Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 20. Nov. 2008 20:30

jaz tud točno ne vem datuma,kdaj sm s svojim začela pa me nit kaj ne skrbi zarad tega.
na živce mi grete vi,ki tolk komplicirate okrog kao obletnic...obletnica je ko poteče eno leto,ne pa za vsak emsec,ki sta skup met obletnco.sam jaz pa moj se sploh ne obremenjujeva s tem,nit z valentinovim,nit z rojstnimi dnevi...z ničemer!kadar nam zapaše "mamo obletnco".pa darujemo si malenkosti..
sam defenicija darila je sledeča:ČLOVEKU DAJ TISTO,KAR POTREBUJE IN NE TISTEGA,KAR SI TI ŽELIŠ,DA BI TISTOI IMEL.
zat greva midva vsake tolk cajta za par dni na morje,si doma zrihtava "party za 2....in nam je ful lepo...
najlepše darilo v lajfu mi je on...ni mi važno od kdaj...ne bom se zarekla z zavedno...važno mi je,da vsa zdaj skupaj in se dopolnjujeva in imava rada.največ,kar lahk fantu date so zvestoba,iskrenost in ljubezen.
pa ne čakat sam na obletnce in valentivo...praznujte vsak dan..brezveze...brez razloga...imejte vsak dan valentinovo...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 02. Dec. 2008 10:53

Me sošolke smo v srednji šoli parim sošolcem, k so mel vsi na kupu 18 let, oblimale škatle z motivom prve pomoči, notr pa dala vse propimočke, k jih moški pr teb letih rabjo - kondome, čigumije, cigarete, 210 sit za kavo, mobi kartico, itd. Je blo prou simpatično. No, tega svojmu fantu pač ne bi dala, je pa ideja za kolege. :wink:
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 17. Dec. 2008 12:32

no jaz sem mojemu dala za 6 mesecev srebrn prstan pa notr vgravirano moje ime pa datum...pa je konkretno poceni darilo, ker je srebro ful poceni. zdaj za božička pa bo dobil Simpson boxerke, nogavičke iste, pa parfumček...
drgače kar se pa tiče ostalih pozornosti...jaz zmeraj, ko prespim pri njemu(grem vedno kasneje od doma kot on), mu pustim nekaj...al se slikam z digitalcem, pa mu naložim za ozadje kako novo sliko...al napišem kako pisemce...al pa na male liste kaj napišem, pa mu jih po celem stanovanju pustim-v spalnici en, v hladilniku en, pa dnevni...zadnjič sem iz zobotrebcev na velik list papirja napisala LJUBIM TE(nalomiš jih)....al pa izrežeš iz papirja kaj takega, pa v dnevni na tla nastaviš...skoz je vesel kake malenkosti...
me je pa on prijetno presenetil za pol leta...posteljo je posul z vrtnicami :oops: pa celo stanovanje opremil s svečkami...VSE je blo v svečkah, v spalnici je nardil srčeka iz svečk :oops: noroooo
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Dec. 2008 17:25

Jst sm tut svojmu puščala interna sporočilca, u hladilniku, na špeglu kopalnce, u omari spalnce, na steni hodnika, ...

In tko sm eno jutro za sabo pustila kr en par ljubezenskih izlivou, dečka ceu dan ni blo doma in kr so se mi spremenil eni plani, sm se kot presenečenje zvečer naslikala pr njemu doma ... in u hodniku bloka naletela na frenda in punco, k sta se isto namenla h njemu (nista iz lj in frend učas tm prespi, če ma zgodi oprauke). K smo tko že neki časa debatiral (mojga pa še ni blo), sm se spomnla na use tiste rozne heloo kitty lističe all over :oops: :D . Eh.

Lansko leto ta cajt sm mu en dan dostaula smrekco in jo okranclala, da ga je usa svetlikajoča prčakala zvečer, enkrat sm mela višk cajta (in dnarja) in mu nafilala hladilnik, spet drugič doma zapržila neke cukrčke in mu jih pustila celo skledo, kadar me sune naudih, izdelam kšno stvarco, če vidm kej, kar se uklaplja u njegou ambient, mu kupm, ... Mnja, njegou stanovanje je preplauljen z mojimi kreacijami, od kartic, pisemc, okraskou, obeskou, škatl, kuhinjskih dodatkou, kaktusou, mini pliša, ena posebna slika je dobila clo deu stene u dneuni, ... Pa ja, dala bi mu ceu svet :hearts: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 17. Dec. 2008 19:04

Aloha napisal/-a:Jst sm tut svojmu puščala interna sporočilca, u hladilniku, na špeglu kopalnce, u omari spalnce, na steni hodnika, ...

In tko sm eno jutro za sabo pustila kr en par ljubezenskih izlivou, dečka ceu dan ni blo doma in kr so se mi spremenil eni plani, sm se kot presenečenje zvečer naslikala pr njemu doma ... in u hodniku bloka naletela na frenda in punco, k sta se isto namenla h njemu (nista iz lj in frend učas tm prespi, če ma zgodi oprauke). K smo tko že neki časa debatiral (mojga pa še ni blo), sm se spomnla na use tiste rozne heloo kitty lističe all over :oops: :D . Eh.

Lansko leto ta cajt sm mu en dan dostaula smrekco in jo okranclala, da ga je usa svetlikajoča prčakala zvečer, enkrat sm mela višk cajta (in dnarja) in mu nafilala hladilnik, spet drugič doma zapržila neke cukrčke in mu jih pustila celo skledo, kadar me sune naudih, izdelam kšno stvarco, če vidm kej, kar se uklaplja u njegou ambient, mu kupm, ... Mnja, njegou stanovanje je preplauljen z mojimi kreacijami, od kartic, pisemc, okraskou, obeskou, škatl, kuhinjskih dodatkou, kaktusou, mini pliša, ena posebna slika je dobila clo deu stene u dneuni, ... Pa ja, dala bi mu ceu svet :hearts: .

To je res lepo slišat. Prav pogreje srce :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 17. Dec. 2008 21:20

Da se jst malo pohvalim kašno darilce do dubu za božička :) Sm kupla uno stiroporasto veliko žogo in naredila par lukenj z olfa nožem in ih pobarvala u črno, da zgleda zdej kukr neka nogometna žoga (dragi je nogometaš). v te lukje bom dala fererote kr je nor nanje in na sredini bom nrdila še zarezo in vanjo dala kuverto z bonom za masažo. Meni zgleda zakon darilce, komi čakam da vidim njegou odziu :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 17. Dec. 2008 21:35

No js pa mojemu za božička kupila brivnik, ker že dolg jamra, da rab novga in greva včer v shoping in dragi prbije, da si ga bo kupu in mi je totalno pokvaru presenečenje in sm mu mogla povedat. No sam je biu kr vesel. Dobil bo pa še eno sex igrico, k sm jo nardila sama, igra se s kockami, in tja k prideš je kazen, sex položaj, izziv itd. pomoje bo kr vesel k bo vidu :D
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 20. Jan. 2009 22:16

Fant bo meu kmal rojstn dan, pa me zanima, če mogoče ktera ve kjer bi najdla album za pisemske znamke al pa album za značke? Mogoče u knjigarnah al kje se to kupi? Kakšne so pa kj cene?
Hvala za odgovor, lp
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 20. Jan. 2009 23:59

albumi za znamke se dobijo v knjigarni ja. tm sm ga tut js kupla. cen pa ne vem vec, nekaj takega kot en navadn album (kakih 5€ za manjsega) :)
Angela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angela » 28. Jan. 2009 12:42

Pri nas se pa kar s kakšnim valentinovim baonom obdariva, kakšen tretma obraza zdaj v zimskih časih prav pride...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 28. Jan. 2009 13:06

hm... mislm da od daril mojmu največ pomen tist srebr prstan (sam simpl rinka... taki so še najlepši) in enga mojga verza, k sm mu za valentinovo prnesla :gruebel: pa tud modela busa za nou let je biu ful veseu :D
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 05. Feb. 2009 12:27

densy napisal/-a:men je pa ful dobra ideja, da daš iz kkšne slike puzzle narest, al pa da skupne slike zbereš, pa daš v dm uno knjigo s slikam delat. fotoknjiga

Jst bi rada podarila puzzle z najino sliko fantu za rojstni dan, sam tukaj na dm je mi je slika malo majhna (20 x 30)! :?
Me zanima če obstaja tudi kak drugi ponudnik takih puzzel?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 05. Feb. 2009 18:21

^^ pomoje ti v vsaki večji fototrgovini naredijo sestavljanko v poljubni velikosti.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 05. Feb. 2009 19:33

Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko :D

Edino kar mi ni blo všeč, je to, da je okoli puzzlov okvir debel 1 cm (oz. tm not sestavljaš puzzle, če razumete) ker v tem primeru ne upaš podarit puzzlov v neki škatlici, pa da jih oseba sama sestavi-na okvirju je še del slike.
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 05. Feb. 2009 19:38

xurshax napisal/-a:Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko :D

Edino kar mi ni blo všeč, je to, da je okoli puzzlov okvir debel 1 cm (oz. tm not sestavljaš puzzle, če razumete) ker v tem primeru ne upaš podarit puzzlov v neki škatlici, pa da jih oseba sama sestavi-na okvirju je še del slike.

Hvala xurshax za tvojo pomoč! :razz:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov