Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
kakšno tvojo sliko, vajino,..dolgo vroče ljubezensko pismo (lahko mu ga posnameš tudi na kaseto), ...kaj, kar tebi veliko pomeni in on to ve (npr. zapestnica, kaj takega..), da ga bo spominjalo nate in ti bo vrnil, ko se spet vidita.
- Inanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2004
sama mu kaj naredi. malo pomisli kaj vse mu je vsec in poskusi to strnit v eno... mogoce pa vajine skupne fotke...pa jih tko nalepis na list ali pa trdo podlago, malo drugo cez drugo.... to je men full hudo
enkrat sem videla je imel nekdo fotke "nametane" po klubski mizici cez pa seveda steklo....noro
enkrat sem videla je imel nekdo fotke "nametane" po klubski mizici cez pa seveda steklo....noro
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
ja ja, tudi meni je najprej šinila v glavo ideja s fotkami. lahko vzameš malo trši papir, pa narediš tako kot eno knjigico (prepogneš, na sredini skupaj sklanfaš), potem pa polepiš zadevico z različnimi luštnimi, smešnimi, 'posebnimi' fotkami, pa okrasiš strani, pa kake lepe misli tu pa tam napišeš, pa ful barv uporabi, pa bodi malo otrok, pa lepo vse okrasi.
Potem pa knjigo zavezeš z zlato vrvico.
aja, pa fajn se našminkaj pa enga šminkastega lupčka na list.
Potem pa knjigo zavezeš z zlato vrvico.
aja, pa fajn se našminkaj pa enga šminkastega lupčka na list.
*I love sunshine*
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Spellca lahko mu napises ljubezensko pismo, na en lep papir pa ga naspricas s tvojim parfumom, pol si pa odrez en majhen pramen (ne cele glave) las pa jih prlep na list! Js sem to enkrat mojmu bivsemu nardila k se tut nismo vidla par mescov in je reku da je blo full lepo! Ne vem, lahko probas!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm jst tut predlagam kej s slikami..., to je men tko ful lepo...pa tut njemu bo zihr všeč če mu boš poslala tvoje al pa vajine skupne fotke in se bo takoj spomnu nate k jih bo pogledou...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Strawberry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Če imaš možnost, se posnami (to je sedaj aktualno)
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
Dea napisal/-a:Ne vem, če to spada ravno pod to temo ampak me vseeno zanima, kaj ve podarite svojemu fantu za rojstni dan?
Sem namreč prvič v resni zvezi in ne vem kaj naj mu kupim oziroma podarim
kašne seksi spodnjice, pa potem takoj preizkusita, kako se dajo sleči
*I love sunshine*
- Drejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
jaz sem enkrat kupila stekleničko, tako kot za čarobne napoje v pravljicah (noter je bila kopel, pa sem jo zlila v drugo stekelničko), vanjo pa sem nasula stvari, ki me spominjajo na najin prvi zmenek (v mojem primeru je bil to pesek s plaže, višnje in listi domačega čaja). čeprav moški niso tako sentimentalni, je bil zelo vesel, predvsem zato ker je darilo imelo sporočilo.
čarobni napoj pa še vedno deluje, za vsak slučaj ga pa ima še nekaj v omari!
čarobni napoj pa še vedno deluje, za vsak slučaj ga pa ima še nekaj v omari!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam
Prosim za še kakšne idejce!
Prosim za še kakšne idejce!
- foxy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
jaz sem se enkrat posnela, kot je ze ena prej predlagala, pa je bilo ful fajn. glede slik, o katerih imate tudi veliko idej, naj pa samo dodam, da se jih da nest tudi v razne biro servise al pa k fotografu, pa vam jih povecajo in nardijo sestavljanko. al pa na skodelico dajo.
aja, enkrat sem pa enmu majco poslikala sam s flomastri za tekstil.
aja, enkrat sem pa enmu majco poslikala sam s flomastri za tekstil.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Plišasti medvedki, oh, kako se fantje raznežimo ob tem. Jaz že vse življenje čakam, da dobim kakšnega.
Pošlji mu njegovo najljubšo salamo (ali zelenjavo če je vegetarjanec), 6pack najljubšega piva (ali mleka, če ne pije piva) in vročo videokaseto s teboj v glavni in edini vlogi, pa bo.
Pošlji mu njegovo najljubšo salamo (ali zelenjavo če je vegetarjanec), 6pack najljubšega piva (ali mleka, če ne pije piva) in vročo videokaseto s teboj v glavni in edini vlogi, pa bo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov