Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem se pa odločila mojemu lubiju parfum kupit. sem brskala po netu in našla spletno trgovino http://www.vsezame.si. majo dost izbire, pa še poceni so jah kaj čmo, je recesija in je treba šparat upam, da mu bo všeč
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:29, skupaj popravljeno 2 krat.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
g00fy_qa napisal/-a:gaby_, sta se zmenila kaj bosta drug drugemu kupila?
Sicer sem za to, da je darilo praktično in da se kupi tisto, kar si obdarjeni želi. Vseeno pa nočem vedeti, kaj bom dobila, ker to pokvari presenečenje in ni nobenega učinka.
ne nisva se zmenila. oz. jaz sem mu v enem pogovoru povedala, da si želim knjige od sophie kinsella. in potem enkrat drugič kao on 'jamra', kaj naj mi kupi za božič in sem mu rekla, da knjigo ker je poceni + želim si. sicer pa on potem kupi še nekaj zraven za kar jaz ne vem.
on pa ne ve, kaj mu mislim kupiti.
meni ni fora v tem 'presenečenju'. si dostikrat kar tak nekaj podarjava, recimo ko ve, da si želim točno tisti parfum mi ga kupi, jaz mu kupujem pulovre, nogavice ipd.
tole božično darilo je dejansko pri nama samo nekaj simboličnega.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- sadni_jogurt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2009
evo darila ki jih majo moski radi:
http://www.zurnal24.si/moski-pogled/dar-ki-moskega-osreci-118605
pomoje ne mors falit ce mu kupis kaj v zvezi s hobijem, ce je bolj tehnicni tip mas pa sploh uhuhu izbire...
http://www.zurnal24.si/moski-pogled/dar-ki-moskega-osreci-118605
pomoje ne mors falit ce mu kupis kaj v zvezi s hobijem, ce je bolj tehnicni tip mas pa sploh uhuhu izbire...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^
Že ta s štunfi mi je smešna, ampak fazan pa zmaga
Okej, drugo darilo z zgornjega linka: joški, ki skačejo. A to je kao dejansko tok uiber kul darilo?!? Fun!
Drgač pa kej uporabnga, valda. Playstation je men kul ideja. Tut če bi on men to nabavu, ne bi blo slabo.
Nekaj osebnega. Nogavice, ki jih sami spletete, kamen, ki ga poslikate, fotografija, ki ste jo posneli, fazan, ki ste ga sami ustrelili in nagačili.
Okej, drugo darilo z zgornjega linka: joški, ki skačejo. A to je kao dejansko tok uiber kul darilo?!? Fun!
Drgač pa kej uporabnga, valda. Playstation je men kul ideja. Tut če bi on men to nabavu, ne bi blo slabo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
moj parfumček je prišeeeeel bvlgari aqua sem mu izbrala na uni strani ( www.vsezame.si ) in sem ful vesela sem zraven paketka še dobila ful nekih testerčkov in vsega. ma ni da ni sem ful hepi in bo najboljše, da grem kar pakirat darila me je veseli december čisto prevzel
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:31, skupaj popravljeno 3 krat.
-
wii je ful fajn zadeva!! (singstar recimo)miikena napisal/-a:^^Nekaj osebnega. Nogavice, ki jih sami spletete, kamen, ki ga poslikate, fotografija, ki ste jo posneli, fazan, ki ste ga sami ustrelili in nagačili.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem mojmu pred kratkim ko je imel RD dala delat koledar s slikami iz njegove naj grafične novele + isto šalco. Ponavadi si vsako leto kupi kake sci-fi/fantasy themed koledarje, mal pred tem je pa razbil svojo šalco za kofe, tak da je blo darilo kr na mestu.
Zaj za novo leto dobi od mene rokavice (seveda, ker jih je pred kratkim vsjal.... ), ene take res fajne, podložene + eno malenkost ki sem jo staknala v erotische shopu , ena taka igrca za predigro + DVD enga letošnjega filma, ki ga je čist obnorel in je lih pred kratkim prišu k nam v trgovine. Na odzive bo treba pa še par dni počakat
Lani sem ga pa obdarovala z wireless slušalkami, js rada kupujem taka praktična darila, s tem da si je bastard letos vse tehnološke zadeve ki jih tako ali drugače nuca za komp, kupo že sam
Zaj za novo leto dobi od mene rokavice (seveda, ker jih je pred kratkim vsjal.... ), ene take res fajne, podložene + eno malenkost ki sem jo staknala v erotische shopu , ena taka igrca za predigro + DVD enga letošnjega filma, ki ga je čist obnorel in je lih pred kratkim prišu k nam v trgovine. Na odzive bo treba pa še par dni počakat
Lani sem ga pa obdarovala z wireless slušalkami, js rada kupujem taka praktična darila, s tem da si je bastard letos vse tehnološke zadeve ki jih tako ali drugače nuca za komp, kupo že sam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
moj letos dobi nove brisalce in dolge gate za na sneg.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov