Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
fruta.bela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a fruta.bela » 19. Feb. 2009 19:11

p!ka napisal/-a:Jz vem, da Mojmu dost več pomeni, da ustvarim sama kej kot pa da sam nekej kupim pa čeprau dam nevem kolko keša za tisto stvari. (OK, zanimivo pa je, da Moj lih to dela- gre v trgovino in kupi, ampak okej...) Za Valentinovo sm mu kupla 3 navadne bele boksarce. Doma mam barve za risat po blagu. Na ene sm z roza barvo napisala in pobarvala na ritki njegov priimek in številko, ki jo ma na (občasnem) dresu. Na druge sm tud na ritko barvano napisala DOLČE GABANA, VERSAČI, GUČI in LAKOST. Point tega je blo to, da on je res anti znamkarski in je čist prau pršlo do izraza. Na tretje pa sm v plavočrni kombinaciji (varjanta Inter) narisala dve puščici na sprednji strani in ju usmerla k njegoumu prjatlčku. Je biu naudušen nad darilom in je reku, da sm njegova mala čarovnica. Slika

waaw.zelo izvirna ideja!
sam zanima me kje se kupijo barve za risat po blagu
Vsak dan je dan sreče in veselja. Največ kar lahko narediš zase in za druge je to,da podariš iskren nasmeh in prijateljsko roko.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Feb. 2009 20:55

Mislim, da so moje ble kupljene v Legi v NG.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 20. Feb. 2009 18:14

mortisha napisal/-a:@ xurshax
Js sm naročila kr prek pošta slovenije-in sicer podlogo za miško s fotografijo, in sm dobila v 2h dneh, poštnine pa nism nč plačala. Drgač so mi sm na mejl poslal da potrdim naročilo. Mal sm se sicer zjbavala s programčkom k me ni hotu čez pustit neki cajta :)

:eek: zanimivo. js sm kupla puzzle za 10 €, dala pa 17 in neki vse ukop. Mislim, da nisem dobla nič glede potrditve naročila (samo ''račun'' kjer je sicer pisalo za poštnino 0,00€ in je zelo lepo zvenelo :P), me je pa nek moški klical, da so puzzli narejeni in bodo poslani.
Lahko je od izdelka odvisno kolko dodatno plačaš- ker pri meni je bilo še označeno par reči (npr. pazlivejšo ravnanje in podobno) in lahko da sem js morala to plačat. Pojma nimam.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 21. Feb. 2009 8:50

Nama se pa bliža 4 obletnica, pa se sploh ne morm odločt kaj bi mu podarila. Do zdej sm mu: za prvo leto pokal in sm gor ugravirala "za 1 leto močnih živcev"...ena najina fora. Pol drugo leto sm mu kupila enga plišastega medota in album za slike...noter sem zbrala vse najine skupne slikce in pod vsako napisala en luštn komentar. Za tretje leto sm pa nardila eno sliko, v sredini midva skupaj, okoli pa majhne slikice naju kako odraščava...od rojstva pa do sedaj....in sm nesla razvit na A3 in dala v okvir.
Zdej za letos mam pa par idej sam se ne morm za nobeno odločit:
- da bi na kos lesa izžgala najino sliko...sam to je spet ena slika, zato nevem
- pol sm najdla en velik gasiln avto (jih zbira)...pa bi mu loh kkšno ploščico dala zravn pa gor napisala da za 4 leto....sam jih ma že ene 20 doma pa kr neki od teh sm mu js že podarila, zato pa nevem, če bo ta kej posebn :roll:
- pol sm neki misla, da mu nebi sam na omari valal, ker tega me že veliko, sam kaj? ne mara kopeli ali toplic, je bolj za adrenalinske zadeve, sam vse te ponudbe nekako vključujejo višino, ketere se pa js bojim....
No sej mam še mesec časa, sam a ma katera kkšno dobro idejo?
Aylin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Aylin » 21. Feb. 2009 10:27

tanika* napisal/-a:Nama se pa bliža 4 obletnica, pa se sploh ne morm odločt kaj bi mu podarila. Do zdej sm mu: za prvo leto pokal in sm gor ugravirala "za 1 leto močnih živcev"...ena najina fora. Pol drugo leto sm mu kupila enga plišastega medota in album za slike...noter sem zbrala vse najine skupne slikce in pod vsako napisala en luštn komentar. Za tretje leto sm pa nardila eno sliko, v sredini midva skupaj, okoli pa majhne slikice naju kako odraščava...od rojstva pa do sedaj....in sm nesla razvit na A3 in dala v okvir.
Zdej za letos mam pa par idej sam se ne morm za nobeno odločit:
- da bi na kos lesa izžgala najino sliko...sam to je spet ena slika, zato nevem
- pol sm najdla en velik gasiln avto (jih zbira)...pa bi mu loh kkšno ploščico dala zravn pa gor napisala da za 4 leto....sam jih ma že ene 20 doma pa kr neki od teh sm mu js že podarila, zato pa nevem, če bo ta kej posebn :roll:
- pol sm neki misla, da mu nebi sam na omari valal, ker tega me že veliko, sam kaj? ne mara kopeli ali toplic, je bolj za adrenalinske zadeve, sam vse te ponudbe nekako vključujejo višino, ketere se pa js bojim....

Slike, slike, slike, ja brez zamere samo tele slike se ponavljajo in ne najdejo konca zelo neokusno... vemo, da za rojstni dan vedno podarjamo nekaj, da te človek nikoli ne pozabi vsaj prvo leto, ampak, tu je pa obletnica, kar pa zahteva nekaj več pozornosti... pomisli, kaj še vse ima rad oz. imata rada ali najraje, saj ni vse v adrenalinu še kaj drugega mora biti, kar ima/ta rad/a, če je po duši romantik probaj kaj s v zvezi s tem sicer pa bi se na tvojem mestu upogumila in probala kaj adrenalinskega skok iz letala, ali mostu itp. koneckoncev bosta skupaj in se ti ni treba nič bati, vrjemi vse stvari so samo v glavi in če boš takrat mislila, da to le ni nič potem, tako tudi bo... napisala si, da bi moralo biti nekaj posebnega, verjemi poskusi, sigurno mu bo veliko pomenilo, in bo to tudi pokazal, kot povedal... sicer pa obstajajo ljudje nevem, kot nekakšni terapevti, ki te lahko nekako hipnotizirajo, da se ne boš bala višine... slišala sem, da to obstaja samo se nikoli nisem poglabljala v to zato pa nevem kako je s tem...

Upam, da sem ti pomagala

Ljubeč objem :wink:
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 21. Feb. 2009 10:28

jst sem mu pa za valentinovo preko neta nraočila belo polo majčko in gor s temno rdečimi črkami napis Mam najboljšo punco na svetu, ki me noro ljubi.
pa pride okol 18 al 19 evrov s poštnino vred, men je luškana ideja, ker lahko daš delat napis po naročilu.

na tejle strani: http://www.majice-darila.si/

drugače sem mu pa nardila že tut album (ko sva prišla z morja), pa napisala sem mu kako lepo pisemce in mu ga poslala po pošti, pa cel kup cot sem mu kupla, posteljnino....za razne obletnice.

zdej pa ma b.day kmalu in sem mu mislila kupit skok s padalom al pa kak enotedenski izlet al pa toplice....

pa mislim, da boma šla oz. sma šla že narazn, tko da nič ne bo :cry:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 24. Feb. 2009 11:16

tanika* napisal/-a:je bolj za adrenalinske zadeve, sam vse te ponudbe nekako vključujejo višino, ketere se pa js bojim....

rezerviraj eno lepo soboto (samo ni glih sezona trenutno) v nekem bike-parku, ki jih je po sloveniji kr enepar, sposodiš si kolo in zaščitno opremo, maš adrenalina ku češ, pa še tal se držiš ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Feb. 2009 17:50

mi2 mava dons 3 leta wiiiii

pa k sm lih doma, pa nimam kej za počet pametnga, pa bom lepo iz tazga ala plastelina-glina k se posuši na zraku nardila en lep okvir pa eno najino fotkico prlimala notr :D pa še kr kej bom ustvarjala pa pol z vodenkami pobarvala LOL..nevem od kje mi taka zagnanost, ker tole mi od mejgna še ni nikol zadišal it delat-ročne spretnosti pa te fore :D Upam da rata :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 24. Feb. 2009 21:44

Js sm zdej čist brez ideje...sm mela idejo tatoo, ker vem da si ga želi in da bi šla oba za obletnco si ga nardit, sam sm zdej ugotovila, da bom 2 tedna nasledn mesec na bolniški, tko da denarča ne bo nič...
Letos sva misla it na svoje, mogoče kkšna stvar za v stanovanje...sam kaj, da bi blo pocen pa bi neki pomenil?
Adrenalinsko nažalost zaradi tistih dveh tednov tudi odpade :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Feb. 2009 23:00

aka!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 24. Feb. 2009 23:50

Mogoce katera ve kje bi se dalo dobit kaksne fajn copate? ... pa da so tm nekje 47 stevilka tud :D ... ker par idej za darilo ze mam, pa bi zraven kupla se ene kul copate, ker jih kle u nasem stanovanju u Lj. se kar nima in mora met ene moje ki so mu 3x premajhni ceprav jih je kr raztegnu in so se kr nekak povecali :razz: :D
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 02. Mar. 2009 16:00

a ma katera idejo, kaj naj kupim fantu za roj. dan..namreč skupaj sva šele en teden in drug teden ima roj. dan, jaz sem pa čisto brez idej kaj bi mu kupila..verjetno ne zgleda, da mu zdej kupim za neko večjo vrednost darilo, ker sva komaj začela hoditi...rada bi mu neko malenkost, ampak sem čist brez idej...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 02. Mar. 2009 17:11

karto za kino (film po želji, napiš na 'kupončk') in večerjo? :P
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 02. Mar. 2009 19:01

hei! midva mava pa čez mesec eno leto, in bi ga peljala nekam na razvajane v dvoje. nekaj romantičnega, kakšno kopanje mogoče? moj problem pa je to, ker ne vem kam. izpit imam zelo malo časa, zato ne bi peljala nekam daleč... sem pa iz okolice ljubljane. ima kdo kakšen predlog..oz pozna kdo kakšno ugodno ponudbo? hvala
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 02. Mar. 2009 19:40

No, da napišem, kaj smo uštimali mojemu dragemu za njegov 29. rojstni dan. Poslali smo ga na lov za zakladom.

To je bilo zdaj to soboto. V petek sem mu v notranji žep njegovega suknjiča skrila kuverto in fotoaparat. V soboto sem mu pa poslala sms, naj gre pogledat, ker ga nekaj čaka. V kuverti je bil listek z napisom, da bo današnji dan za njega drugačen, naj se lepo obleče v srajco, zaveže kravato, obuje lepe čevlje in naj gre v eno od gostiln v Lendavi (kamor sploh ne hodi), ker ga tam čaka presenečenje. S sabo naj vzame fotoaparat in če se bo držal navodil, ga čaka nekaj lepega.

Tam v tisti gostilni sem se zmenila, da bo prišel moj fant, plačala sem vnaprej za kavo (katere btw sploh ne pije in je tudi ni spil, hehe). Tam je dobil kuverto in balone. V kuverti so bili napotki za naprej. Moral je iti v lekarno, seveda z baloni. Dobil je spet novo kuverto v kateri je bila ena uganka in rešitev te uganke je moral povedati oni ženski, ki je tam zaposlena. Ker je uganil, je dobil Bilobil (ker je že stari, hehe).

Naslednja postaja je bila kmetijska zadruga :D Ker je bil priden in je vstopil z baloni, so ga takoj prepoznali in dobil je Cvetal, da bo lepo zalival moje rože in naslednjo kuverto. V kuverto sem napisala, da mora sedaj iti v eno od slaščičarn in da je vstop brez balonov prepovedan. Tam je moram sestaviti puzzle in pojesti kremšnito. Ker je to opravil brez problemov, hehe, je dobil spet novo kuverto z novimi napotki.

Tokrat pa sem se dogovorila s prijatelji, da ga počakajo v eni drugi gostilni, kjer je moral spiti pelinkovec in zapeti eno pesmico. Seveda je vse posneto s fotoaparatom. Tudi s tem ni bilo problemov in mu je kolega dal novo kuverto.

Naslednja postaja je bila ena trgovina z ribiško opremo. Tam bi moral dobiti kuverto v kateri so čepi za ušesa – za mene – ker on ponoči smrči in mi gre to na jetra. Ampak žal je bil 10 minut prepozen in mu lastnik ni hotel odpreti trgovine in izročiti kuverte. Takrat smo mu javili, kam mora iti naprej. Naslednja je bila ena trgovina z avto opremo, ampak žal je tudi to bilo zaprto. Tam bi moral dobiti šampon za avto in kuverto. Naslednja je bila Mana, kjer sem mu kupila en par nogavic, da mu v teh starih letih ne bo mrzlo v noge. Tam je prevzel nogavice in kuverto, kjer je pisalo, da sedaj mora iti v cvetličarno.

Tudi v cvetličarni so ga z baloni takoj prepoznali in je dobil rožico in pa kuverto v kateri je pisalo, da je dokazal, da je faca in da je opravil nalogo ter da lahko sedaj pride k meni domov na kosilo.

Seveda je mogel vedno vstopiti z baloni in vse dokumentirati in poslikati s fotoaparatom. Vse sem vnaprej plačala, tako da je samo opravil, kaj je moral in šel. Vse, kamor je hodil pa je bilo v Lendavi, kjer tudi živi.

Pri meni doma smo se lepo najedli, mu počestitali in izročili darilo. Jaz sem mu kupila neke zvočnike in ojačevalec za avto, naši trije pa so mu dali narediti karikaturo. Res je dobro izpadlo.
You want me to be something I can never ever be.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]