Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva sva si pol čez nakaj časa vedno nekako povedala, kaj si kdo želi oz. mi je kupil nekaj, kadar sem bila zraven, sploh,če je bilo kaj za oblečt.
Jst sm mu kupla kakšne puloverje, majčke, tud čevlje, srebrn prstan, zlat obesek za na verižico, enkrat sm mu dala zraven za avtoradio, ker je bil mal dražji, pa si ga je lih ob rojstnem dnevu kupoval, si je pa želel uro, pa mu je nisem uspela, ker sva prej končala, hehe...
Če si ne bi povedala, kaj si kdo želi, bi men tud po 9 letih že zmenjkalo idej.
Je bla fora, ko sva se skp preselila, sm jst imela lih RD in mi je kao kupu DVD player, ki si ga sploh nism želela, si ga je sam dost bolj
Jst sm mu kupla kakšne puloverje, majčke, tud čevlje, srebrn prstan, zlat obesek za na verižico, enkrat sm mu dala zraven za avtoradio, ker je bil mal dražji, pa si ga je lih ob rojstnem dnevu kupoval, si je pa želel uro, pa mu je nisem uspela, ker sva prej končala, hehe...
Če si ne bi povedala, kaj si kdo želi, bi men tud po 9 letih že zmenjkalo idej.
Je bla fora, ko sva se skp preselila, sm jst imela lih RD in mi je kao kupu DVD player, ki si ga sploh nism želela, si ga je sam dost bolj
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js pa zmer ful gledam na to, kok zaprau za dariu npr. za rojstn dan..in potem skušam kupt neki u zlo podobnm znesku-da je fer, u bistvu probam zmer dt še kšnga jurja več kt on da zame pa nvem zakaj sm taka.
Drgač si pa ne kupujeva za brezveze daril, razn če mi sm pa ke kdaj kup kšno coto k greva u shopping...pa zadnč sm mu kupla eno poletno verižco. Ampak najbolš dariu do zdej k sm mu ga pa kupla kr tko mau, je biu pa ravnilo z enimi žirafami gor
Drgač si pa ne kupujeva za brezveze daril, razn če mi sm pa ke kdaj kup kšno coto k greva u shopping...pa zadnč sm mu kupla eno poletno verižco. Ampak najbolš dariu do zdej k sm mu ga pa kupla kr tko mau, je biu pa ravnilo z enimi žirafami gor
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Z bivšim sma si kupovala darila v bistvu sam za roj.dan, obletnico, novo leto in valentinovo, drugač pa ne. No js sm njemu tu pa tam kupla kako malenkost, npr. kak obesek al pa kej takga, čist tako majhno pozornost, on pa men nikdar nč pa mi je blo vseen ker se mi je zdelo to čist normalno, če bi mela zdej kerga se mi pa ne bi zdelo lepo od njega da se čist nikdar ne bi spomnu na mene pa mi kupu kako malenkost, sej sploh se ne gre za velik, ampak mogoč kdaj kako rožco, kej takga... Pač da izkaže pozornost, pa tud če je to sam ena čokoladica.
Zadnjič spremenil no angel, dne 21. Okt. 2007 0:23, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Bolj skrbno izbiranje darilc pride na vrsto ob rojstnem dnevu, za Valentinovo in božič pa kakšna malenkost. Ker je on redno zaposlen, so včasih tudi njegova darila dražja, ker si pač lahko več privošči, ampak to na vsake toliko, predvsem za rojstni dan. Kupovanje dragih daril pri nama ni neka navada.
Za Valentinovo mi ponavadi prinese vrtnico, kar mi je še ljubše kot karkoli drugega - kasneje vrtnice posušim in imam v sobi že kar lepo zbirko suhega cvetja.
Ob božiču pa tudi kakšna luštkana mala pozornost, ki lahko pomeni mnogo več kot pa draga darila. Je pa enkrat plačal pardnevno novoletno potovanje za oba in je rekel, da je to moje božično in novoletno darilo.
Oba sva najbolj navezana na prstana, ki sva si ju podarila ob rojstnih dneh pred slabimi tremi leti (praznujeva namreč isti mesec, on en dan pred mano).
Za Valentinovo mi ponavadi prinese vrtnico, kar mi je še ljubše kot karkoli drugega - kasneje vrtnice posušim in imam v sobi že kar lepo zbirko suhega cvetja.
Ob božiču pa tudi kakšna luštkana mala pozornost, ki lahko pomeni mnogo več kot pa draga darila. Je pa enkrat plačal pardnevno novoletno potovanje za oba in je rekel, da je to moje božično in novoletno darilo.
Oba sva najbolj navezana na prstana, ki sva si ju podarila ob rojstnih dneh pred slabimi tremi leti (praznujeva namreč isti mesec, on en dan pred mano).
Zadnjič spremenil allessya, dne 16. Avg. 2006 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
allessya napisal/-a:Oba sva najbolj navezana na prstana, ki sva si ju podarila ob rojstnih daneh pred slabimi tremi leti (praznujeva namreč isti mesec, on en dan pred mano).
kako romantično
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
imava dogovor, da je finančna meja za praznike take in drugačne 5k oziroma en drugega vprašava kaj bi rada, sama pa vedno gledam na to da je stvar podarjena iz srca, četudi ni velika...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
oj..pri naju je tut on tisti,i je zaposlen, jst pa študentka..pa včas mi je tut ful nerodno, kr večkrat on plačuje ko greva vn,pa pijačke,...sam on pravi da ga to ne moti in me razume..
drugač najdražje darilo pa sm mu jst kupla lani za okrogel rojstni dan in to je bla srebrna zapestnica, kombinirana z kavčukom,ki e bila mal v višjem cenovnem rangu....ampak za mojga lubija mi ni bilovteško enkrat mal več dinarčkov dat...priznam pa,da me on ful razvaja.. :knuddel:
drugač najdražje darilo pa sm mu jst kupla lani za okrogel rojstni dan in to je bla srebrna zapestnica, kombinirana z kavčukom,ki e bila mal v višjem cenovnem rangu....ampak za mojga lubija mi ni bilovteško enkrat mal več dinarčkov dat...priznam pa,da me on ful razvaja.. :knuddel:
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz sm pa dubla:
-srebrne uhane
-zlat prstan
-veeelikega medveda
-2 parfuma
-uro
-velik bombonier
- majčko
-puzzle
-rožice
-okvir za sliko
-pa neki k je sam naredu (najini sliki je skup dal pa mi neki lepga napisu zravn)
- pa še 100 drobnarij k se jih ne spomnem več
-srebrne uhane
-zlat prstan
-veeelikega medveda
-2 parfuma
-uro
-velik bombonier
- majčko
-puzzle
-rožice
-okvir za sliko
-pa neki k je sam naredu (najini sliki je skup dal pa mi neki lepga napisu zravn)
- pa še 100 drobnarij k se jih ne spomnem več
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
men je pa moj glihkar dal money za toaletno vodico
pa baje dobim kitajske(al japonske) kuglce tut
pa baje dobim kitajske(al japonske) kuglce tut
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
norolescentka napisal/-a:pa baje dobim kitajske(al japonske) kuglce tut
hudooooooooooooooooooooooo
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
midva se glih ne sekirama kolk vredna so darila, ki si jih dajeva. zdj sva že zmenjena da si ob obletnici kaj skupaj prvoščma, kokr pa da si kej kupujeva. tud če je on men kdaj kupu kar ma večjo vrednost se nism tolk obremenjevala, k mi je bolj pomemben kaj ta daril pomeni. drgač pa v kakšne velike številke pa ne zahajava. no, razn ku mi je kupu uhane iz belga zlata, to se mi je zdela mau veliko no.
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov