Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja moj dragi je redno zaposlen,ma neko povprečno plačo.Zdej da mi je za b-day kupu uro vredno 250€ mu jst nism rekla da mi jo mora.Ampak mi jo je sam od sebe kupu.Pa tud ful bed mi je blo,ker mu jaz recimo nism mogla kupt tok drago.Ne vem kaj nej rečem sam teli tipčki ful radi razvajajo,sploh če slišjo da si neki ne mormo prvoščt pa bi mele.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Ja če fant ne bi imel visokega prihodka bi blo res neprijetno da kupuje draga darila. Samo ker ponavadi punce ne povejo, kaj bi rade, ampak fanti sami kupijo. In ne moreš človeku, ki je ves vesel, ko ti da darilo, očitat da kako lahko nekaj tako dragega kupi. Jz sm enkrt mojejmu tako in je bil ful prizadet. In sm mu že 100x povedala, da mi ni treba kupit 10 daril za rojstni dan, ampak on je reku da je ful vesel, ker ve da bom jz vesela. Nevem zakaj fant z visokim dohodkom ne bi malo razvajal svoje punce. Koga drugega pa naj?
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Pri nama je tako, da sem jaz še študentka, on pa je že redno zaposlen in niti nima neke slabe plače. Sicer dam jz velik več na pozornost, kokr na samo vrednost darila. Zato mi je tok bolj pomenil, kako se je potrudu za moj rojstni dan. Najprej mi je prnesu ogromno škatlo, rabila sem pou ure, da jo odvijem, v njej pa pliško, piškoti in mandarine. Najbrž vidno razočarana se mu zahvalim (ker se niti tok ni potrudu, da bi mi kupu neki, za kar je vedu, da mi bo všeč, sploh ni razmišlu in je očitno na vrat na nos neki zapakeru zadnji trenutek), potem pa izza hrbta potegne še eno čist malo škatlco. Notri pa iPod nano, 16gb, roza.
Sicer sem potočila mal solzic, mela par prebliskov "Jz tega ne morem vzet", ampak na koncu mi je blo najbolj popolno darilo do zdej, ker se je tok potrudu.
Mi je pa tud že zrhitu/oz. skupi sestavu komplet računalnik (ker sva mela pač z bratom skupnega, pa je 1 teden, ko sem bila sama doma "živeu pr men" in pršou na idejo, da to mi loh pa že on porihta, ker pač dela u tem področju) - in zdej mam čist svojga, 1. v življenju. Kupu mi je tud Minco, tj. mala plišasta žirafa, ko sva šla v živalski vrt gledat baby žirafce.
Kar se pa malenkosti tiče, sem pa jz ponavadi tista ta pozorna, obdarujem za vsako obmsečnico, v šopingu vedno še kak pulovrčk zanga kupim, če vidm lepga, včasih na movi najt prnesem sladoled (ker ga mojmoj obožuje naj bo poletje ali zima) ipd.
Sicer sem potočila mal solzic, mela par prebliskov "Jz tega ne morem vzet", ampak na koncu mi je blo najbolj popolno darilo do zdej, ker se je tok potrudu.
Mi je pa tud že zrhitu/oz. skupi sestavu komplet računalnik (ker sva mela pač z bratom skupnega, pa je 1 teden, ko sem bila sama doma "živeu pr men" in pršou na idejo, da to mi loh pa že on porihta, ker pač dela u tem področju) - in zdej mam čist svojga, 1. v življenju. Kupu mi je tud Minco, tj. mala plišasta žirafa, ko sva šla v živalski vrt gledat baby žirafce.
Kar se pa malenkosti tiče, sem pa jz ponavadi tista ta pozorna, obdarujem za vsako obmsečnico, v šopingu vedno še kak pulovrčk zanga kupim, če vidm lepga, včasih na movi najt prnesem sladoled (ker ga mojmoj obožuje naj bo poletje ali zima) ipd.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja iPod zame ni ravno pozornost. Jaz bi rekla, da je uno prvo darilo bolj zanimivo, saj si se mogla potrudit, da si ga odvila. Čeprav vem kaj si želela s tem povedati. Prvo te je na hec vrgu potem te je presentu s tapravo stvarco. Važno, da sta oba vesela.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
LuvDancin napisal/-a:Najbrž vidno razočarana se mu zahvalim (ker se niti tok ni potrudu, da bi mi kupu neki, za kar je vedu, da mi bo všeč, sploh ni razmišlu in je očitno na vrat na nos neki zapakeru zadnji trenutek)
Najbrž je jullia_ mislila tole
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Če sm pa keš p* zato, ker sem razočarana, ko mi fant po 8ih mescih veze za roj.dan podari znucanga pliškota pa mandarine, medtem ko se jz ob vsaki priložnosti ful potudim, pol pa sm (ne, ne gre se za keš, gre se za to, da se mu tud mal potrudit ne da in zgrabi prvo stvar, k jo najde na podstrešju) . Jah, kere kokoši no.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
luvdancin sploh se ne sekiri...na temu forumu je pač treba razčlenit vsak stavek na prafaktorje usaj js sm dobila tak občutek, ker drugač skočjo na vsak stavek kot lačne hijene...škoda živcev btw, men se zdi ful fajn darilo, še posebi tole k ti je pesmice gor naložu!
pa da ne bom OT...js dobim za darilo kkšno majčko k mi je ušeč, pa ovitek za ipoda sm dobila, ful lepo uro, knjigo...čist odvisno od situacije načeloma si pa ne podarjava prou hudo dragih daril in se ponavad zmenva kakšn je buđet...
pa da ne bom OT...js dobim za darilo kkšno majčko k mi je ušeč, pa ovitek za ipoda sm dobila, ful lepo uro, knjigo...čist odvisno od situacije načeloma si pa ne podarjava prou hudo dragih daril in se ponavad zmenva kakšn je buđet...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
LuvDancin napisal/-a:Če sm pa keš p* zato, ker sem razočarana, ko mi fant po 8ih mescih veze za roj.dan podari znucanga pliškota pa mandarine, medtem ko se jz ob vsaki priložnosti ful potudim, pol pa sm (ne, ne gre se za keš, gre se za to, da se mu tud mal potrudit ne da in zgrabi prvo stvar, k jo najde na podstrešju) . Jah, kere kokoši no.
Keš pič** mogoče nisi, si pa eno precej eksplozivno bitje
V prejšnjem postu nisi nikjer napisala, da je bil pliško star in znucan, niti nisi omenila, da je bilo na iPodu karkoli naloženo. Pa sta ta dva detajla še kako pomembna za pravilno razumevanje situacije.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Jah, midva sva pa oba študenta - vedno brez denarja, tako da pač razna draga darila odpadejo.
Moj dragi se vedno potrudi za darilo ali pozornosti. Za rojstni dan sem dobila najljubšo čokolado, cd s slikcami ogromno tatoojev, listek naj si izberem ali izmislim, kakšnega bi imela, potem bo šel pa z mano, me držal za roke in potem plačal... Takrat je celo poletje delal in je imel malo več denarja. Hm... od tega je eno leto in čeprav si ga zelo želim se še nisem čisto odločila. Mal me je strah
Za miklavža sem dobila mehko dekco, ker me vedno zebe.
Letos ni imel niti za mesečno, tako da sem mu prepovedala, da mi karkoli kupi. Naredil mi je medvedka, ki ima na majčki napisano nekaj, kar mi veliko pomeni, da bo spal zraven mene, ko njega ne bo. Dobila sem tudi škatlo Živalskega kraljestva z navodili, da so čokoladice za tiste, ki jih imam rada, da jih bom lahko razveseljevala, nalepke pa zame (sej vem - otrok , samo ko sem bla majhna mi ni nihče hotel kupiti albuma, tako da ga imam zdaj).
Vsakič ob darilu dobim tudi kak listek. Vedno se potrudi, mi kaj napiše (in to ogroomno pomeni, ker drugače mu take stvari ne grejo).
Ljubim tudi, ko kar tako nenapovedano pride k meni, da bi mi dal npr. najljubšo čokolado, zapečen cd, lešnike ali kaj kar imam rada.
Če nimava denarja, pač kaj narediva ali pa darilo pride kasneje. Letos decembra nisem dobila nič, pa sploh nisem pomislila na to, ker se je trudil, da bi čimveč časa preživel z mano. Več mi pomeni, če gre drsat z mano, čeprav še ni drsal in ga je malo strah, kot pa da dobim drag parfum v darilni vrečki.
Za obletnice zgrabiva ruzaka in nekam greva, to je najlepš.
Zadnji teden skačem od veselja, ker načrtuje potovanje v deželo, kamor si že dolgo želim. To pri nama ni tako, da bi on plačal, ampak je pač preveril lete, poizkal najcenejšega, me vprašal, če bom do poletja mela našparan tolk. Seveda sem precej hitro uganila, kam greva. Js pa zdej skačem v zrak in berem vodiče in knjige tiste države, gledam filme in sanjam.
Uf, preveč sm se razpisala... Jah no, tko js vidm te stvari. Ne razumem punc, ki so jezne, ker ne dobijo rdeče vrtnice za vsak god ali tedensko obletnico...
Moj dragi se vedno potrudi za darilo ali pozornosti. Za rojstni dan sem dobila najljubšo čokolado, cd s slikcami ogromno tatoojev, listek naj si izberem ali izmislim, kakšnega bi imela, potem bo šel pa z mano, me držal za roke in potem plačal... Takrat je celo poletje delal in je imel malo več denarja. Hm... od tega je eno leto in čeprav si ga zelo želim se še nisem čisto odločila. Mal me je strah
Za miklavža sem dobila mehko dekco, ker me vedno zebe.
Letos ni imel niti za mesečno, tako da sem mu prepovedala, da mi karkoli kupi. Naredil mi je medvedka, ki ima na majčki napisano nekaj, kar mi veliko pomeni, da bo spal zraven mene, ko njega ne bo. Dobila sem tudi škatlo Živalskega kraljestva z navodili, da so čokoladice za tiste, ki jih imam rada, da jih bom lahko razveseljevala, nalepke pa zame (sej vem - otrok , samo ko sem bla majhna mi ni nihče hotel kupiti albuma, tako da ga imam zdaj).
Vsakič ob darilu dobim tudi kak listek. Vedno se potrudi, mi kaj napiše (in to ogroomno pomeni, ker drugače mu take stvari ne grejo).
Ljubim tudi, ko kar tako nenapovedano pride k meni, da bi mi dal npr. najljubšo čokolado, zapečen cd, lešnike ali kaj kar imam rada.
Če nimava denarja, pač kaj narediva ali pa darilo pride kasneje. Letos decembra nisem dobila nič, pa sploh nisem pomislila na to, ker se je trudil, da bi čimveč časa preživel z mano. Več mi pomeni, če gre drsat z mano, čeprav še ni drsal in ga je malo strah, kot pa da dobim drag parfum v darilni vrečki.
Za obletnice zgrabiva ruzaka in nekam greva, to je najlepš.
Zadnji teden skačem od veselja, ker načrtuje potovanje v deželo, kamor si že dolgo želim. To pri nama ni tako, da bi on plačal, ampak je pač preveril lete, poizkal najcenejšega, me vprašal, če bom do poletja mela našparan tolk. Seveda sem precej hitro uganila, kam greva. Js pa zdej skačem v zrak in berem vodiče in knjige tiste države, gledam filme in sanjam.
Uf, preveč sm se razpisala... Jah no, tko js vidm te stvari. Ne razumem punc, ki so jezne, ker ne dobijo rdeče vrtnice za vsak god ali tedensko obletnico...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- Gost
LuvDancin napisal/-a:Sam tale forum je pa res čedalje bolj poln zakompleksanih žensk, k več ne vejo očitno kako je bit zalublen.
Dobra Ker ljubezen oz. zaljubljenost se najbolj jasno vidi preko daril. O ja, o ja
Aja in napisala si, da si ob pogledu na mandarine in pliškota v škatli pomislila, zakaj se ni bolj potrudil, če se ti vedno zanj - a ni to, da človek kupi škatlo ali jo celo izdela in zadevo zapakira tako diskretno, da se z odvijanjem mučiš pol ure, neke vrste trud? Ali je potem trud samo v evrih?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
gaby_ napisal/-a:^wow, prenosnika? kar drago darilo...
no ja, sicer pa jaz mojega tako skrivoma napeljujem na chanelovo torbico ali louboutinke. (samo ne še zdaj, ker mi je pri teh letih še škoda 1500k za eno torbico )
no, če gledam natančno:dal je pol , ostalo mi sorodniki niso kupili daril in so mi pač za prenosnika prispevali itd.ja, tudi meni je predrago darilo, ampak kaj naj
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
MsN napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:Sam tale forum je pa res čedalje bolj poln zakompleksanih žensk, k več ne vejo očitno kako je bit zalublen.
Dobra Ker ljubezen oz. zaljubljenost se najbolj jasno vidi preko daril. O ja, o ja
Aja in napisala si, da si ob pogledu na mandarine in pliškota v škatli pomislila, zakaj se ni bolj potrudil, če se ti vedno zanj - a ni to, da človek kupi škatlo ali jo celo izdela in zadevo zapakira tako diskretno, da se z odvijanjem mučiš pol ure, neke vrste trud? Ali je potem trud samo v evrih?
ah dajte no. jaz jo razumem. pa ne gre se za nobene evre. ampak recimo bi bila tudi jaz malo razočarana, če bi ne vem po nekaj mesecih, letih zveze fant prinesel enga pliškota (pa naj bo za 100€) v darilni vrečki, ko ga je kupo ravno na poti k meni. se pravi, da me sploh ne pozna oz. ne posluša mojih želja. bi bila razočarana tudi jaz verjetno ja. lahko pa da mi prinese eno lindtovo bonbonjero pa majčko od benettona (na razprodajah za 10€) pa bom skakala do stropa. ne gre se tukaj po moje toliko za denar in za vrednost darila, kot pa za to, da ti fant pokloni nekaj, kar si želiš. in ja, pri njej je bil to ipod in fajn za njo, da ma takega fanta, da ji je to kupil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov