, mu pripravim kako wannabe presenečenje itd...
jaz sem Mojga pred rojstnim dnevom vprašala kaj si v kratkem namerava kupit, in mu potem kupila ročno uro.. (ki mi je bila že dolgo časa zelo všeč, in sem jo hodila občudovat že 1 let prej, in če jo nebi kupila zanj, bi jo sigurno nosila sama ker mi je tako všeč - pa če prav je moška )... pa vedno spečem kake tortice, mu pripravim kako wannabe presenečenje itd...
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
no evo se popounoma strinjam.... kva bi kompliceru glede daril za bd... itak ce tipa kokr tok poznas tocno ves kaj si zeli oziroma kaj potrebuj sm bla vedno pristaš te. jez sm bla vedno pristaš takih daril. recimo moj za njegov bd oktobra k ga je meu sm dejansko ga 14 dni prej pelala kao v soping po ene hlače zame, in valda je on tut gledu po cotah zase.. in tko je za en polover reku da mu je res hud ane... jez sm si lepo zapomnla trgovino in ga sla nasledn dan iskat!
in moj dragi bl veseu nebi mogu bit kokr je biu! (je pa res da je biu takrat fulll brez kesa in pac ce nebi blo tko bi si ga kupu sam)
tko da ce mene kdo kej prasa skoda kesa za bedarije.
ce pa res nebi vedla kaj bi kupla bi se pa odlocla za ksn vikend paket razvajanja v ksnih toplicah z masazami, zasebnim jakuzijem in podobno!
in moj dragi bl veseu nebi mogu bit kokr je biu! (je pa res da je biu takrat fulll brez kesa in pac ce nebi blo tko bi si ga kupu sam)
tko da ce mene kdo kej prasa skoda kesa za bedarije.
ce pa res nebi vedla kaj bi kupla bi se pa odlocla za ksn vikend paket razvajanja v ksnih toplicah z masazami, zasebnim jakuzijem in podobno!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Spet jaz, spet problem z darilom za mojega.
Ko sem bla že odločena, da kupim iPod, čisto tanov, mi je moj kr sam povedal, da je to metanje denarja stran
Tak da, razmišljam o nečem bolj z pomenom, tk da Aloha (za tebe vem, da maš super ideje, za kaj doma naredit ), pomagaj, pa če ma kdo drug kakšno idejo, se tudi priporočam (sej je lahko tudi kaj za kupit, samo ne kakšnih plišekov, zlatnine in podobnega. pa oblačil tudi ne, ker mava res totalno različni okus.)
Ko sem bla že odločena, da kupim iPod, čisto tanov, mi je moj kr sam povedal, da je to metanje denarja stran
Tak da, razmišljam o nečem bolj z pomenom, tk da Aloha (za tebe vem, da maš super ideje, za kaj doma naredit ), pomagaj, pa če ma kdo drug kakšno idejo, se tudi priporočam (sej je lahko tudi kaj za kupit, samo ne kakšnih plišekov, zlatnine in podobnega. pa oblačil tudi ne, ker mava res totalno različni okus.)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov