Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 37 od 39
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mogoče najraje hladilna torba. lahko gresta pol na kak izlet skupaj:D
jaz bi najraje dve vstopnici za nekam - če mu je šport všeč, na kako tekmo, če muska kak koncert.
pač nekaj da sta skupaj pa se ne dogaja ravno vsak dan. da si zapomne tisti dan, ko si mu dala darilo, mislim:D
jaz bi najraje dve vstopnici za nekam - če mu je šport všeč, na kako tekmo, če muska kak koncert.
pač nekaj da sta skupaj pa se ne dogaja ravno vsak dan. da si zapomne tisti dan, ko si mu dala darilo, mislim:D
-
¤Crysstal¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2011
Če naj ima pomen, se potrudi biti izvirna in naj bo tematike, ki je čisto njegova, npr. s področja, s katerim se veliko ukvarja/ga zanima.. Najboljše pa je, če mu z darilom pokažeš, da ga res poznaš. Zdi se mi, da so tipi veseli praktičnih in uporabnih stvari.. Kdo rabi vso šaro, na kateri se samo prah nabira. Hm, npr. geeku novo brezžično miško, če je nima ali pač nekaj za računalnik, kar je že jamral, da bi imel.. Adrenalinskemu navdušencu plačaj skok s padalom (za te scene si lahko umisliš nekaj, kar bo vključevalo oba, če se ti zdi, da bi mu bilo tako ljubše), če ima rad svoj avto, kaj za v avto, npr. nove preproge, prevleke za zice.. Bon z dol. vrednostjo za nj. najljubšo trgovino, bowling rundo za njegovo moško družbo ali nekaj pač, da bo z njimi preživel luštkan večer, ... Primeri niso ne vem kaj, ampak pač nekaj v teh smereh no..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz sm svojmu kupla "športne" prevleke za zice. Bil je PREZADOVOLJEN. Pa nima slabega avta(dobr nima mercedesa al bmwja al kva maš ti Jochie ). In še zdaj po treh letih so mu super. Pomoje najboljše darilo kar sm mu kadrkol kupila.
It was forever..but it didnt last long..
-
Dobro. NE, nikar ne podpihovati ognja strasti med vašim moškim in njegovo prvo ljubeznijo na štirih kolesih, ki bo vaša večna nepremagljiva tekmica za njegovo naklonjenost. Da si ne bi drznile kupiti česarkoli, kar mu utegne priti prav v njegovi obsedenosti, itak pa bi usekale mimo, če ne bi sam izbral darila, tako da BEJŽTE STRAN OD VSEGA, KAR SE TIČE NJEGOVEGA AVTA, DA VAS NE POVOZI.^^
Osebno najbrž ne bi zbrala takega darila, ker imam drugačne ideje in načine obdarovanja, se mi pa zdijo uporabni predlogi.
In v tem, da ima rad avto, ni zajeta kakšna prikrita moška obsedenost kot tudi ne nujen predpogoj za nakup prevlek za zice.
Najbrž bi morala napisati: "če ima avto in ga dosti uporablja, pri čemer ni obseden z njim in strogo sam izbira vse, kar vanj postavi, mu po posvetu z njegovo moško družbo mogoče smeš podariti smrečico dišave." ^^
Osebno najbrž ne bi zbrala takega darila, ker imam drugačne ideje in načine obdarovanja, se mi pa zdijo uporabni predlogi.
In v tem, da ima rad avto, ni zajeta kakšna prikrita moška obsedenost kot tudi ne nujen predpogoj za nakup prevlek za zice.
Najbrž bi morala napisati: "če ima avto in ga dosti uporablja, pri čemer ni obseden z njim in strogo sam izbira vse, kar vanj postavi, mu po posvetu z njegovo moško družbo mogoče smeš podariti smrečico dišave." ^^
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sej si duhovita, ampak...karkoli za v avto naj si moški sam kupuje!
razen če nima gnarja pa je brez tepihov ali pa ima total raztrgane sedeže...
kar se pa dišav za avto tiče... dobijo se dišave v konzervah, ki se postavijo pod sedež in so tako nevidne, tako da smrekce so preteklost...
razen če nima gnarja pa je brez tepihov ali pa ima total raztrgane sedeže...
kar se pa dišav za avto tiče... dobijo se dišave v konzervah, ki se postavijo pod sedež in so tako nevidne, tako da smrekce so preteklost...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
O smeh, napišm en sarkastičn post, pa se bo nekdo obesu spet na točn eno besedo notr.. Smrečice ne jemat za idejo nakupa, ker ni blo tko mišljeno. Drugače pa všečkam idejo o vinjeti, no na nekaj takega sem ciljala glede uporabnosti darila.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz pa ne všečkam. Če mu kupiš že sam nek okrasek ma darilo čisto drugo noto.. Če mu vinjeto kupiš je lih tak kot da bi mu pač podarila dnar in on bi si kupil vinjeto z njim. Jaz stavim na to, da se nekomu kupi nekaj za kar pač nima dnarja(ma dnar, ampak ma pač druge prioritete..) in bi si tisto kupil, če bi imel kaj viška. Ne pa nekaj kar obvezno rabi tako ali tako, če se če furat po cestah.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 37 od 39
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov