Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 28. Maj. 2009 12:27

Se strinjam z MSN. :D Čeprov, lahko klišeje tut uporabš lih zarad pomena samega, pač neklišejska klišejska zajebancija. Če me razumš. Sam pomoje da ona tega ni hotla :D
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 28. Maj. 2009 12:29

Meni je všeč predvsem tisti del z večerjo in pač večerom zase. Moj tip bi se verjetno smejal, če bi mu tam cvetove vrtnic natrosila.
Ampak, verjetno ga že pozna in hoče narediti nekaj lepega zanj.

In ti moraš biti povsod nekaj sarkastična, boljša od drugih. To me malo moti. Pa brez zamere. :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2009 12:32

LanaMaxim napisal/-a:Meni je všeč predvsem tisti del z večerjo in pač večerom zase. Moj tip bi se verjetno smejal, če bi mu tam cvetove vrtnic natrosila.
Ampak, verjetno ga že pozna in hoče narediti nekaj lepega zanj.

In ti moraš biti povsod nekaj sarkastična, boljša od drugih. To me malo moti. Pa brez zamere. :D

Večerja je kul. Vrtnice za tipa pa ... bo jutri poročala, čeprav grem stavit, da četudi mu ne bo všeč, ne bo rekel nič.

Osebno me res zanima, ali sploh obstaja tip, ki bi znorel od lepega, ker bi ga punca pričakala v sobi polni vrtničnih cvetov. Popolnoma sociopsihološko - ali imamo zgolj predsodke do t.i. ženske in moške romantike, ali se zadeve sploh še ločujejo glede na spol, ali je vse všeč vsem ipd.?

LanaMaxim, to je tvoje mnenje. Ne zamerim :D
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 28. Maj. 2009 12:36

Ja, ne vem če glih obstaja tip, ki bi skakal do stropa zaradi vrtnic, pomoje se prej ustrašijo. :) Obratno - torej, da bi tip to naredil meni bi bilo pa lepo, sam pomoje bi samo razmišljala, da je to treba potem tudi pospravit. :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2009 12:38

No, in kaj je potem narobe z izražanjem mojega pomisleka glede dogodka, ki ga pripravlja ženska v tej temi za svojega fanta? Je kar na mestu, ali pač? :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 28. Maj. 2009 12:44

Sej smo vidli, da se je komaj kaj spomnila, zdaj bo pa še bolj zmedena. :D
Tvoj pomislek je kar na mestu. :) Ampak ga pomoje ni treba vedno izrazit. Dost o tem. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Maj. 2009 12:47

MsN, to je ful od vsakega posameznika odvisno.
Pri nama z bivšim je bilo tako, da je bil on kot nek gentelman iz starih hollywoodskih filmov - vrtnice, svečke, kopeli, Sinatra,... mene pa take predstave vedno samo v nelagodje spravljajo, ker se ne znam primerno odzvat. Imam občutek, da bi morala moja reakcija bit ful burna (solze sreče, omedlevica,... nekaj, kar pač pritiče tako ogromni ljubezenski gesti), v resnici pa v vsem tem nikoli nisem videla več kot samo show in mi posledično ni pomenilo nič.

Tako da je možno, da bo tip navdušen nad potresenimi cvetovi vrtnic :) Samo taki nepopravljivi ciniki, kot sva midve, si to težko predstavljamo :)
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 28. Maj. 2009 12:56

''Moj'' ma danes rojstni dan, hkrati pa se verjetno vidiva zadnjic, ever. Pa sem ful razmisljala, kaj naj mu podarim. Sploh pa nimam lih velik moznosti dostopa do trgovine. Tko da sem se odlocila, da mu dam svojo najljubso knjigo, v kateri so 4 zgodbe (pa tud njemu bojo zihr vsec, kokr ga poznam), pa pac notr posvetilo. Mnenja? Ma res ne vem. Se mi zdi pa knjiga drgac lepo darilo, samo en vem, ce se spodobi ker je pac 2nd hand? Mislm, men se je ful tezko locit od nje, cesar pa prejemnik verjetno ne opazi. Ne vem no, a je kul? Se nikol nisem 'fantu' dala darila.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 28. Maj. 2009 13:01

Če veš, da bo znal cenit to - da mu daš svojo najljubšo knjigo, potem je super darilo. Po drugi strani sta šla pa narazen. Sama najboljše veš. :)
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 28. Maj. 2009 13:24

Jst sm pa končno našla darilo za mojga dragega.... Čeprav ma ful malo časa sem se odločla da mu podarim bon za dve osebi v zdravilišču (za en dan), pa je veljaven leto dni.... Upam da bo vesel :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 28. Maj. 2009 14:27

classy napisal/-a:''Moj'' ma danes rojstni dan, hkrati pa se verjetno vidiva zadnjic, ever. Pa sem ful razmisljala, kaj naj mu podarim. Sploh pa nimam lih velik moznosti dostopa do trgovine. Tko da sem se odlocila, da mu dam svojo najljubso knjigo, v kateri so 4 zgodbe (pa tud njemu bojo zihr vsec, kokr ga poznam), pa pac notr posvetilo. Mnenja? Ma res ne vem. Se mi zdi pa knjiga drgac lepo darilo, samo en vem, ce se spodobi ker je pac 2nd hand? Mislm, men se je ful tezko locit od nje, cesar pa prejemnik verjetno ne opazi. Ne vem no, a je kul? Se nikol nisem 'fantu' dala darila.

Huda ideja, knjiga je itak najboljše darilo. Napiš mu v posvetilo, da je knjiga tvoja najljubša in da se ti je blo težko ločt od nje, ampak da se ti zdi, da mu bodo zgodbe zihr všeč. Tko bo vedu, da se ti je blo težko ločt od nje :D
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 28. Maj. 2009 17:08

Mah, mu bom povedala to. Itak je pa reku da rab za na pot ksno debelo knjigo, upam da je 600strani dost. Kaj naj pa napism v posvetilo? Peut-etre a bientot peutetre a jamais? :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2009 17:16

classy napisal/-a:Mah, mu bom povedala to. Itak je pa reku da rab za na pot ksno debelo knjigo, upam da je 600strani dost. Kaj naj pa napism v posvetilo? Peut-etre a bientot peutetre a jamais? :D

Če odhaja, mu napiši v posvetilo: Knjigo mi vrneš, ko prideš nazaj :P :D
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 28. Maj. 2009 17:30

Haha, ja, pol se bova mogoce celo se kdaj vidla. No sm napisala ci7t preprosto, samo en stavk. Zdej pa sibam!
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 29. Maj. 2009 6:48

Aiiii, ful je bil vesel! :) Pa kok je blo smesn, ko sva se poslovila. Ker je bil verjetno zadnji stavk ki sva si ga izrekla lih iz te knjige. On men: see you. Pa js njemu: not if i see you first. Ma ful je blo filmsko :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov