Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*nobody* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
jz sm pa mojmu lan za rojstni dan dala tiskat majco z napisom I LOVE SEX...
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A4o5 ... c5.jpg&t=1
mu je bla všeč in jo pridno nosi =)
za obletniso mu pa nameravam dat najno sliko v okvirju... ker je športnik in je med sezono na drugem koncu slovenije.... da k me pogreša pogleda slikco
zravn pa najbrž 'bon' za kopel v dvoje =)
za božička pa bo dobu samo simbolično darilo - kapo... ker že zlo dolg jamra da hoče novo kopo ker je ta k jo zdej nos že mal raztegnena.. pa zravn neko čokolado al pa neki d se bo mal posladkov
nekaj čiz preprostega......
kako se vam zdi?
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A4o5 ... c5.jpg&t=1
mu je bla všeč in jo pridno nosi =)
za obletniso mu pa nameravam dat najno sliko v okvirju... ker je športnik in je med sezono na drugem koncu slovenije.... da k me pogreša pogleda slikco
zravn pa najbrž 'bon' za kopel v dvoje =)
za božička pa bo dobu samo simbolično darilo - kapo... ker že zlo dolg jamra da hoče novo kopo ker je ta k jo zdej nos že mal raztegnena.. pa zravn neko čokolado al pa neki d se bo mal posladkov
nekaj čiz preprostega......
kako se vam zdi?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz bi pa enostavno rezervirala in ga peljala. Pač direkt na rojstni dan ali kakšen dan prej/kasneje. Itak je tip, nima "tistih dni", ko bi bila kopel malo težje izvedljiva. Pogoj je samo to, da si tega res želi.
Pri teh bonih je tako, da so mogoče ful dobra ideja, ko jih daš, potem se pa nekje valjajo in samo odlašaš, na koncu ga pa hoče vnovčit ravno takrat, ko tebi res ni do tega in je vse skupaj malo vsiljeno. Brezveze, v glavnem.
Sicer sem pa jaz taka, da kar vprašam za darilo. Lani je dobil parfum, ker mu ga je ravno zmanjkovalo, letos pa pulover. sva šla v šoping, ga je našel, probal, jaz sem pa plačala. Popolnoma neromantično, ampak meni (in njemu) bistveno bolj všeč kot plišast medvedek ali slika v okvirju.
Pri teh bonih je tako, da so mogoče ful dobra ideja, ko jih daš, potem se pa nekje valjajo in samo odlašaš, na koncu ga pa hoče vnovčit ravno takrat, ko tebi res ni do tega in je vse skupaj malo vsiljeno. Brezveze, v glavnem.
Sicer sem pa jaz taka, da kar vprašam za darilo. Lani je dobil parfum, ker mu ga je ravno zmanjkovalo, letos pa pulover. sva šla v šoping, ga je našel, probal, jaz sem pa plačala. Popolnoma neromantično, ampak meni (in njemu) bistveno bolj všeč kot plišast medvedek ali slika v okvirju.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Men se zdi ta bon za kopel čist ok, še posebi če veš da ima tip taka razvajanja rad.
Itak so te kopeli kukr js vem vedno namenjene dvem osebam, pa dost romantično vzdušje se nardi in pol se mi zdi čist logično, da se gre na take zadeve s fantom. Bi mi blo čist smešno tam bit v banji recimo s sestro al pa kolegico okol pa polno svečk in flaša šampanjca
Itak so te kopeli kukr js vem vedno namenjene dvem osebam, pa dost romantično vzdušje se nardi in pol se mi zdi čist logično, da se gre na take zadeve s fantom. Bi mi blo čist smešno tam bit v banji recimo s sestro al pa kolegico okol pa polno svečk in flaša šampanjca
- _larosa_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2009
helou.
moj fant ima pa kmalu rojstni dan in me zanima če ima kera idejo za kšn dobr izlet. sm ga mislla na tist dan sam u avto posest pa odpelat nekam pa da on nebi nč vedu in mam že u mislih sankanje pa potem večerjo, sam jest bi ga rada še kam peljala, da bi izlet trajal ceu dan. pa nimam tok idej. tko da če ima kera dobro idejo, ki ni ful draga mi lahko malo pomaga
lp
moj fant ima pa kmalu rojstni dan in me zanima če ima kera idejo za kšn dobr izlet. sm ga mislla na tist dan sam u avto posest pa odpelat nekam pa da on nebi nč vedu in mam že u mislih sankanje pa potem večerjo, sam jest bi ga rada še kam peljala, da bi izlet trajal ceu dan. pa nimam tok idej. tko da če ima kera dobro idejo, ki ni ful draga mi lahko malo pomaga
lp
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ideja, ki ni draga, je izlet praktično kamorkoli, če si zapakiraš še malico in termovko čaja, bo edini strošek bencin.
Je pa problem, da je trenutno precej mrzlo in bosta verjetno morala kam na toplo pobegnit, to se pa običajno plača.
Jaz bi mojega peljala v savno, ker jo obožuje. Drug koncept je pa recimo izlet v kakšno mesto (Slovenija ali bližnja tujina, zdaj pred božičem je sploh lepo, ker je vse okrašeno).
Če sta bolj pohodniške sorte, lahko tudi po kakšnih hribih lazita.
Je pa problem, da je trenutno precej mrzlo in bosta verjetno morala kam na toplo pobegnit, to se pa običajno plača.
Jaz bi mojega peljala v savno, ker jo obožuje. Drug koncept je pa recimo izlet v kakšno mesto (Slovenija ali bližnja tujina, zdaj pred božičem je sploh lepo, ker je vse okrašeno).
Če sta bolj pohodniške sorte, lahko tudi po kakšnih hribih lazita.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
tole je zelo odvisno od vrste človeka, ampak...sicer ni bil moj fant, ampak en prijatelj. Noro je bil navdušen, ko sem mu narisala lep grafit na nek bolj osamljen zid. Sicer je blo tudi nepričakovano darilo, ampak je ful vžgalo.
Če je bolj umetniške sorte, zna bit dost okej.
Če je bolj umetniške sorte, zna bit dost okej.
- Čipka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Živjo punce!
Ker vas je verjetno več prekaljenih nakupovalk (predvsem LJ), vas vprašam za nasvet, kam zaviti po denarnico zanj, ki
- ne bo otročja
- ne bo preveč športna
- ne bo dolgočasna usnjena moška klasika?
Pomoje bo takega darila kr vesel, še posebej, ker vem, da mu stara že preseda, pa tudi čist izmučena je že
Nameravam it kupit v prihodnjih dveh tednih
P.S.: upoštevajte, da nisem polna denarja
Ker vas je verjetno več prekaljenih nakupovalk (predvsem LJ), vas vprašam za nasvet, kam zaviti po denarnico zanj, ki
- ne bo otročja
- ne bo preveč športna
- ne bo dolgočasna usnjena moška klasika?
Pomoje bo takega darila kr vesel, še posebej, ker vem, da mu stara že preseda, pa tudi čist izmučena je že
Nameravam it kupit v prihodnjih dveh tednih
P.S.: upoštevajte, da nisem polna denarja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sem za Esprit, kjer imajo večinoma klasične (in meni najlepše). Npr.:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov