Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
MsN napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:Sam tale forum je pa res čedalje bolj poln zakompleksanih žensk, k več ne vejo očitno kako je bit zalublen.
Dobra Ker ljubezen oz. zaljubljenost se najbolj jasno vidi preko daril. O ja, o ja
Aja in napisala si, da si ob pogledu na mandarine in pliškota v škatli pomislila, zakaj se ni bolj potrudil, če se ti vedno zanj - a ni to, da človek kupi škatlo ali jo celo izdela in zadevo zapakira tako diskretno, da se z odvijanjem mučiš pol ure, neke vrste trud? Ali je potem trud samo v evrih?
V bistvu je test preprost: Če bi bila truda z nalaganjem najljubših komadov enako vesela v primeru, da bi bili zapečeni na cd, je poanta v trudu.
Če je pa solze sreče točila zaradi iPoda, potem pa pač ne, pa če sem magari zato zakompleksana baba brez poznavanja ljubezni.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
gaby_ napisal/-a:ah dajte no. jaz jo razumem. pa ne gre se za nobene evre. ampak recimo bi bila tudi jaz malo razočarana, če bi ne vem po nekaj mesecih, letih zveze fant prinesel enga pliškota (pa naj bo za 100€) v darilni vrečki, ko ga je kupo ravno na poti k meni. se pravi, da me sploh ne pozna oz. ne posluša mojih želja. bi bila razočarana tudi jaz verjetno ja.
to me ful spominja na Julio_ in njene Rafaelote v eni temi dost cajta nazaj
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pr men gre tko (na primeru pliša), da če bi mi ob neki specialni prložnosti prnesu 5 eurou vredno igračko, za kero se mi zdi, da jo prodajajo na pumpi na poti do mene in bi bla ta zadeuca "riba napihovalka, z velkimi usti in izbuljenimi očmi", se ne bi počutla "opeharjeno", kr nism dubla zlatga prstana/kičastga pušlca/fensi parfuma, enga izmed teh klasično ženskih darilc, k jih ne prenesem, ampak bi mi ratal toplo pr srčku, kr se je spomnu na tisti dan nekoč nekje ... in na najino ribo.
Stvari, k so mi največ pomenle, so ble predusm tiste, za kere niso ble potrebne večje usote denarja (al pa denar sploh), ampak predusm poznavanje mene (oz naju). Verižica za 500 eurou bi me spraula u jok. Pa ne bi šlo za souze sreče.
Stvari, k so mi največ pomenle, so ble predusm tiste, za kere niso ble potrebne večje usote denarja (al pa denar sploh), ampak predusm poznavanje mene (oz naju). Verižica za 500 eurou bi me spraula u jok. Pa ne bi šlo za souze sreče.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Uh ja js če bi dobla kak nakit tud ne bi bla ravno preveč vesela ... ker bi mi to jasno dalo vedet, da človek sploh ne ve, kaj si želim oz. kaj mam rada (nakita definitivno ne, ker je na lestvici top 5 najbolj bednih daril za mene definitivno na prvem mestu). iPod-a se pa tud js ne bi branla hec, verjetn bi kr mal težko sprejela tk drago darilo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
keepsake napisal/-a:gaby_ napisal/-a:ah dajte no. jaz jo razumem. pa ne gre se za nobene evre. ampak recimo bi bila tudi jaz malo razočarana, če bi ne vem po nekaj mesecih, letih zveze fant prinesel enga pliškota (pa naj bo za 100€) v darilni vrečki, ko ga je kupo ravno na poti k meni. se pravi, da me sploh ne pozna oz. ne posluša mojih želja. bi bila razočarana tudi jaz verjetno ja.
to me ful spominja na Julio_ in njene Rafaelote v eni temi dost cajta nazaj
Pri meni ni bila dilema med bonboniero in gadgetom
Je res, da je situacija precej drugače izgledala po njenem drugem postu, ko je obrazložila vse z naloženimi komadi (btw ne vem, zakaj se tega ne da takoj povedat), še vedno se pa ne morem strinjam, da je bil tukaj namen vse, kar je štelo
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^ ja valda dobiš raje iPod kot pa cd, ane
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Mene pa nekaj zanima, čist tko me je preletelo..
Kako vaši dragi vedo, kaj vam kupit, oz. vas poznajo dobro, vejo vaše želje, jim "potihem" poveste, kaj želite...?
Kako vaši dragi vedo, kaj vam kupit, oz. vas poznajo dobro, vejo vaše želje, jim "potihem" poveste, kaj želite...?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^moj se fuuul trudi ampak ni glih najboljsi pri izbiranju daril... on ma ful raje da mu povem alpa da se skupaj odlociva da bova kam sla itd...kar je men tut vredu ker itak nism nek materijalisticn osebek. fant mi pa tut drugac nudi vec kot prevec.
tk da na primer za valentinovo sm ga pac prosla ce bi me peljal na morje, in je reku vredu, in bova sla in sm zadovoljna, pa se lep izlet bova mela!
drugac bi se pa res rad potrudu glede na to kaj mi je vsec...recimo po nekaj mescih ko sva bla na morju, se ni vedu ful dost o men, vedu pa je da mam ful rada vijolcne stvari (dejansko mam ful rada vijolcno hrano, vseh vrst: melancane, borovnice, itd. ) in je kr sklepal da mam pac rada vijolcno barvo, in sva bla u eni trgovini in se je odlocu da mi bo kupu verizico, pa sm mu rekla naj jo on zbere, in je celo trgovino okrog obrnu da je najdu vijolcn obesek kjuut
drugac pa se niti ni blo tok daril za nama...we'll see=) ampak kokr ga poznam bo res prevec sam kompliciral, zato mislim da se bova kr skup ''zmenla''
tk da na primer za valentinovo sm ga pac prosla ce bi me peljal na morje, in je reku vredu, in bova sla in sm zadovoljna, pa se lep izlet bova mela!
drugac bi se pa res rad potrudu glede na to kaj mi je vsec...recimo po nekaj mescih ko sva bla na morju, se ni vedu ful dost o men, vedu pa je da mam ful rada vijolcne stvari (dejansko mam ful rada vijolcno hrano, vseh vrst: melancane, borovnice, itd. ) in je kr sklepal da mam pac rada vijolcno barvo, in sva bla u eni trgovini in se je odlocu da mi bo kupu verizico, pa sm mu rekla naj jo on zbere, in je celo trgovino okrog obrnu da je najdu vijolcn obesek kjuut
drugac pa se niti ni blo tok daril za nama...we'll see=) ampak kokr ga poznam bo res prevec sam kompliciral, zato mislim da se bova kr skup ''zmenla''
-
Pri nama je tako, da mu "prišepnem", kar si želim ali rabim
In on meni. Zraven pa še kej takega, kar izbereva drug za drugega
Meni je tako dosti lepše, ker dobivava darila, ki si jih res želiva, in polovica je tu še tisto, kar si en izmisli za drugega in obratno. Npr. za Božič sem si želela pižamco in knjigo, zraven pa mi je kupil še lučko na magmo, katere nism pričakovala in sm le gledala jo vsakič ko smo šli v trgovino
In on meni. Zraven pa še kej takega, kar izbereva drug za drugega
Meni je tako dosti lepše, ker dobivava darila, ki si jih res želiva, in polovica je tu še tisto, kar si en izmisli za drugega in obratno. Npr. za Božič sem si želela pižamco in knjigo, zraven pa mi je kupil še lučko na magmo, katere nism pričakovala in sm le gledala jo vsakič ko smo šli v trgovino
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pri nama pa je tako, da on zelo dobro ve, kakšne malenkosti so meni všeč in to potem tudi kupi/naredi...
Ve, da meni zelo pomenijo majhne stvari, kot je npr. kakšno pisemce, kakšen napis na nenavadnih krajih, izpoved ljubezni...
Če pa malo pogledamo na nakupovanje... Khm, takrat pa potrebuje kakšen nasvet. Od mene pa takrat ne izve čisto nič, ker mu nočem nič povedat ... In potem mi prinese velik šopek rdečih dišečih vrtnic, ki mi pomeni več, kot usi pliškoti in ostale monade...
Ve, da meni zelo pomenijo majhne stvari, kot je npr. kakšno pisemce, kakšen napis na nenavadnih krajih, izpoved ljubezni...
Če pa malo pogledamo na nakupovanje... Khm, takrat pa potrebuje kakšen nasvet. Od mene pa takrat ne izve čisto nič, ker mu nočem nič povedat ... In potem mi prinese velik šopek rdečih dišečih vrtnic, ki mi pomeni več, kot usi pliškoti in ostale monade...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Bivšemu nikol nisem rabla razlagat in namigovat, kaj mi je všeč, ker je vedno zadel v polno. Celo z nakupom oblek in parfuma, pred katerim se je posvetoval z mojo prijateljico, pa nakit - kar je izbral, mi je bilo vse ful všeč, edino eno ročno uro sem tolk časa občudovala, da itak ni mogu zgrešit z nakupom.
Tko da je imel kar dober filing za to.
Sedanji pa, roko na srce, se ne izkaže ravno v tem smislu, da bi me ful neki presenečal pa samoiniciativno kupoval stvari, ampak me raje vpraša, mi prepusti izbiro itd.
Z njim recimo skupaj kupujeva darila zame, medtem ko mi je bivši vedno znal sam izbrat in kupit .
Tko da je imel kar dober filing za to.
Sedanji pa, roko na srce, se ne izkaže ravno v tem smislu, da bi me ful neki presenečal pa samoiniciativno kupoval stvari, ampak me raje vpraša, mi prepusti izbiro itd.
Z njim recimo skupaj kupujeva darila zame, medtem ko mi je bivši vedno znal sam izbrat in kupit .
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm lih vceri dobila rozico. Kr tko, za hec. Je pa taka lustna loncnica, kot marjetica sam da ma roza liste. Mi je full fajn, k kr tko na cist obicajen dan dobim kako malo presenecenje
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Moj ma ful rajši da mu jz povem, samo meni potem ni to to. Mi je lepše da je presenečenje. Itak mu pokažem ko vidim nekaj kar mi je všeč. Ko pa zbira sam, ponavadi tudi zadane, edino pri spodnjemu perilu mu številke včasih niso ble preveč jasne (npr. modrček 75D optimist ) čeprav se je zdej kr navadu.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
^^ (glede modrčka). pa saj so simpatični teli naši dečkoti.
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov