Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Čez 2 meseca imava z lubijem 2 leti in razmišljam kaj mu naj podarim! veliko mam idej vendar bi rada kakšno izvirno.
Razmišljala sem, da bi šla za en vikend v toplice in si privoščila vendar moram najt eno ugodno ponudbo.
Naslednja ideja se mi je porajala, da bi naredila koledar za leto 2008. Naredila bi sama vse skupaj uporabila najine fotke, spomine najinih dveh let itd. Vendar pa zaradi samega izgleda ne morem printat doma. A pozna kdo kje bi se dajo samo izdelat koledar po kakšni nizki ceni?
Mam sicer še veliko časa (2 meseca) vendar za dobro idejo potrebujem tudi cajt.
Mate še kakšno hudo idejo? Kaj materialnega ne vem kaj mu naj kupim, ker naikita ne nosi, oblačila sem mu že kupovala in je zato še težja izbira. Morem se spomnit nekaj izvirega in duhovitega in pomoje bo ravno koledar ta ki bo "užgau"!
Razmišljala sem, da bi šla za en vikend v toplice in si privoščila vendar moram najt eno ugodno ponudbo.
Naslednja ideja se mi je porajala, da bi naredila koledar za leto 2008. Naredila bi sama vse skupaj uporabila najine fotke, spomine najinih dveh let itd. Vendar pa zaradi samega izgleda ne morem printat doma. A pozna kdo kje bi se dajo samo izdelat koledar po kakšni nizki ceni?
Mate še kakšno hudo idejo? Kaj materialnega ne vem kaj mu naj kupim, ker naikita ne nosi, oblačila sem mu že kupovala in je zato še težja izbira. Morem se spomnit nekaj izvirega in duhovitega in pomoje bo ravno koledar ta ki bo "užgau"!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men je pa ful dobra ideja, da daš iz kkšne slike puzzle narest, al pa da skupne slike zbereš, pa daš v dm uno knjigo s slikam delat. fotoknjiga
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Naredila bom kar koledar ga ustrezno opremila z opombami. Vse skupaj bom dala v primerno izdelano škatlo. Mogoče jo bom kje dobila v kakšni trgovini, ki bo primerna velikosti če ne da jo bom probala narest sama. V to škatlo bi dala še CD z najino musko (spomini na lepe trenutke) in še kaj kar primernega.
Po vsej verjetnosti bom koledar daredeila kar doma in ga dala vezat v špiralo.
Fajn ideja vendar bom potrebovala kar veliko časa da bo fajn izgledalo!
Po vsej verjetnosti bom koledar daredeila kar doma in ga dala vezat v špiralo.
Fajn ideja vendar bom potrebovala kar veliko časa da bo fajn izgledalo!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ta_miška napisal/-a:Čez 2 meseca imava z lubijem 2 leti in razmišljam kaj mu naj podarim! veliko mam idej vendar bi rada kakšno izvirno.
v dm-u.. sm čist spregledala prej, da si to npaisala evo tuki je : koledar
pa kokr sm gledala maš dost možnosti, loh je stenski koledar, loh je planer..
jest si bom prov neki nardila kkšno fotoknjigo, pa bom dala not slikce iz srednje šole
eno pa od naja s tipam
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Mene pa zanima, če mam katera ideje za darilo za mojega fanta, ki bo praznoval 18-ko. Torej kupila sem mu že vse od modela jadrnice do boksaric in verižic. Zdej se pa res hočem potrudit. Je rocker, igra kitaro. Sicer vem, da bi se mogla tega sama spomnit, sam vse dobre ideje sem že porabila. Zdaj pa rabim eno odlično .
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ne, ne kitare mu ne bom kupovala, on ma tone kriterijev za dobro kitaro, tista ki pa vsem ustreza pa stane, hum pomoje da 1000€+. Sicer pa je novo kitaro kupil prejšnji mesec. Hvala vseeno, sploh ideja o koncertu se mi zdi dobra.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]