Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
čivava napisal/-a:Ja to je krščanska zadeva.. A dan žena pa praznuješ... to je pa dan, ki ni krščanski, ampak ravno nasprotni...
No moj se nč ne počut kt mučenik... Tk da glede tega, brez skrbi
Za tvojega me ne skrbi, govorila sem o svojem tipu

Dan žena mi je všeč in sem vesela, ko dobim kakšno pozornost. Praznujem v stilu bog ve kakšnega rituala pa ga ne.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
MsN napisal/-a:
Za tvojega me ne skrbi, govorila sem o svojem tipu![]()
Dan žena mi je všeč in sem vesela, ko dobim kakšno pozornost. Praznujem v stilu bog ve kakšnega rituala pa ga ne.
No dan žena ti je všeč... Mogoče bi ti sama postavila en dan, ki bi biv dan moških pa bi ga takrat razveselila hehe
No... U glavnem, sicer sem bila tud jest vesela rožice, ki mi jo je prinesel, no ker pa nisva ateista, sem se pa na ta praznik tud nanj spomna, valda pa se tud kašn drug dan spomnem, samo sem pa izrabila priložnost, da mu na ta dan tud kaj dam,... Pozornosti je vsak dan vesel, pa če je dan takšen ali pa drugačen.... Je tako

-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz sploh nisem vedela, da bi naj ta dan bil kot dan moških (ker eni ga obeležujejo na pust, spet drugi na 1.april). ampak ok, sem zvedela od mame in sem pač danes po mobiju bolj iz heca fantu 'čestitala' za dan moških. pa se je samo smejal. tudi njemu je to bolj 'larifari'.
bo pa dobil neko malenkost za vikend, ko se vidiva. ampak ne z izgovorom 'za dan moških'
bo pa dobil neko malenkost za vikend, ko se vidiva. ampak ne z izgovorom 'za dan moških'

-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jullia_: dan mučenikov je kao krščanski praznik in naj ga ateisti zato kao ne bi praznovali.
ne vem, midva tega ne praznujeva. tudi dan žena ne. moj se ni spomnil, da je. jaz pa tudi nisem bila nič huda.
me res ne ganejo taki dnevi, tako kot me valentinovo ne.
ne vem, midva tega ne praznujeva. tudi dan žena ne. moj se ni spomnil, da je. jaz pa tudi nisem bila nič huda.

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, saj to razumem. Ampak dan mučenikov kot krščanska scena nima prav nobene veze z dnevom mučenikov kot moškim praznikom. To slednje je pač nekakšna zajebancija, ne pa dejansko praznovanje godu mučenikov, ki so umrli za vero. Razen če ga eni resno jemljete, v tem primeru se vam pa opravičujem 
Mimogrede, tudi Valentinovo izvira iz godu sv. Valentina, pa verjetno le malo ljudi vidi oviro v tem, da je to krščanski praznik.

Mimogrede, tudi Valentinovo izvira iz godu sv. Valentina, pa verjetno le malo ljudi vidi oviro v tem, da je to krščanski praznik.

-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
gaby_ napisal/-a:^tudi meni se zdi tole s šparovčkom/hiško super ideja. edino jaz bi 'določila' da mečeva notri 1 ali 2€. ker če šparaš za hiško, se z 1 ali 2centov ne bo dalo ravno veliko nabrat.
Če bosta v šparovček metala vsak dan (!) vse kovance, ki so se jima čez dan nabrali, bosta vsak mesec privarčevala 50-100€. To pa ni malo.
Imaš, da me vikaš!
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ja sej glih za stanovanje opremit ko bo treba...pa js mislim ne samo kovance not metat, ampak od vsake plače ko bo kaj ostalo, bo šlo na stran... pač rada bi čim prej uresničila svoje sanje, tako da nič cunjic, odpovedala sva se morju...pa bomo videli 

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm moji ljubezni nazadne ob dnevu mučenikou (jp, obvladujem use praznike in praznike) prnesla en meter medenjakou iz Špara z dodatkom "ganljivega" mučeniškega sporočila ...
In še vedno jih je
.
In še vedno jih je

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov