Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
misija čokolada uspela!
mimogrede JAZ tudi podarjam denar...je najbolj učinkovito darilo, na porokah se podarja samo še denar, itd...ali pa kakšen darilni bon... namreč tudi za ljubljeno osebo je težko izbrati neko zeloooo uporabno darilo, jaz sem strogo zabičal mojem dekletu, da mi slučajno več nikoli ne kupi kakšnega oblačila...čeprav mi je predtem kupila 2 lepa puloverja.
seveda me ni poslušala, kupila premale športne hlače, ki mi povrhu vsega še niso bile všeč, tako da upam, da se je naučila!
aja, pri denarju kot darilu smo...podarjam vedno 200€...pa naj se sedaj katera buni!
mimogrede JAZ tudi podarjam denar...je najbolj učinkovito darilo, na porokah se podarja samo še denar, itd...ali pa kakšen darilni bon... namreč tudi za ljubljeno osebo je težko izbrati neko zeloooo uporabno darilo, jaz sem strogo zabičal mojem dekletu, da mi slučajno več nikoli ne kupi kakšnega oblačila...čeprav mi je predtem kupila 2 lepa puloverja.
seveda me ni poslušala, kupila premale športne hlače, ki mi povrhu vsega še niso bile všeč, tako da upam, da se je naučila!
aja, pri denarju kot darilu smo...podarjam vedno 200€...pa naj se sedaj katera buni!
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie lova do krova
Kok ste eni neizvirni ali pa ne poznate osebe dovolj...
Men se zdi dost žalostno, da ne veste, kaj ima vaš/a drag/a rad/a...
Darilni boni še nekako.. ampak denar na roke... nekaj najbolj neizvirnega, kar lahko človek naredi!
Jst osebno bi bil užaljen, da bi punca da keš na roke in ga posledično tudi sprejel nebi!
Kok ste eni neizvirni ali pa ne poznate osebe dovolj...
Men se zdi dost žalostno, da ne veste, kaj ima vaš/a drag/a rad/a...
Darilni boni še nekako.. ampak denar na roke... nekaj najbolj neizvirnega, kar lahko človek naredi!
Jst osebno bi bil užaljen, da bi punca da keš na roke in ga posledično tudi sprejel nebi!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jowko....kaj praviš na to darilo...
draga, tukaj imas 200€, moje darilo je, da ti omogočim shopping...
ne gre za izvirnost, neizvirnost, karkoli že, ampak za uporabnost...
jaz sem moji kupil 7 kilsko čokolado, zgodba je napisana zgoraj, misija uspela, bila srečna, itd... pa kljub temu je rekla....kaj ni škoda denarja za to???
po moje vsak sam ve, kaj najbolj potrebuje in to si lahko kupi le z denarjem, ne z darili....
draga, tukaj imas 200€, moje darilo je, da ti omogočim shopping...
ne gre za izvirnost, neizvirnost, karkoli že, ampak za uporabnost...
jaz sem moji kupil 7 kilsko čokolado, zgodba je napisana zgoraj, misija uspela, bila srečna, itd... pa kljub temu je rekla....kaj ni škoda denarja za to???
po moje vsak sam ve, kaj najbolj potrebuje in to si lahko kupi le z denarjem, ne z darili....
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja jst tud ne bi bla lih vesela, če bi mi dal tip keš za roj. dan. Ok drugač je, če za kšno zadevo šparaš, pol ja (npr. jst sm zbirala keš za kolo in so mi vsi dal keš za roj.dan, tud tip)...Sam v primeru, da se pa tud ene stvari, k bi mi bla všeč, neb mogu spomnt in da bi mi dal pol keš kot "last minute solution"...to mi pa neb blo všeč. To se mi zdi tko neosebno.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
jowko napisal/-a:Darilni boni še nekako.. ampak denar na roke... nekaj najbolj neizvirnega, kar lahko človek naredi!
Aha se strinjam.
Sploh glede na to, da imajo ta darila zame bolj simbolni pomen.
Se pa pri prijateljih vedno bolj zapleta: počasi imajo vsi vse in res nam ob ruj. dnevih zmanjkuje idej za darila, tako da so zadnje čase v igri samo še boni.
Imaš, da me vikaš!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je fino, če dobim dinrčke od sorodnikov, ne pa od tipa. Helou...mi bo pa že nekej kupu, pa če je to čokoladna bananca za 50sit. Boljš kot keš, ker bi se potem počutla kot ena kurba in da me z denarjem kupuje. Če pa ž tolk želi pa lahko greva skup v šoping, jaz izbuiram on plačuje...samo keša na roko ne
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- ta-mala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2006
No tole je za use punce k se pritožujete nad tem da vam fantje dajejo denar. Pa ne me narobe razumet... js pod nobenim pogojem ne bi sprejela denarja od tipa. Ampak sm bla pa zelo razočarana ko sem letos za miklavža fantu kupila točno tako denarnico k jo je hotu in za to porabla cel teden sprehajanja po trgovinah, ful lepe boxarce pa njegove najljubše piškote. Vse kar sm jaz dobila od njega je bil pa en čokoladni parkelj in dve mandarini. In to v točno isti vrečki kot jo je on dobil od sestre za miklavža. Sploh ni fora v tem da sm pričakovala ne vem kero darilo za 50.000, sam mal več kot eno mini čokolado za 50sit pa mislim da si po enem letu že zaslužim. No in pol ko berem tale forum ko vidim kako vam fantje izkazujejo pozornost tudi takrat ko sploh ne pričakujete postanem prav žalostna...
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
no js morm pa mojga prov pohvalt letos.mi je ful težiu da nej mu vsaj mal namignem kaj rabm al pa kaj hočm ker je on men povedu in sm mu pč predlagala budilko ker mi je stara crknla in dobim budilko v moji najlubši barvi. sam najbol so me pa razveselil bonboni in to zato ker sva se zanč sprehajala po trgovinah in sm najdla ene bonbone k jih že nevem kok let nism jedla in so mi bli nekoč najljubši bonboni in je šov moj v trgovino in mi je celo zalogo teh bonbonov kupu vse je pobrau haha nevem če bojo do novga leta zdržal
- štrumfka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Tud meni pomenijo veliko več malenkosti.....tle berem kako si eno podarjajo ful draga darila. Pa recimo za miklavža pa tko. Men je recimo čist ql, da si recimo za rojstni dan, božička, pa kako večjo obletnico mogoče kupiš nekej malo dražjega (ne zdj ne vem za 200€), ne pa za vsako malenkost - miklavž, vsak mesec ko mata obletnico.....takrat mam pa js rada, da mi podari kako malenkost, pa tud če je čokolada za pol evra, pomembno je, da je neki kar mi je všeč, dobro. Sovražim pa bolj kot vse to, da mi kupi kdo kdaj kej ful dragega sam zato, ker drugače ne ve kaj bi mi kupil in je pač neko drago darilo izhod s sili
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov