Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Jan. 2009 21:48

MsN napisal/-a:Ja, tale od Milkyway je res prisrčen :lol: :D

A veš da maš prou :ja: :) .

Sicer je pa za take romantične dušce lepo brat take poste, ker se še sama raznežim, ko berem darila, ki so jih drugi podarili vam. Ker če neki čutiš do te osebe, te bo darilo spravilo v jok (pozitivno, seveda) tudi, če ti prinese samo eno čokoladco... Na seveda ta prav način...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Jan. 2009 23:39

No, glede joka se ne strinjam. Je pa toplo, če vidiš, da oseba tako ali drugačne pomisli nate :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 11. Jan. 2009 21:59

Jaz sem pa letos za 24. b-day od dragega dobila Sonicare :hearts:
You want me to be something I can never ever be.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jan. 2009 23:45

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 12. Jan. 2009 9:10

Moj mi ful rad kupuje stvari, samo včasih pretirava. Res je najboljši na svetu in bi mi rad kupu vse kar si zamislim, zato sem ratala takoo razvajena odkar sem z njim. In nikoli mi ne kupi samo ene stvari ampak vsaj 3. Jz sm vedno full vesela in hvaležna za vse, samo včasih mu res ne bi blo treba tolko kupovat. Drugače pa itak skrbi zame nonstop in mi dokazuje da me ima narjaši vsako minuto. :hearts:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 12. Jan. 2009 9:39

Midva še nisva dolgo skupaj, mi je pa v tem času kupil že kar nekaj daril. Večina medije, za božička pa mi je kupil zapestnico, ki sem si jo full želela. Velikokrat mi prinese tudi kakšno čokoladico ali liziko. Sem vesela vsakega darila. Najlepše mi je pa seveda, ko mi skuha kosilo oz. večerjo in jo pojeva ob svečkah, ko mi pomaga nositi vrečke in ko gre z mano nakupovat in se sploh ne pritožuje. Ljubim tudi njegova sporočilca za dobro jutro. Še bolj pa za lahko noč, ki jih velikokrat sam napiše. :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Jan. 2009 22:28

Pri meni se mi zdi da je nekako kot pri pepelcici :). Me je cisto razvadil in cisto pretirava.. Dobim vse kar si tisti trenutek pozelim.. Vcasih je pa cisto spontan in to je tisto kar je meni tako zelo vsec.. Saj ni potrebno, da je nekaj dragega.. meni je vredu tudi, ce je sel na kako polje pa rozice utrgal zame.. :) Sej ne da je.. ampak vseeno..

Jaz mu vracam s tistimi darili, ki vem da so mu vsec.. Nazadnje vem, da se je zaljubil v nekaj kar je bilo precej drago zame (skoraj cela moja uboga studentska 'placa'). Ampak sem mu kupila, ker sem vedela, da ga bom osrecila.

Kaj mi pa bo denar, ce ne zato, da osrecim moje najblizje ;).
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 14. Jan. 2009 14:23

skupej sva pol leta in mi je po dveh tednih kupu ful velkega plišastega medveda (res huge), za rojstni dan zlato verižico in za božička nove gume za avto

za moje pojme ful preveč dnarja zaprav zame, sm on bi mi rad vse kupu kr omenim
Linna88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Linna88 » 14. Jan. 2009 16:01

no angel napisal/-a:Uh, prenosnik je pa mal "huda" ... js ne vem če bi lahk sprejela tk drago darilo (no, če bi ga že kupu, bi seveda ga, ampak bi se precej bedno počutla). Drugač sm pa nazadnje dobla za darilo eno fuuul lepo roxy jopco, ker mi je uspelo nardit en ful težek izpit. :hearts:

joj meni je za božič podaril mp4 in sem se malo bedno počutila, čeprav sem ga bila zeloooo vesela, saj imam pač rada tehniko in to.. :oops: no pa sem se zdaj odločila, da opišem svoje božično darilo (sicer sva skupaj komaj 4 mesece in je meni bilo malo čudno prejeti tako veliko darilo. vsaj za moje pojme je veliko). v glavnem....

pridem do njega in je pod smrekico bila lepa škatla (ki jo je naredil sam - zunaj obdelana z lepim rdečkastim papirjem s potiskom, noter pa z zelenim delom (zelena mi je najljubša barva))... na škatli je bila zalepljena slikica, ki jo je izbral samo zame in na njej je pisalo moje ime. v levem kotu pa lep mašeljček. :) in ko sem škatlo odprla me je čakalo presenečenje. :) najprej sem morala pogledati kaj je bilo tisto zrolano in obdelano z žico ter penljico. Bila je spet slikica z besedilo ... ki pa ni iz nobene pesmi ali interneta temveč besedilo ki je bilo samo zame in ga je napisal čisto sam... pa ne gre za verze ali pihanje na dušo ampak enostavno par besed, da se je pri njem ustavil božiček zame... skratka zeloo lepooo.... no in potem sem odprla škatlo in zagledala tiste zadeve s katerimi sva se v teh mesecih razvajala, presenečala drug drugega in katere nama na nek način nekaj pomenijo, saj je vsaka zase nekaj posebnega pa čeprav gre za sladko hehe na vrhu so bili minisi, ki mi jih je nosil na vaje na faks in po faksu (in to začetek oktobra):), čez je bila neka bela zadeva da ni bilo vse samo zmetano v škatlo :), potem pa čez še malo zlatkaste folije... v glavnem vse lepo pripravljeno, skrito, tako da sem morala res po vrsti odpirati in da nisem takoj videla kaj se skriva tu noter. :) potem sem videla menchmelowse, ki jih oba naravnost obožujeva in sva se tudi z njimi vsakodnevno razvajala. sledile so kinder jajčke pa M&M z arašidi, shark... hja, sem čokofreak in sem tudi njega sedaj navadila na sladko... vse kar je bilo noter ima za naju nek pomen. Potem sem pa prišla do take lepe rdeče vrečkice in videla znak loterija Slovenije. vedela sem za kaj gre in zakaj je bilo to v škatli. spet ima nek pomen in od takrat vsak teden kupiva eno vrečkico. vedno nekaj zadaneva :zustimm: skratka ob odpiranju in raziskovanju te škatle mi je srček delal kot nor, saj res nisem česa takega pričakovala. no in na zadnje je bila še posebej zavita in čisto na dnu skrita ena škatlica. čisto previdno sem jo odvijala... me je bilo kar malo strah. no in potem sem le odprla in videla nov mp4 predvajalnik. res je hud, dobra slika, zvok.... hja, sploh nisem vedela kaj bi rekla.

skratka...škatlico čuvam. :) res pa mi je bilo najlepše ker se je tako potrudil zame in tako lepo aranžiral, da je bilo škoda kopati po tej škatli.
je tale moj dragi en pozoren stric. :) že od samega začetka me samo razvaja... seveda tudi jaz njega. in te pozornosti ki so bile njegovo darilo zame... še trajajo... sicer najdeva vedno nekaj novega kar nama je všeč... in se z nekaterimi ne strinjam da kar naenkrat izginejo vse tiste male stvari, ki so par včasih razveseljevale. seveda se zadeve spremenijo, ampak ne na slabše... se le še bolj poglobijo, pa tudi če ti ne prinese vsak dan čokoladice ali rožice. meni je že zelooo lepo ko mi samo sms napiše in mi pve da me ima rad, ko me potolaži zaradi zadev ki me živcirajo, ko hodi po mene na prakso in sva skupaj tiste tri urce.... skratka je polno teh zadev ki ti polepšajo dan. prijetno mi je tudi ko kuha zame ali pa ko je malo nagajiv....

ja no... v glavnem... sej res da 4 mesece ni tako dolga doba ampak ga poznam že od prej in zagotovo vem, da te majhne pozornosti ne bodo kar tako izginile. če pa bodo te, pa bodo zagotovo prišle nove. :)

no toliko zaenkrat z moje strani...

aja pa recimo mi je zelo lepo bilo ko se je ponudil da bo on naredil mašeljčke za na smreko... to so res najlepši mašlkji ki smo jih kdajkoli imeli.... :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Jan. 2009 16:56

preveč smajlijev, samo 5 je dovoljenih!
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 14. Jan. 2009 19:01

Lansko leto za rojstni dan verižico in METOYOU medvedka,pa ful cortkano je blo zavito :D
Letos pa srebrno uro in ogromen šopek vrtnic:D
Za božička Oilily denarnico :)
Pol pa tko,kr tko....dva srebrna prstana,pa razne bonbonierce.... same luštne zadevce :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 14. Jan. 2009 21:05

uf bilo je že vse. tehnične stvari (tv tuner), spodnje perilo, rože, cvetje, pliškoti, cd-ji... edino nakita mi ne podarja (čaka na tisto pravo :) ) in oblačil (razen tisto, kar pred njim pomerim in pač on plača).
drugače pa me najbolj razveselijo malenkosti. recimo ko sva se enkrat zmenila, da bova gledala tekmo, je šel v trgovino in prinesel mrzle pive in ice, kokice, čokolade... ali pa ko prinese kak film na dvd-ju pa skupaj gledava. ali pa moje najljubše čokoladke. največkrat me pa kar kam odpelje. aja pa obožujem, ko gre z mano nakupovat in prenaša namesto mene vse tiste težke vrečke. :love:
ah ogromno je samo najinih trenutkov, ki jih on samo še polepša.
Linna88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Linna88 » 15. Jan. 2009 10:02

rammsteingirl napisal/-a:preveč smajlijev, samo 5 je dovoljenih!

ah ja.. pardon... redko kaj napišem in potem.... pozabim...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jan. 2009 13:45

^wow, prenosnika? :) kar drago darilo...
no ja, sicer pa jaz mojega tako skrivoma napeljujem na chanelovo torbico ali louboutinke. :D (samo ne še zdaj, ker mi je pri teh letih še škoda 1500k za eno torbico :? )
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Jan. 2009 14:57

Uf, dobila sem ogromno stvari in "stvari", da se niti ne spomnem več vsega.
Ena izmed najljubših je moja urca, pa denarnica lacoste (ki je vedel, da si jo res full želim :)), pa svetilka z magmo, ki je bila pravo presenečenje, pa verižica, zapestnica, ... No, ogromno je tega. Velikokrat mi tudi plača večerje, kino in podobno, al pa kako stvar za obleč če je zraven. Skratka, razvaja me :) :*

No, sej ni da jaz njega ne razvajam. V podobni meri kot on mene jaz njega. :) Ne zdi se mi fer, da bi samo dobivala, nič pa dala.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov