darilo...po končani zvezi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Obdržala vsa darila, sam tiste res intimne stvari, ki so mi veliko pomenile imam zapakirane v škatli... da se bom še kdaj spominjala na lepe stvari, ki sva jih doživela skupaj.
Mogoče me bo pa kdaj prijelo, da bom vse skupi stran vrgla, samo dvomim-nikoli se pa ne ve
Mogoče me bo pa kdaj prijelo, da bom vse skupi stran vrgla, samo dvomim-nikoli se pa ne ve
The key is, never stop doing what you love!
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
Nič še nisem vstran vrgla...Lepo hranim...lepi spomini so!
Sma se 1x z bivšim srečala,pa je vidu da še zmer nosim zlato verižico ki mi jo je kupil..in dečko je bil čist happy!
Sma se 1x z bivšim srečala,pa je vidu da še zmer nosim zlato verižico ki mi jo je kupil..in dečko je bil čist happy!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Od bivšega sem dobila precej - uro, prstane, uhane...in vse še nosim, ker mi je vse ful všeč (kupil mi je, kar je bilo meni všeč) in je to moj nakit, ne pa nekaj, kar je vezano samo nanj. Obenem pa lep spomin.
Sem pa na njem opazila, da si je po koncu najine veze snel obesek z začetnico mojega imena in nosi samo še verižico, seveda bi raje videla, da bi ga obdržal tako kot jaz njegove stvari, ampak očoino ima on drugačen pogled na to.
Sem pa na njem opazila, da si je po koncu najine veze snel obesek z začetnico mojega imena in nosi samo še verižico, seveda bi raje videla, da bi ga obdržal tako kot jaz njegove stvari, ampak očoino ima on drugačen pogled na to.
-
lizika.123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2011
marateja napisal/-a:Zdej ko sem po dolgem času spet prebrala to temo, sem se spomnla na plišastegakužka, ki mi ga je kupil moj prvi fant, moja prva ljubezen. Imam ga ves čas pri sebi (kužka mislim, pa tudi tipčka nekje globoko v srčku) in ko sem sama doma, ko nimam druzga za počet in samo razmišljam je vedno ob meni. Ne glede na to, kako me je tip prizadel in to....ampak kužek je še vedno moj in samo moj.
kot da bi sebe brala..
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Js sm obdržala usa darila, ker nism na nobenga biušiga neki jezna tko da sploh ni problem gledat kšnga medvedka, parfumov pa uporabnih stvari pa itk da nebom stran metala
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tudi jaz sem vse obdržala, edino slike so šle adijo s starim računalnikom.
No, edino kak pliško je pristal v gobcu mojih psov, ampak jih tudi nisem zanalašč metala Pa niti ne vidim nekega posebnega pomena v spominjanju ob teh stvareh, pač so tam, nobene nostalgije.
No, edino kak pliško je pristal v gobcu mojih psov, ampak jih tudi nisem zanalašč metala Pa niti ne vidim nekega posebnega pomena v spominjanju ob teh stvareh, pač so tam, nobene nostalgije.
The world is as you are.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
k sm prebrala naslov teme, sem mislila, da bo v prvem postu pisalo: " kaj podariti fantu na koncu zveze?"
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
^^še ena
Drugače obdržim vse stvari; darila, kino vstopnice, račune, slike, kamenčke, ... (vse pi*darije ). Spravim v škatlo, napišem ime&priimek fanta, datum začetka in datum konca. To je to.
Stvari, ki so uporabne narave (nakit, parfumi, kozmetika, čevlji, oblačila) pa mirno uporabljam naprej.
Drugače obdržim vse stvari; darila, kino vstopnice, račune, slike, kamenčke, ... (vse pi*darije ). Spravim v škatlo, napišem ime&priimek fanta, datum začetka in datum konca. To je to.
Stvari, ki so uporabne narave (nakit, parfumi, kozmetika, čevlji, oblačila) pa mirno uporabljam naprej.
A goal without a plan is just a wish.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Tole s škatlo, imenom in datumoma se mi zdi pa prav kulska ideja; se mi zdi da narediš tak lep epilog na eno ero, jo časovno ovekovečiš in (z nekaj truda in časa seveda) pustiš za sabo.
Jaz sem tam nekje kot večina, praktične oz. uporabne stvari obdržim in jih uporabljam, kakšna pisma, kartice in podobne prčkarije pa hranim nekje daleč med ostalo kramo, ki jo hranim (naprimer osnovnošolske slike in pobone zadeve). Sem pa, ko sem se selila pred slabim letom našla slike od bivšega, s katerim sva šla narazen 5 let nazaj v eni prastari prazni škatli od Pringles čipsa, ki je kr nekje ležala za regalom. Ni da ni.
Jaz sem tam nekje kot večina, praktične oz. uporabne stvari obdržim in jih uporabljam, kakšna pisma, kartice in podobne prčkarije pa hranim nekje daleč med ostalo kramo, ki jo hranim (naprimer osnovnošolske slike in pobone zadeve). Sem pa, ko sem se selila pred slabim letom našla slike od bivšega, s katerim sva šla narazen 5 let nazaj v eni prastari prazni škatli od Pringles čipsa, ki je kr nekje ležala za regalom. Ni da ni.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Tearjerker napisal/-a:^^Tole s škatlo, imenom in datumoma se mi zdi pa prav kulska ideja; se mi zdi da narediš tak lep epilog na eno ero, jo časovno ovekovečiš in (z nekaj truda in časa seveda) pustiš za sabo.
Ko se pa cez par let selis/naredis generalno ciscenje, pa vse pomeces stran, skupaj z vso nepotrebno navlako, ki se je nabrala cez leta in jo je prej bilo skoda zavreci.
Jaz nisem obdrzala nic kaj dosti, kar sem prejela od bivsih. Mogoce kaksne cevlje, knjige, nakit in podobne uporabne stvari, ampak zame nimajo nobene sentimentalne vrednosti. Vso odvecno saro (pisma, voscilnice, spominke itd.) sem pa zmetala stran cez leta, ostalo pa ob selitvi. Se fotke od bivsih so mi sle v maloro skupaj z zunanjim trdim diskom, ampak jih ne pogresam. Dolocena darila so mi se nekaj pomenila tik po koncu zveze, ko sem bila se navezana na bivsega, ko pa sem prebolela, pa je scasoma minila tudi vrednost teh daril, tako da sem se z lahkim srcem locila od njih.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sej to nima veze, kje pa je blo govora da se gre s tem še v grob? Jaz sem replicirala, da mi je dobra ideja z datumi, če ti ni bilo jasno.
Pa jaz sem se že 3x selila pa ničkolikokrat generalno pucala, pa določene stvari (pa ne samo od bivših) še vedno imam. Je pa verjetno tudi odvisno, ane, koliko enega sentiš crapa od bovšega/bivših poseduješ. Če si je žnj ženska nabrala pol tipovega stanovanja, pač zmečeš stran. Če poseduješ 3 kartice in en spominek pa je precej drugačna zgodba.
Pa jaz sem se že 3x selila pa ničkolikokrat generalno pucala, pa določene stvari (pa ne samo od bivših) še vedno imam. Je pa verjetno tudi odvisno, ane, koliko enega sentiš crapa od bovšega/bivših poseduješ. Če si je žnj ženska nabrala pol tipovega stanovanja, pač zmečeš stran. Če poseduješ 3 kartice in en spominek pa je precej drugačna zgodba.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
odpravninadelusional napisal/-a:k sm prebrala naslov teme, sem mislila, da bo v prvem postu pisalo: " kaj podariti fantu na koncu zveze?"
Ehm. Po prebiranju te teme ugotavljam, da sem mela za en crap bivše, nč kej dosti reči mi ni ostalo, da bi morala gruntat kaj z njimi , kar je blo pa slikc, je pa šlo z raznimi diski po gobe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov