Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
^^îzvirna ideja, a samo za nekoga, ki je tak tip človeka. Če bi meni to pripravil moj tip, bi ga mirno poslala v tri krasne, z baloni vred
Čeprav: zakaj toliko pozornosti, če je star 29 let? Kaj mu boš pripravila naslednje leto, ko bo star 30 . kao prelomnica?
Čeprav: zakaj toliko pozornosti, če je star 29 let? Kaj mu boš pripravila naslednje leto, ko bo star 30 . kao prelomnica?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ok, ko smo že pri prelomnicah moj ima letos nekaj takega, in sem že kar daleč naštudirala kaj kupit. In sicer: eno čokoladico, na kateri so upodobljeni igralci in nogometne žoge, ker je pač nor na nogomet, pol par kroglic za kopel, dišečih pa penečih , eno pisemce lepo, kakšno kratko majčko malo boljšo firmo, 2 karti za kopanje in pol kot 'glavno darilo' iPod shuffle. Preveč, premalo, nezanimivo, kakšna so vaša mnenja?
Rada bi mu podarila nekaj, kar bi si res zapomnil še dolgo, ampak to kar sem si zamislila ni nič takega, ampak sem bolj kot ne brez idej..
Rada bi mu podarila nekaj, kar bi si res zapomnil še dolgo, ampak to kar sem si zamislila ni nič takega, ampak sem bolj kot ne brez idej..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Tamarra* napisal/-a:Ok, ko smo že pri prelomnicah moj ima letos nekaj takega, in sem že kar daleč naštudirala kaj kupit. In sicer: eno čokoladico, na kateri so upodobljeni igralci in nogometne žoge, ker je pač nor na nogomet, pol par kroglic za kopel, dišečih pa penečih , eno pisemce lepo, kakšno kratko majčko malo boljšo firmo, 2 karti za kopanje in pol kot 'glavno darilo' iPod shuffle. Preveč, premalo, nezanimivo, kakšna so vaša mnenja?
cist moje osebno mnenje, ki je pac samo moje... : darilo nekak zgubi vrednost ce je tok enih stvari razlicnih skupaj kupljenih..men se to zdi da mu pac hoces cimvec kupit in mu kupis polno nekih reci...vse ostalo mu lahko podaris kar tako, zakaj mu recimo naslednjic ko se vidita ne prineses tiste cokoladice? a si res nic ne podarjata tut vmes, ko ni rojstnih dnevov? ce mu ze hoces vse dat.
js bi predlagala samo ipod pa kaka malenkost zraven.
mislim, js pac ne podarjam takih daril da bi blo ful nekih reci ki med sabo nimajo nobene veze =)
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Da se jst pohvalim mojemu izdelku, valda večinoma je bla cimrina ideja
Sm kupla navadne bele boksarce, orpijete. Moj je nor na Armani, tko da sm na zgornji del ob robu napisala Armani Jeans. Potem, na sredino sprednjega dela sm narisala rdeče velike ustnce, zadi pa napisala The Hottest Ass
Doma je biu totaln smeh, on je biu tud veseu. Zadnič sm mu "ukazala" da jih je meu za na trening. Me zanima odziu soigrauceu hehe. Dala sm mu jih pa za valentinovo skupej z prfumom Armani Diamonds.
Sm kupla navadne bele boksarce, orpijete. Moj je nor na Armani, tko da sm na zgornji del ob robu napisala Armani Jeans. Potem, na sredino sprednjega dela sm narisala rdeče velike ustnce, zadi pa napisala The Hottest Ass
Doma je biu totaln smeh, on je biu tud veseu. Zadnič sm mu "ukazala" da jih je meu za na trening. Me zanima odziu soigrauceu hehe. Dala sm mu jih pa za valentinovo skupej z prfumom Armani Diamonds.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js že sedaj razmišljam o darilu zanj, čeprav mam še do maja čas.
Ne mislim pa kej dost denarja nament, ker se bova lih par tednov prej vrnila iz Londona, in bo bolj tesno.
Razmišljam pa o kakšni lepi črni usnjeni denarnici (Esprit), ker mu sedanja razpada. Pa razmišljam, da bi mu torto spekla (nor na sladko), čeprov sem antitalent (bo treba že kej prej kakšno spečt).
Verjetn se bom itak še kej spomlna...
Ne mislim pa kej dost denarja nament, ker se bova lih par tednov prej vrnila iz Londona, in bo bolj tesno.
Razmišljam pa o kakšni lepi črni usnjeni denarnici (Esprit), ker mu sedanja razpada. Pa razmišljam, da bi mu torto spekla (nor na sladko), čeprov sem antitalent (bo treba že kej prej kakšno spečt).
Verjetn se bom itak še kej spomlna...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
red_rose napisal/-a:cist moje osebno mnenje, ki je pac samo moje... : darilo nekak zgubi vrednost ce je tok enih stvari razlicnih skupaj kupljenih..men se to zdi da mu pac hoces cimvec kupit in mu kupis polno nekih reci...vse ostalo mu lahko podaris kar tako, zakaj mu recimo naslednjic ko se vidita ne prineses tiste cokoladice? a si res nic ne podarjata tut vmes, ko ni rojstnih dnevov? ce mu ze hoces vse dat.
js bi predlagala samo ipod pa kaka malenkost zraven.
mislim, js pac ne podarjam takih daril da bi blo ful nekih reci ki med sabo nimajo nobene veze =)
Seveda si podarjava razne stvari tudi vmes. Ampak te so vse nekako povezane z njim in niso ne vem koliko vredne (za majčko še tako ne vem, če bi mu kupila, glede na to da sva pri okusu za oblačila popolnoma različna). Kupila bi mu samo iPod, če bi vedela, da si ga res ne vem kak želi, v bistvu pa to ni neka ogromna želja, zato razmišljam še od drugih stvareh.
*mala*, jaz imam čas še do konca junija, pa že tudi zdaj razmišljam pa se obremenjujem, ne vem kaj mi je
MsN, ne ni star 20
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js sm se pa spomnla, da bi mojmu podarila šparovček v obliki hiše (ki ga bom sama nardila, če mi uspe) noter bi pa dala neki denarča in to zato, ker greva letos na svoje in bi bilo to pač za šparanje, da do tega čim prej pride...pa še nekak bi zaznamovala tale selitev pomoje bolj kot kaj drugega. Kako se vam zdi?
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
MsN napisal/-a:^^îzvirna ideja, a samo za nekoga, ki je tak tip človeka. Če bi meni to pripravil moj tip, bi ga mirno poslala v tri krasne, z baloni vred
Ja, res, moraš biti človek za to, da fora čim bolje ven izpade in on je prav takšen.
Pa ne vem, mama moja je omenila, da bi mu lahko nekaj takšnega uštimali, ampak če bi za 30. potem bi morali še eno leto čakati.
You want me to be something I can never ever be.
- Aylin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2009
Jaz bi pa mojemu dobremu prijatelju kupila akvarij s tremi zlatimi ribicami, ker je nor na ribe... sicer ne vem, če akvarij sploh ima že doma tega, zdi se mi, da nima... ampak zamisel se mi zdi odlična... ima mogoče kdo od vas katero zamisel, ki bi mu lahko podarila kaj v zvezi s tem (v stilu rib)? Ima kdo katero idejo...
Hvala
Ljubeč objem
Hvala
Ljubeč objem
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Aylin napisal/-a:Jaz bi pa mojemu dobremu prijatelju kupila akvarij s tremi zlatimi ribicami, ker je nor na ribe... sicer ne vem, če akvarij sploh ima že doma tega, zdi se mi, da nima... ampak zamisel se mi zdi odlična... ima mogoče kdo od vas katero zamisel, ki bi mu lahko podarila kaj v zvezi s tem (v stilu rib)? Ima kdo katero idejo...
Hvala
Ljubeč objem
js mam idejo, da mu ne kupuj zlatih ribic, razn ce nameravas dat za darilo par sto €! toliko namrec stane akvarij z vso opremo, primeren za tri zlate ribice - zahtevajo ogromno prostora!
in ne, niso primerne za tiste male bucke.
nasploh nism za to da se kupujejo zivali za darila. ce ma tok rad ribe, bi si jih ze sam kupu, ce bi si jih zelel, a se ti ne zdi?
- Aylin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2009
red_rose napisal/-a:Aylin napisal/-a:Jaz bi pa mojemu dobremu prijatelju kupila akvarij s tremi zlatimi ribicami, ker je nor na ribe... sicer ne vem, če akvarij sploh ima že doma tega, zdi se mi, da nima... ampak zamisel se mi zdi odlična... ima mogoče kdo od vas katero zamisel, ki bi mu lahko podarila kaj v zvezi s tem (v stilu rib)? Ima kdo katero idejo...
Hvala
Ljubeč objem
js mam idejo, da mu ne kupuj zlatih ribic, razn ce nameravas dat za darilo par sto €! toliko namrec stane akvarij z vso opremo, primeren za tri zlate ribice - zahtevajo ogromno prostora!
in ne, niso primerne za tiste male bucke.
nasploh nism za to da se kupujejo zivali za darila. ce ma tok rad ribe, bi si jih ze sam kupu, ce bi si jih zelel, a se ti ne zdi?
Sem se že o vsem tem pozanimala, stalo bi me sto evrov z akvarijam vred... sicer je pa njemu lovlenje rib hobi ima jih tako rad, da, ko jih ujame spusti... sem zaradi tega, kar v veliki dilemi tako, da sploh nevem... ja kaj naj mu pa potem kupim?
Hvala
Ljubeč objem
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kako naj pa mi vemo, kaj naj mu kupiš?!
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
red_rose napisal/-a:js mam idejo, da mu ne kupuj zlatih ribic, razn ce nameravas dat za darilo par sto €! toliko namrec stane akvarij z vso opremo, primeren za tri zlate ribice - zahtevajo ogromno prostora!
No, to pa ni čist res. Moj bratec ima 2 zlati ribici in vsa oprema niti slučajno ne stane par 100 €.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov