Darilo s pomenom za njega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ah, ben pol pa nič. Razen, če ti " probaš" zastopit, da niso usi umetniki.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
drugač pa sem mu kupla 2 kupona za bungeejumping, on pa men polet v tandemu iz krvavca.
drugač pa sem mu kupla 2 kupona za bungeejumping, on pa men polet v tandemu iz krvavca.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Nu$k@ napisal/-a:men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
pa jo potem oblečeš?
da ne bom off topic... stenska ura zna bit lepo darilo, ajz sem jo dobila od mojega... sicer se mi ni zdela nič kaj osebno darilo in nič kaj romantično, ampak jo pa zmeraj gledam, pa paše k mojemu pohištvu, pa še zmeraj se na tak način na njega spomnim
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
ja, sm zadnič šla mal po trgovinah in sm čist slučajno zagledala eno majčko, kakršno si želi in poleg tega je bila še točno v njegovi barvi:)
pa še srečo sm mela ker je bla zadnja taka in da je bla glih njegova številka:)
no zdj pa sam počakimo na datum, pa bomo vidli kaj bo reku
pa še srečo sm mela ker je bla zadnja taka in da je bla glih njegova številka:)
no zdj pa sam počakimo na datum, pa bomo vidli kaj bo reku
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
srčica* napisal/-a:Nu$k@ napisal/-a:men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
pa jo potem oblečeš?
jo oblečem, ampak se redkokdaj tako močno potrudi, da dobi svoje.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
le@ napisal/-a:Al pa ga pelji na kakšen koncert? Moj je sicer fan opere, pa sem ga peljala v dunajsko opero za RD...
Hvala, odlična ideja Moj tudi obožuje opero
Worship me or walk away.
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
diva79 napisal/-a:Jaz pa za svojega kr tukaj kupim...nikoli še zgrešila Vedno zadovoljen
www.hocemto.si
jz pa tuki res nč ne najdem
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Iz das mase sem mu nardila srček gotik oblike in ga ful lepo barvno zdekorirala(stil,ki ga ma rad)s karmin metalik rdečim akrilom za steklo ter črnim akrilom.Pa glede na to,da ful pišem poezijo in malo prozo,sem zbrala najboljše komade v zadnjih 4ih letih napisanih zanj in jih ročno prepislal ter nardila kot neko knjižico,ki sem jo sama tud likovno uredila v gotik stilu.Bil je več kot zadovoljen.
V kratkem pa bo mel rojstni dan in je mahnjen na chopperje,tak da sm mu že kupla miniaturnega chopperja(tisti like motor maketa)z budilko in ga počasi sami likovno predelujem,v bistvu dodajam detajle,kere bi on mel na motorju(če bi ga mel)zravn pa mu bom narisla nekej,ne vem še kaj-v bistvu slika bo šla tud v okvir.Nardimt o,kar vem da je folku všeč.
V kratkem pa bo mel rojstni dan in je mahnjen na chopperje,tak da sm mu že kupla miniaturnega chopperja(tisti like motor maketa)z budilko in ga počasi sami likovno predelujem,v bistvu dodajam detajle,kere bi on mel na motorju(če bi ga mel)zravn pa mu bom narisla nekej,ne vem še kaj-v bistvu slika bo šla tud v okvir.Nardimt o,kar vem da je folku všeč.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam
Prosim za še kakšne idejce!
joooj mi2 sma tud mela 6.10. pol leta
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
maybee napisal/-a:cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam
pa kako to komplicirate - da se pol leta tut praznuje?? js niti ne vem kdaj mava eno leto, mislim da sploh ne bova mela nekih obletnic! HVALABOGU!
bova nekje tist mesec ko se nama bo zdelo da je priblizno eno leto, lepo nekam skup sla na izlet.
kupujeva si pa itak sproti drobna ali vecja darilca...kar tako... kar je men se bolj kjut recimo ko sva se preselila skupi, sem dobila ogromno mehko brisaco za vselitveno darilo
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
red_rose napisal/-a:maybee napisal/-a:cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam
pa kako to komplicirate - da se pol leta tut praznuje?? js niti ne vem kdaj mava eno leto, mislim da sploh ne bova mela nekih obletnic! HVALABOGU!
bova nekje tist mesec ko se nama bo zdelo da je priblizno eno leto, lepo nekam skup sla na izlet.
kupujeva si pa itak sproti drobna ali vecja darilca...kar tako... kar je men se bolj kjut recimo ko sva se preselila skupi, sem dobila ogromno mehko brisaco za vselitveno darilo
meni se pa zdi čudno, da ne veš datuma, ko sta se spoznala/začela 'hoditi' ali karkoli že. razumem, da se ob obletnicah ne obdaruješ, ampak, da pa niti ne veš, kdaj to je pa...
sicer pa vsak svoje
midva imava sicer pol leta na valentinovo tak da pride kakšna rožca ali bombonjera. nič velikega v glavnem. sva se pa za drugo obletnico odločila, da si ne kupujeva nič. ker itak imava že vse, in tudi drugače se mi zdi za obletnico lepše iti nekam v dvoje, kot pa si kupiti tiste plišastega medvedka, ki potem stoji na polici.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
gaby_ napisal/-a:meni se pa zdi čudno, da ne veš datuma, ko sta se spoznala/začela 'hoditi' ali karkoli že. razumem, da se ob obletnicah ne obdaruješ, ampak, da pa niti ne veš, kdaj to je pa...
sicer pa vsak svoje
midva imava sicer pol leta na valentinovo tak da pride kakšna rožca ali bombonjera. nič velikega v glavnem. sva se pa za drugo obletnico odločila, da si ne kupujeva nič. ker itak imava že vse, in tudi drugače se mi zdi za obletnico lepše iti nekam v dvoje, kot pa si kupiti tiste plišastega medvedka, ki potem stoji na polici.
zakaj bi mogla vedet datum? ko sva se spoznala, se nisem vedla da bova nekoc hodla, zato si ga nisem zapomnila...iz poznanstva se je pa kr naenkrat razvila zveza, nikol nisva mela dneva ko sva zacela...pa tut ce bi bil tocno dolocen dan mi ne bi nc pomenu..sej priblizno vem kdaj b eno leto ampak nevem kaj je fora u tocno dolocenem dnevu, ce mu lahko kupim darilo kot pozornost, kadarkoli, na izlete pa romanticne vikende pa na morje pa itak hodiva kar tako?
mah sicer pa to je tut odvisno nasploh od razmisljanja o teh stvareh...ker men recimo tut rojstni dnevi ne pomenijo nic
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov