Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 15. Jan. 2009 17:21

Živjo! Potrebujem pomoč.... fantu bom za valentinovo kupila majico, napis oz. slikco bi pa naredila sama. Zdj rabm neki idej, kaj nj dam na majico napisat, da bo tko za valentinovo primerno, ker sm sama čisto brez idej.

Sicer pa, da ne bom toliko OT... najlepše darilo mi je biu Me to you medved, ki mi ga je podaril lani za valentinovo... njegova darila sicer niso draga (razn tega medvedka, ki ga štejem kot dražje darilo), so pa iz srca, kdaj naredi tudi kaj sam, kar zelo cenim.

Hvala za pomoč :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 15. Jan. 2009 17:38

Prav preseneča me, kako drage stvari nekaterim podarjajo fantje in kako ste navdušene nad vsemi temi materiali plačanimi s fantovega žepa. Vam ni nič neprijetno ob tem, ko vam on podari nekaj zelo dragega? Preseneča me tudi to, da si očitno kar nekaj fantov lahko privošči takšne izdatke, četudi v obliki darila. Sami bogataši :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jan. 2009 17:58

MsN napisal/-a:Prav preseneča me, kako drage stvari nekaterim podarjajo fantje in kako ste navdušene nad vsemi temi materiali plačanimi s fantovega žepa. Vam ni nič neprijetno ob tem, ko vam on podari nekaj zelo dragega? Preseneča me tudi to, da si očitno kar nekaj fantov lahko privošči takšne izdatke, četudi v obliki darila. Sami bogataši :D

ga tudi jaz precej razvajam. :D pa nisva materialista ali karkoli... pač skupaj se razvajava skoraj tedensko s kakšno večerjo zunaj, kakšne prireditve, koncerti. jaz mu velikokrat kupim kaj za oblečti(kar tudi ni ravno poceni) in stvari, za katere vem, da si jih želi. in ni lepšega na svetu, kot osrečiti osebo, ki jo imaš rad.
saj ne rečem, še vedno je obema najlepše zgolj 'cartanje' zvečer ob kalorični hrani pa cmeravi romantični komediji. :D včasih pa pašejo tudi popestritve v obliki 'daril'. pa naj so skromna ali ne. na njegova darila v bistvu nikoli nisem gledala v stilu denarja (koliko je za to zapravil) ampak predvsem na to, kako se je zame potrudi.
sicer pa, če primerjam, mi recimo več pomeni ena vrtnica in moja najljubša revija (ki btw ni cosmo) ko imam slab dan, kot pa en plazma televizor za recimo rojstni dan.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 15. Jan. 2009 18:15

Od kod pa imata toliko denarja, da si lahko na redni ravni privoščita takšne izdatke? Že delata ali kako?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Jan. 2009 18:25

Js res ne maram predragih daril od njega. Da sta nekako enakih vrednosti, pa sem srečna. Pa čeprov sem js še študentka, on pa že zaposlen. Priznam, raje ne grem na potovanje, kot pa da mi ga on plača. Raje ostanem doma, kot pa da samo on plačuje. Mislim da se da veliko stvari počet, tudi če ni to stalno obiskovanje restavracij, kinov, potovanja,... Če bi mi kupil npr. prenosnika, bi bila užaljena. To je preveliko darilo. Če si ga sama ne morem kupit (s manjšo pomočjo družine seveda) tud ne bom pustila da mi ga on.
Mam rajši manjše pozornosti, mi veliko več pomenijo, kot pa večja darila.
Čeprav on bi mi kar vse kupil, kar omenim da mi všeč, samo ni šans! Naj raje špara za nov avto/kako pohištvo oz. kar on zase hoče.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Jan. 2009 18:41

MsN napisal/-a:Prav preseneča me, kako drage stvari nekaterim podarjajo fantje in kako ste navdušene nad vsemi temi materiali plačanimi s fantovega žepa. Vam ni nič neprijetno ob tem, ko vam on podari nekaj zelo dragega? Preseneča me tudi to, da si očitno kar nekaj fantov lahko privošči takšne izdatke, četudi v obliki darila. Sami bogataši :D

Sem napisala, da v približni meri vračam jaz njemu. :)
Sicer pa se eni razvajajo tako, drugi rabijo denar drugje. Jaz in moj ne žurava dosti, ne kadiva, ne pijeva, ne hodiva na neke pijačke vsak dan in se že pozna. Za novo leto sva šla v Rim, poleti v Turčiji, pač eni tako drugi drugače. Aja, pa plačala sva pol-pol :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 15. Jan. 2009 18:48

Moj ni ravno nek bogataš (mogoče malo višje glede financ), pa mi tudi kupi drage stvari. Ko mi je kupil pulover od Esprita, ful drag, mi je blo ful čudno, saj je bilo res ful lepo darilo, najlepši pulover, samo neprijetno mi je, ko vem, da je zame zapravil toliko denarja :( sam ok, enkrat on meni kupi kaj takega, drugič pa jaz njemu, tako da sva nekje na istem :)
čeprav zadnje čase mu še najbolj kupujem kakšne malenkosti, ki so res iz srca :oops:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 15. Jan. 2009 20:01

Mene bi bilo osebno sram, če bi mi fant kupoval oblačila, razna draga potovanja, kupoval zlato, srebro. Res, da je to mogoče odvisno od let... kasneje, ko bo zaslužil sam bo vseeno drugače, kot zdaj, ko ga financirajo starši.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jan. 2009 20:25

MsN napisal/-a:Od kod pa imata toliko denarja, da si lahko na redni ravni privoščita takšne izdatke? Že delata ali kako?

moj dela ja. jaz pa pač koliko je študentskega dela, štipendija, pa nekaj starši. (aja tisto s plazma televizorjem sem pretiravala, ker mi ga ni kupil pa nikoli ne bi hotela, da mi ga). se pa pač znajdejo darila kot so parfumi (ki so tudi večinoma nad 50€ in podobne stvari).
si pa ostalo tudi deliva vse na pol. potovanja plačava pol pol in sem mu tudi že rekla, da raje ne grem, kot pa da bi mi on plačal. sicer se on s tem ni strinjal in je imel neke argumente proti, ampak ja, še vedno stojim za tem. :)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 15. Jan. 2009 21:06

To tud js pomislim ob branju te teme. :D Js bi se drugač kr bedno počutla če bi dobla eno res drago darilo, še posebi če bi mela fanta, ki bi bil en študent in ki bi občasno delal pa MOGOČ mel kako štipendijo. Najdražje darilo kar sm jih js dobla, je bil drugač en parfum za 100€ za zadnji rojstni dan. Pa že to se mi zdi velik.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Jan. 2009 21:34

jah moj je ze redno zaposlen, pa ma precej visoko placo (RES visoko, sploh za njegova leta - 21 :D), zato tut ogromno dobim od njega :) pa ne vedno daril v klasicni obliki, ampak me skor vzdrzuje (delima si glede na to kok ma kdo denarja, in to nanese na njega precejsen delez :D )

dobim pa nevem...za bozic enotedenske pocitnice :D sicer sm mu pa tut jst za rojstni dan podarila izlet na Santorini :razz:
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 16. Jan. 2009 8:05

Joj, kok vse bogato živite :D Men je drago, če mi kupi pliška za 20€.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Jan. 2009 8:21

lolika11 napisal/-a:Živjo! Potrebujem pomoč.... fantu bom za valentinovo kupila majico, napis oz. slikco bi pa naredila sama. Zdj rabm neki idej, kaj nj dam na majico napisat, da bo tko za valentinovo primerno, ker sm sama čisto brez idej.

js ne bi prevec nekih custvenih izlivov (ala rada te mama blabla) ker nevem ce bi to pol kak fant nosu? al mislis majico bolj za okras? =)

nevem js enkrat ko sem mu hotla majico dat delat (sicer ni blo za valentinovo) ampak bi mu napisala gor neki u stilu: back off, zaseden! hahahah :D
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 16. Jan. 2009 8:28

red_rose napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:Živjo! Potrebujem pomoč.... fantu bom za valentinovo kupila majico, napis oz. slikco bi pa naredila sama. Zdj rabm neki idej, kaj nj dam na majico napisat, da bo tko za valentinovo primerno, ker sm sama čisto brez idej.

js ne bi prevec nekih custvenih izlivov (ala rada te mama blabla) ker nevem ce bi to pol kak fant nosu? al mislis majico bolj za okras? =)

nevem js enkrat ko sem mu hotla majico dat delat (sicer ni blo za valentinovo) ampak bi mu napisala gor neki u stilu: back off, zaseden! hahahah :D

Mislim tako, da bi bla kul, pa da bi jo pol tud nosu... ja ta napis je dobr :D Ali pa, da bi dala kkšen znak od znane firme (Nike rečmo) pa spodi en napis, samo ne vem kaj nj napišm :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jan. 2009 9:18

Zadnjič spremenil trapa, dne 16. Jan. 2009 9:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov