Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
~NIA~ napisal/-a:kaj se z drugim dobivam? lol.. sploh pojma nimaš... glej, midva sva se zmenila da bova mela neki časa zdej odprto zvezo da js sploh vidm kaj bi rada/če se še rabm znoret/bilokaj.. in učer se je pač zgodil to da sm žvalla z enim, in takoj za tem sm ugotovila da pač tega ne rabm več in sm šla pol dam.. in sm tipu use povedala.. USE! in sva se zmenila da zaklučva to 'odprto zvezo' kr mi pač ni do tega, ampak MOGLA sm pa probat čene nebi bla happy!
Sori sam tole je pa prov za crknt smešn...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
se opravičujem za OT ampak Nia kakšna zahudiča je pa ODPRTA ZVEZA????
Tole me pa res zanima???
No mogoče ti bo kaj pomagalo jaz sem mojega za 4 leta peljala v fotostudijo kjer so naja slikali skupaj potem so nama pa iz slike naredili puzle tako,da svo jo doma sestavila in zgleda fullll noro!
Tole me pa res zanima???
No mogoče ti bo kaj pomagalo jaz sem mojega za 4 leta peljala v fotostudijo kjer so naja slikali skupaj potem so nama pa iz slike naredili puzle tako,da svo jo doma sestavila in zgleda fullll noro!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jao Nia tebe pa prov ne razumen, no njega ne razumem. Imela sta kao odprto zvezo, da ti videš, če je to to(wtf pol delaš z njim, če se to sprašuješ ). Potem se mal poližeš z drugmu i vsa srečna, ker veš, da bi rada njega, letiš k njemu, in njega od sreče, ker je punca le dojela, skorej pobere, in zaključi to vajino odprto zvezo, in stvari so kot so bile Omg
Nevem, če ne bi blo najlepše darilo zanj za obletnico, da odletiš nekam drugam.
Aja pa praveč, da si vsak mesec nekej kupta. A vajina zveza stoji na materialnih zadevah
Kam gre ta svet
Nevem, če ne bi blo najlepše darilo zanj za obletnico, da odletiš nekam drugam.
Aja pa praveč, da si vsak mesec nekej kupta. A vajina zveza stoji na materialnih zadevah
Kam gre ta svet
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*_nincy_* napisal/-a:se opravičujem za OT ampak Nia kakšna zahudiča je pa ODPRTA ZVEZA????
Tole me pa res zanima???
Odprta zveza po njenem je to, da ga ona mal okol še z drugimi serje, ker pač neve al se more znoret al ne, fant jo pa doma čaka, da jo ta faza mine.
Pa NIA a nisi v eni temi razlagala kako si že zaročena? Joj, joj pa takele počneš...
Me prov zanima kaj bi nardila, da ji fant predlaga odprto vezo?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
~NIA~ napisal/-a:ma ja.. ma ne.. ma newem..
bi pa nebi, pa enkrt čutm neki, drugič neki drgač.. ma kr neki..
men je use tok čudn in še tle me noben ne razume!!!
No shit, Sherlock!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
NIA pust ga pa se zgon kakor ti paše. Pomoje boš zelo hitro ugotovila, da to ni prava ljubezen, kar imata vidva. Če te tok matrajo drugi tipi, bi bilo boljše, če nisi v zvezi. Tip bo pa (brez zamere) pomoje tut srečnejši brez take punce
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
~NIA~ napisal/-a:mogoče maš prow.. sam js ga mam ful rada... tko no.. čudn bi mi blo zdej kr brez nega..
Torej navada
Pust ga, ker tole se men zdi, da itak nikamor več ne pele
no zj se mi zdi, da smo že mal Ot, bom pa še jz neki vprašala.
Spoznala sem tipa, s katerim nisva čiz skupi ampak pač sva kot kolega, ker men ni kul, da bi vsi zvedel, pa sprašvat zakaj, ker je predolga zgodba. No in me zanima kaj naj mu kupem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov