Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
sm00tka napisal/-a:hei! midva mava pa čez mesec eno leto, in bi ga peljala nekam na razvajane v dvoje. nekaj romantičnega, kakšno kopanje mogoče? moj problem pa je to, ker ne vem kam. izpit imam zelo malo časa, zato ne bi peljala nekam daleč... sem pa iz okolice ljubljane. ima kdo kakšen predlog..oz pozna kdo kakšno ugodno ponudbo? hvala
A dolenjska bi ti bla predalec? Js sm mojmu kupila zdej bon za zevsovo kopel za v Dolenjske toplice ...
KOPELI ZA DVE OSEBI
Zeusova, jasminova, vanilij, kokosova kopel (60 min) 45 €
Zeusova, jasminova, vanilij, kokosova kopel (120 min) 58 €
Romantična kopel z vitaminskim posladkom (120) 65 €
ali pa : http://www.turizemkorosec.com/?lang=sl&korosec=cenik
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ tale zadnji link... cenika mi ne odpre... je bla kera, cene me zanimajo. pomoje so kr konkretne, glede na to da čist hudoooo zgleda...
edit: mi je odprl, sam comp zajebava
edit: mi je odprl, sam comp zajebava
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Men se skor bol dopade ta Korosec ...Plus za isto ceno kot je Zevsova, mas kle 2 stvari, npr. savna pa kopel
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
red_rose napisal/-a:^^ja sej to je problem, ker ljudje ne vejo kaksno opremo rabijo zlate ribice, in zivijo v zase neprimernem okolju
Glede na to, da so nam opremo, ki jo imamo priporočili v trgovini, bo verjetno že v redu. Okej, zdej pa res konec z OT.
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
oi oi! sm dobila še eno idejo... kupila bi mu boksarce ( ker še nism za noben brzdej al pa kej ) in bi gor natiskala nekej "najinih for" pa tko mau... ful nebi, da bi sama nekej packala, tko da a ima kera idejo, kje bi to potiskal? hvala
- Gost
Ni isto kot dan žena. Mučeniki so krščanskega izvora. Nič nisem presenetila, nič podarila, nič ne praznujeva. Če se vidi kot mučenika, si je čisto sam kriv
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Ne, nič mu nisem podarila. Nisva skupaj preživela dneva, niti ju3 ne bo dobil, ko bova skupaj. Brezveze se mi zdi praznovat vsak tak praznik. Rajši mu kdaj kar tako kaj podarim (kakšno liziko, ki jo ima rad, čokolado, uniona, ferrero roche ali kaj podobnega). Ni nujno, da je praznik. Itak pa je za naju vsak dan praznik, ko sva lahko skupaj .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
čivava napisal/-a:No ker ravno o darilih.... Danes je dan mučenikov... to se pravi , dan moških (isto kot dan žena), ste komu kaj kupile... ???
Ali ga kakor koli presenetile?
neeee...lol=) nic mi ne pomeni ta praznik, sploh nisem vedla kdaj je
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov