Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 21:42

no?!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Feb. 2009 21:49

A6 je ene pol tamalga zvezka :-) mini.
A3 je pa raztegnjen tavelk list.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Feb. 2009 21:50

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mala... » 06. Feb. 2009 20:06

hej.moj dragi bo pa kmal ster 30 let.kaj mu nej kupm.plis kak ideja.mislila sm na kšno verižico...
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 06. Feb. 2009 21:50

~NIA~ napisal/-a:
xurshax napisal/-a:Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko :D

Edino kar mi ni blo všeč, je to, da je okoli puzzlov okvir debel 1 cm (oz. tm not sestavljaš puzzle, če razumete) ker v tem primeru ne upaš podarit puzzlov v neki škatlici, pa da jih oseba sama sestavi-na okvirju je še del slike.

a6? a ni to čist mjhno?!

maš prou ja x) :D js sm gledala kot A4 < A5 :lol: Malce sm sfalila :D Se opravičujem
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 11. Feb. 2009 12:10

Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko biggrin

Zanimivo, a to kr slikco uploadaš s kompa -kulči :) čez kok časa pa dostavijo?
edit: aja sej piše do 10 dni :? eh škoda sm misnla da bo do sobote :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Feb. 2009 22:04

:jump:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 11. Feb. 2009 22:55

mortisha napisal/-a:
Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko biggrin

Zanimivo, a to kr slikco uploadaš s kompa -kulči :) čez kok časa pa dostavijo?
edit: aja sej piše do 10 dni :? eh škoda sm misnla da bo do sobote :P

Dostavili so v 3 dnevih. Drugi dan so me še poklicali, ker preverijo podatke ko se registriraš in ti prvič pošiljajo (sicer mi so samo rekli, da puzzli grejo na pot, podatkov ni noben preverjal) naslednji dan pa so bli puzzli že pri meni.
Bi pa opozorila, da je poštnina 7 € - drago je :i
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 12. Feb. 2009 9:10

Nevem,če je že katera predlagala,ampak nared mu grafit :razz:
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 12. Feb. 2009 12:21

xurshax napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
xurshax napisal/-a:Evo, js sm lih par dni nazaj to naročila puzzle na tej strani. Je do velikosti A6, kar se mi zdi dovolj veliko :D

Edino kar mi ni blo všeč, je to, da je okoli puzzlov okvir debel 1 cm (oz. tm not sestavljaš puzzle, če razumete) ker v tem primeru ne upaš podarit puzzlov v neki škatlici, pa da jih oseba sama sestavi-na okvirju je še del slike.

a6? a ni to čist mjhno?!

maš prou ja x) :D js sm gledala kot A4 < A5 :lol: Malce sm sfalila :D Se opravičujem

Hehhee...men je tut A3 majhnu...sm najdla na netu nekaj drugega, puzzle, ki jih imajo (60cm X 40 cm). S poštnino vred pridejo okol 40€!
Sm zj sm u dvomih če bom tu naročila, k mi jih je že nekaj reklo d kao nebo lepa slika, d je lepš fotka povečana...Tko d sm čist u dvomih zj...
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 12. Feb. 2009 14:59

Ashly5 napisal/-a:
xurshax napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:

a6? a ni to čist mjhno?!

Hehhee...men je tut A3 majhnu...sm najdla na netu nekaj drugega, puzzle, ki jih imajo (60cm X 40 cm). S poštnino vred pridejo okol 40€!
Sm zj sm u dvomih če bom tu naročila, k mi jih je že nekaj reklo d kao nebo lepa slika, d je lepš fotka povečana...Tko d sm čist u dvomih zj...

Kaj pa če najprej sliko povečaš na računalniku, kolikor se le da (da bo še lepo videt) in potem tisto poskušaš poslat?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 12. Feb. 2009 15:19

xurshax napisal/-a:Kaj pa če najprej sliko povečaš na računalniku, kolikor se le da (da bo še lepo videt) in potem tisto poskušaš poslat?

joj dej ne tega delat... verjem da ne bo lepo :D
drugače pa verjetno res ne bojo lepi puzzli iz neke male slike povečano na 60xnevemkolko centimetrov... Enostavno ne gre, ker si ne more računalnik kar zmislit tistih vmesnih vrednosti, ki sfalijo :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Feb. 2009 15:44

Boljšo kvaliteto ko slikaš, večja je možnost, da bo lepa sliko. Razen če so tam res nesposobni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Feb. 2009 21:09

Jz vem, da Mojmu dost več pomeni, da ustvarim sama kej kot pa da sam nekej kupim pa čeprau dam nevem kolko keša za tisto stvari. (OK, zanimivo pa je, da Moj lih to dela- gre v trgovino in kupi, ampak okej...) Za Valentinovo sm mu kupla 3 navadne bele boksarce. Doma mam barve za risat po blagu. Na ene sm z roza barvo napisala in pobarvala na ritki njegov priimek in številko, ki jo ma na (občasnem) dresu. Na druge sm tud na ritko barvano napisala DOLČE GABANA, VERSAČI, GUČI in LAKOST. Point tega je blo to, da on je res anti znamkarski in je čist prau pršlo do izraza. Na tretje pa sm v plavočrni kombinaciji (varjanta Inter) narisala dve puščici na sprednji strani in ju usmerla k njegoumu prjatlčku. Je biu naudušen nad darilom in je reku, da sm njegova mala čarovnica. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 18. Feb. 2009 22:14

@ xurshax
Js sm naročila kr prek pošta slovenije-in sicer podlogo za miško s fotografijo, in sm dobila v 2h dneh, poštnine pa nism nč plačala. Drgač so mi sm na mejl poslal da potrdim naročilo. Mal sm se sicer zjbavala s programčkom k me ni hotu čez pustit neki cajta :)

aja glede velikosti slik je čist odvisn od pixlov kok so velke-in če niso dost dobre kvalitete te avtomatsko opozori da ne morš tok velikega formata naročit.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov