Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Včasih sva si kupvala arila za rd, valentinovo, božič, obletnico... Ponavad so ble kake stvari k sva jih rabla, pa sva se kr zmenla. Tko sm jst npr dobila likalnik za lase...
Zdej pa namest da kupujeva drug drugmu dinarčke raj v najino stanovanje vlagama
Zdej pa namest da kupujeva drug drugmu dinarčke raj v najino stanovanje vlagama
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni pa je npr. cisto brezveze, da si kupujeva kaka oblacila pa to... da mu za rojstni dan kupim kakse kavbojke, pa ni sans Kaj hoce imeti/nositi, si ze sam kupi.
Absolutno pa ne maram, da bi si prej povedala kaj kateri zeli. Da bi si nekaj izbrala in bi to bilo to. Ne hvala. Valda ze toliko ve, kaj mi je vsec in je toliko inovativen (in obratno )
Npr. za lansko valentinovo sem dobila parfumcek, kateri mi je ze nekaj casa disal, on pa ni vedel kateri je. Pa sem dobila na koncu prav tistega to, da se je potrudil, mi je pomenilo veliko vec, kot pa ce bi mi prinesel ne vem kaj.
V teh 7. letih se je nabralo ze kar nekaj daril, iz obeh strani seveda. Za njegov 18. rojstni dan sem mu kupila npr. 1,80 velikega medveda, katerega smo komaj spravili v avto; za 20. sem kupila eno brezvezno cunjasto lutko v katero sva z mamo vsili (vgravirano) zlato zapestnico ma dosti vsega je bilo... zdaj zadnja leta pa kupujem predvsem igracke, ker je pac velik otrok in ker vem, da mu s tem delam veselje.
In sploh ne gledam na to, da mu vrnem v isti meri. Ce mi je nekaj vsec, bom kupila, ce vem, da bo vsec njemu, pa ceprav je stvar drazja ali cenejsa. Saj vseeno, ce pa dam iz ljubezni...
Absolutno pa ne maram, da bi si prej povedala kaj kateri zeli. Da bi si nekaj izbrala in bi to bilo to. Ne hvala. Valda ze toliko ve, kaj mi je vsec in je toliko inovativen (in obratno )
Npr. za lansko valentinovo sem dobila parfumcek, kateri mi je ze nekaj casa disal, on pa ni vedel kateri je. Pa sem dobila na koncu prav tistega to, da se je potrudil, mi je pomenilo veliko vec, kot pa ce bi mi prinesel ne vem kaj.
V teh 7. letih se je nabralo ze kar nekaj daril, iz obeh strani seveda. Za njegov 18. rojstni dan sem mu kupila npr. 1,80 velikega medveda, katerega smo komaj spravili v avto; za 20. sem kupila eno brezvezno cunjasto lutko v katero sva z mamo vsili (vgravirano) zlato zapestnico ma dosti vsega je bilo... zdaj zadnja leta pa kupujem predvsem igracke, ker je pac velik otrok in ker vem, da mu s tem delam veselje.
In sploh ne gledam na to, da mu vrnem v isti meri. Ce mi je nekaj vsec, bom kupila, ce vem, da bo vsec njemu, pa ceprav je stvar drazja ali cenejsa. Saj vseeno, ce pa dam iz ljubezni...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
novo vprašanje: a je dobila katera od vas občutek da se mnogo bolj potrudi za rojstni dan in obletnice kot pa fant. naprimer, js k prihaja kakšna obletnica, rojstn dan, valentinovo,.. že kkšne dva tedna prejali več gruntam kaj bom kupila, da bo mel pomen, ali da rabi on pa preprost gre uro prej v štacuno in kup prvo kaj mu pade pod roke preprost a ma še kera izkušnjo s fantom, da je glede daril dobila občutek da ji to mnogo bolj pomeni kot njemu.
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz nimam izkušenj s takim fantom. Moj si vedno vzame čas in ne kupi kr neki brezveznega. Če pa fant za tvoj rojstni dan gre v trgovino in pograbi prve čigumije, k jih vidi in eno bonboniero...se mi zdi pa res mal grdo. Zgleda kot, da mu ni mar.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislm, da je pri ženskah vedno tko da načrtujemo že ceu mesec prej kaj bomo kuple pretiravanje pač...dec pa gre pa kup..simpl k pasulj
sicer pa sploh nevem zakaj taki problemi okol tega..
jst se nikol nisem sikirala in obremenjevala če nism dobila bogatega/dragega/velikega darila...že vrtnice so dovolj, ker vem da so iz srca...mene ne rabi zasipati z darili in podkupovati in nevem kaj...darila v najini zvezi sploh ne igrajo kakšne velike vloge...in lepše in boljše je tako
najboljš je kakšna lepa malenkost ki ti res seže do srca, kot pa kakšna velika in draga darila...
sicer pa sploh nevem zakaj taki problemi okol tega..
jst se nikol nisem sikirala in obremenjevala če nism dobila bogatega/dragega/velikega darila...že vrtnice so dovolj, ker vem da so iz srca...mene ne rabi zasipati z darili in podkupovati in nevem kaj...darila v najini zvezi sploh ne igrajo kakšne velike vloge...in lepše in boljše je tako
najboljš je kakšna lepa malenkost ki ti res seže do srca, kot pa kakšna velika in draga darila...
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Se strinjam s tem, da ni potrebno, da so darila draga...tut jz bi bla zlo vesela vrtnice, sam da mi gre pa tip v trgovino pa pograb prvo stvar k jo vid, pa ne hvala. Bi so počutla, kot da sm mu v breme in da mi bo to kupu samo zato, da mi neki da. No itak mu nebi nč rekla, sam nebi se mi zdel lepo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam kšni moški so itaq taki da pojma nimajo kaj bi kupl svoji babi tko da potem ko ti prinese baterijsko svetilko res mal čudno pogledaš, ampak veš da ti jo je prinesel iz srca in ker je bogi nevešč kupovanja daril nevem no, jst se nebi sikirala...
men je tud kupu isti povštrčk za novo leto, ki sm mu ga jst za miklavža, sam d aje bil drugačne barve... pa sem bila bolj vesela tistga povštrčka k mi ga je tko lepo dal in tko lepo sam zavil
pa ko mi je za valentinovo prinesel dve vrtnice, namesto ene ali treh (vraževernost-število rož mora zmerej bit neparno, ker parna se kao nosi na pogrebe al neki tazga) pa ga je moja mami napadla kao-hecala se je na njegov račun ker je dve prinesu...on je pa že prej men reku da sta dve zato ker ena predstavlja njega, druga pa mene in sva par še zdej mam te vrtnice posušene na steni
tko dni važna vsebina, važen je namen
men je tud kupu isti povštrčk za novo leto, ki sm mu ga jst za miklavža, sam d aje bil drugačne barve... pa sem bila bolj vesela tistga povštrčka k mi ga je tko lepo dal in tko lepo sam zavil
pa ko mi je za valentinovo prinesel dve vrtnice, namesto ene ali treh (vraževernost-število rož mora zmerej bit neparno, ker parna se kao nosi na pogrebe al neki tazga) pa ga je moja mami napadla kao-hecala se je na njegov račun ker je dve prinesu...on je pa že prej men reku da sta dve zato ker ena predstavlja njega, druga pa mene in sva par še zdej mam te vrtnice posušene na steni
tko dni važna vsebina, važen je namen
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
ma sej men se tud ne gre za draga darila, namen je važn ne cena, sam pr mojmu tud kkšnga posebnga namena ni..vsaj js ga nism vidla pr vseh pliškotih k sm jih dobila. vse je kupu v mercatorju čez cesto, al pa enga je kupu sprot k je šov na malco-mi je sam povedu. ok sej že dost pomen da se je spomnu, sam nevem se mi včasih zdi če js loh gruntam kaj mu bom kupla, pa zmer tok zadanem da skače od veselja k dobi, pol bi loh tud on namenu vsaj minuto darilu zame, al so preprost vsi tipi taki???
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ne, niso...
se spomnim, kok s eje moj bivši angažirau za eno novo leto, ko je sam približno vedel, katera ura m ije všeč že ful dolgo, ne pa čist točno in so pol z mojimi takratnimi sodelavkami naredili en načrt, kako bojo one iz mene to izvlekle in pol njemu povedale,
jst nisem tud mal ne posumla, da je to vse splaniran, hehe..
no, sam pol takrat tiste ure se pri nas nikjer ni dalo dobit, tako da sm jo dobila čez pol leta za rojstni dan
Pa za en parfum je tud vključil mojo prijateljico, da mu ga je pomagala kupt, ker spet ni točno vedu, katerga si že dolg želim in mu je pol ona točno povedala, za kateri parfum gre.
se spomnim, kok s eje moj bivši angažirau za eno novo leto, ko je sam približno vedel, katera ura m ije všeč že ful dolgo, ne pa čist točno in so pol z mojimi takratnimi sodelavkami naredili en načrt, kako bojo one iz mene to izvlekle in pol njemu povedale,
jst nisem tud mal ne posumla, da je to vse splaniran, hehe..
no, sam pol takrat tiste ure se pri nas nikjer ni dalo dobit, tako da sm jo dobila čez pol leta za rojstni dan
Pa za en parfum je tud vključil mojo prijateljico, da mu ga je pomagala kupt, ker spet ni točno vedu, katerga si že dolg želim in mu je pol ona točno povedala, za kateri parfum gre.
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Men je ful lepo, ko mi vsake tok časa kej prnese, zadnjič mi je glih sončnico prnesu ko je pršu k men, pa enkrat mi tigrčka dal, pa zadnjič k je šel iz službe mi je šel po tiramisu, pa k gre v trgovino pa če sem poleg mi velikrat prnese čokoladico, ful je pozoren :bussi: Tak da tud js njemu včasih prnesem kako malenkost, pa ravno zdej bo mel rojstni dan, upam da mu bo všeč darilo.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
joj, meni ves cas nekaj nosi... ali je to cvetek, ki ga je utrgal po poti... ali je to bonbonček, ki ga je v firmi pobral... ali mi kupi čips, ki je meni ful všeč, pa ga potem poje...
Saj se hecam, vcasih mu ratajo tudi taka darila, da jih kupi meni, potem jih pa sam porabi. Recimo zadnjic pride s poti in pravi... nekaj sem ti prinesel. In mi na posteljo da majco. T-shirt. XL. Halo, sem rekla, hvala, da ti delujem XL. Potem sem polozila to majico, ceznjo pa eno od mojih ozkih valjda... - evo, take majice nosim jaz. In zdaj tisto 'darilo' nosi kar on, pa racunajte, da je skoraj dvometras.
Ocitno fantje res ne razmisljajo vcasih, kaj pravite
Saj se hecam, vcasih mu ratajo tudi taka darila, da jih kupi meni, potem jih pa sam porabi. Recimo zadnjic pride s poti in pravi... nekaj sem ti prinesel. In mi na posteljo da majco. T-shirt. XL. Halo, sem rekla, hvala, da ti delujem XL. Potem sem polozila to majico, ceznjo pa eno od mojih ozkih valjda... - evo, take majice nosim jaz. In zdaj tisto 'darilo' nosi kar on, pa racunajte, da je skoraj dvometras.
Ocitno fantje res ne razmisljajo vcasih, kaj pravite
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz sm mu kupla parfum od d&g, rdečo kemiko (ena fora) pa rdečga srčka od milke (ki me je spomnu na komad ko ena ženska s srčkam hod po ny in gre spet za eno najino foro) ... on je pa men tko spontano iz potovanja prnesu eno flaško z eno domačo pijačo od tm kjer je biu
velik lepš je dobit darilo s pomenom kot pa neki ful dragega pa u bistvu brez vrednosti
velik lepš je dobit darilo s pomenom kot pa neki ful dragega pa u bistvu brez vrednosti
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Za rojstne dneve se ponavadi obdarujeva s takimi stvarmi ki jih bova potrebovala. Npr. letos za 18. rojstni dan mi je kupil uro, ki sva jo skupaj izbrala. Mene ne moti, če vem kaj bom dobila za darilo. Nič pa nimam proti, če me preseneti - čeprav velikih presenečenj v življenju ne maram. Rada sem pripravljena na vse.
Kakorkoli, darilo sva skupaj zbrala, vem da mi je všeč, vem tudi koliko je bilo. Ne moti me. Kljub vsemu pa potem sam odnese zavit oz. kupi kakšno super noro vrečko in doda kakšno malenkost.
Letos sem mu naprimer tudi jaz kupila brivnik. Skupaj sva si jih ogledovala. Na koncu pa sem sama izbrala enega. Poleg pa sem kupila še en nor kaktus, za katerega pa ni vedel.
Ni mi važno koliko je vredno darilo, važno je da je iz srca in da je uporabno.
Kakorkoli, darilo sva skupaj zbrala, vem da mi je všeč, vem tudi koliko je bilo. Ne moti me. Kljub vsemu pa potem sam odnese zavit oz. kupi kakšno super noro vrečko in doda kakšno malenkost.
Letos sem mu naprimer tudi jaz kupila brivnik. Skupaj sva si jih ogledovala. Na koncu pa sem sama izbrala enega. Poleg pa sem kupila še en nor kaktus, za katerega pa ni vedel.
Ni mi važno koliko je vredno darilo, važno je da je iz srca in da je uporabno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov