Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz sem tudi že razmišljala o boxaricah in da bi kaj gor napisala (ali pa svojo dlan odtisnala tam spredaj, pri korenjaku). Je pa moj fant res zelo suh in težko najdem številko zanj. Ima včasih L ali M, 8 ali 9 in tako naprej (sem preverila pri boxaricah v omari). A ko sem v trgovini, pa mi je vse videt enako veliko in se ne morem odločit, katere bi mu bile prav. Bojim se kiksa, da bi bilo preveliko ali premajhno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Midva imava pa drug teden pol leta. Prišla sem na idejo, da mu kupiš 6 milk, ker je nor na milke in vsaka milka je za en skupni mesec. Na milke bom pa napisala kakšen verz oz. misel, pa še kaj narisala
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm se spet šla domačo obrt in moji lubezni za rojstni dan napekla 37 havajskih rožic (piškotkou z okusom kokosa in banane, njemu ljubih sadežeu), za usako pomlad po eno, u Prometeju nabrala potrebščin, iz kerih sm u barvah njegouga stanovanja obdelala škatlo, u kero sm piškotje zapakirala, use skp primerno dokumentirala (posvetila in to), zravn dodala še prou posebno osebno sporočilce, ga zrolala in ovila u matching okrasje, za srečo na poti (velik je na cesti in dostkrat mu pošiljam virtualne nebesne prijatelje, da mi ga čuvajo) pa dodala še eno angelco (mišji angelček) ...
Nikol me ne skrbi, kr je tiste vrste moški, k mu ni nerodn rastaut mojih izdelkou na policah, jih obest na steno, postrešt na mizi. Hvala bogu, kr sm vedno najraj podarjala tista ta osebna darilca.
Tkole nekak (manjka še angelca):
Nikol me ne skrbi, kr je tiste vrste moški, k mu ni nerodn rastaut mojih izdelkou na policah, jih obest na steno, postrešt na mizi. Hvala bogu, kr sm vedno najraj podarjala tista ta osebna darilca.
Tkole nekak (manjka še angelca):
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Pozdravljene!
Imam en problem... V kratkem partner praznuje rojstni dan... Nimam neke prave ideje kaj mu kupiti... Želim biti čimbolj izvirna... Problem je v tem da nima nekega svojega prostora, kamor bi lahko dal svoje stvari (za slikce, okvirje in podobno)... Kupila sem mu že parfume, za oblečt, tudi plišija ... Imate kakšne ideje
Imam en problem... V kratkem partner praznuje rojstni dan... Nimam neke prave ideje kaj mu kupiti... Želim biti čimbolj izvirna... Problem je v tem da nima nekega svojega prostora, kamor bi lahko dal svoje stvari (za slikce, okvirje in podobno)... Kupila sem mu že parfume, za oblečt, tudi plišija ... Imate kakšne ideje
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ organiziraj kakšno potepanje, kšn izletk, al pa pejta na kšno romatično kopel, masaža, pa potem na dobro kosilo/večerjo
aloha, full lepo darilo, res si se potrudila.
aloha, full lepo darilo, res si se potrudila.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- nepodpisana20
- Sramežljivka
Dobra ideja, vendar je zelo zaposlen in daljši dopust ali pa kakšen izlet ne pride v poštev ... Kar se tiče kopeli, kopanja ali masaže tudi ne, ker tega nima rad ... Zato bi mu najraje podarila nekaj materialnega (tolk časa bo pa že mel, da mu dam darilo )...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jah če je zaposlen se gresta bolj težko potepat ja...
kai pa kej uporabnega za v stanovanje/sobo?
al pa če sta dalj časa skup imata verjetno nekaj vajinih fotk, pa jih lahko lepo urediš in narediš en special album, samo vajin, pa kšn zanivim, smešen komentar...
kai pa kej uporabnega za v stanovanje/sobo?
al pa če sta dalj časa skup imata verjetno nekaj vajinih fotk, pa jih lahko lepo urediš in narediš en special album, samo vajin, pa kšn zanivim, smešen komentar...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
- nepodpisana20
- Sramežljivka
Ja sva že kar nekaj časa skupaj, žal pa nimava veliko fotografij, da bi lahko izdelala album.... To idejo sem že prebrala in se mi zdi res super... Samo bo verjetno treba počakati do njegovega naslednjega rd, da se jih bo nabralo malo več .... Ja treba bo izbrati nekaj uporabnega, kar bo lahko uporabljal, ker svojega prostora ravno nima veliko ...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
njah...midva pa imava ju3 obletnico...in nimam ideje kaj bi...brala sem o slikah in ne vem čem..ampak midva imava cel album-zbirke najinih slik. in veliko slik imava tudi v stanovanju obešenih...lani sem mu za rojstni dan dala pojšterček z najino sliko...
...no letos za obletnico pa nimam ideje mogoče bi mu pa lahko naročila senčnik za v avto z najino sliko
...no letos za obletnico pa nimam ideje mogoče bi mu pa lahko naročila senčnik za v avto z najino sliko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov