Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
panterica napisal/-a:Kaj mi priporočate za darilo za fanta? Izbiram med hladilno torbo, povabilo v kitajsko restavracijo in odejo za na posteljo.
Od vseh teh stvari, ki si jih naštela, bi se jaz definitivno odločila, da ga peljem na večerjo v kitajsko restavracijo. Bi ga potem kasneje presenetila še s kakim novim sexi spodnjim perilom na sebi....mislim da s tem punca ne more brcnit v temo.
odeja za na posteljo je bolj za ženske, pa še to ne za darilo.
Hladilna torba pa je ok, če je seveda kdaj izrazu željo po njej, pa da ga potem pelješ še nekam na piknik.
Da bi pa kupovala kaj za v njegov avto???? No way!
Mogoče bi mu trenutno lahko kupila samo paket žarnic, ker mu luči skos crkujejo. Ampak meni se zdi to totalna bedarija...
Če že res ne vem kaj mu kupit, mu potem rajši grem po ene boksarce.
-
¤Crysstal¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2011
Hvala, vem, da SM pametna, če pa sem pač priznala, da tudi sama nisem ravno navdušena nad lastnimi primeri, je to kvečjemu pokazatelj samokritičnosti in ne inteligence.
- murban
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2011
Zelo lepo darilo naj bo unikatno! Nič iz spara ne more nadomestiti pravega poklona. Priporočam kvaliteten portret po naročilu:
https://sites.google.com/site/portretiranje/
https://sites.google.com/site/portretiranje/
- bzzzzo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2013
Pa saj moški res ne pričakujemo, da nam boste podarile kakšno hladilno torbo ali nekaj za v avto.
Preseneti svojega mačkona s kakšno večerjo, ali pa vama privošči razvajanje v dvoje.
Tako boš tudi ti imela nekaj od darila, tvoj fant pa ti bo zelo hvaležen, če boš zadevo malo začinila
Preseneti svojega mačkona s kakšno večerjo, ali pa vama privošči razvajanje v dvoje.
Tako boš tudi ti imela nekaj od darila, tvoj fant pa ti bo zelo hvaležen, če boš zadevo malo začinila
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov