Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
oh ja, k te zbudi zjutri s šalco frišno narjenga čaja in olupljenimi pomarančami in te čoha po lasih medtem k se teb zdi da ti bo možgane vrglo skozi nos od vsega smrkanja...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Aloha napisal/-a:Menjam usa darila (ki sem jih bla sicer vedno zlo vesela) za spanje u njegovem naročju ...
Se popolnoma strinjam. Drugač si pa podarjava darila, ki stanejo približno enako. S tem, da mam jst vedno probleme, ko mi zmanjka idej.
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
meni je pa moj na skrivaj kupil prstan od zlatarne celje, k sem ga ž dougo dougo gledla, pa govorla kk je lep. Pa mi ga je kupil, pa dal, zato ker sem baje najboljša punca
sma trenutno ga ne najdem nikjer na netu, da bi pokazala, biu je pa tk narejen iz drevesnih listov. Pa zrawn je še nek komplet verižice pa uhanov. U glavnem me je božansko.
aja, pa kupi mi vsake tejk cajta kako mačko ( seveda, ne pravo ), al pa une "the dog" k so mi tk lubani.
sma trenutno ga ne najdem nikjer na netu, da bi pokazala, biu je pa tk narejen iz drevesnih listov. Pa zrawn je še nek komplet verižice pa uhanov. U glavnem me je božansko.
aja, pa kupi mi vsake tejk cajta kako mačko ( seveda, ne pravo ), al pa une "the dog" k so mi tk lubani.
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
meni je pa moj na skrivaj kupil prstan od zlatarne celje, k sem ga ž dougo dougo gledla, pa govorla kk je lep. Pa mi ga je kupil, pa dal, zato ker sem baje najboljša punca
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
u petek sva prsla iz enotedenskih pocitnic u bohinju, ki jih je v celoti financiral on se pravi vsak soping, vsako hranjenje itd. wiiiii ful lepo sva se mela zadnjic mi je pa kupu karto za en koncert, ki bi si jo itak sama kupla ampak me je lepo presenetu
pa k zdej ful hodiva u SPAR sva zbrala ze skor dve strani onih tock, in bom dobila en prstan pa eno verizico
skupi sva eno leto, od tega vec k pou casa zveze ziviva skupi, pa mi se vedno prinese kdaj rozico al pa sopek iz cvetlicarne al pa cokoladico, al pa karkol mam rada..skor vsak dan padajo kake pozornosti...tk da se totalno ne strinjam s tem da se fantje trudijo samo ko osvajajo moj se se bolj trudi zame zdej k ziviva skup pa ve da sem 100% njegova in obratno
pa k zdej ful hodiva u SPAR sva zbrala ze skor dve strani onih tock, in bom dobila en prstan pa eno verizico
skupi sva eno leto, od tega vec k pou casa zveze ziviva skupi, pa mi se vedno prinese kdaj rozico al pa sopek iz cvetlicarne al pa cokoladico, al pa karkol mam rada..skor vsak dan padajo kake pozornosti...tk da se totalno ne strinjam s tem da se fantje trudijo samo ko osvajajo moj se se bolj trudi zame zdej k ziviva skup pa ve da sem 100% njegova in obratno
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Moj dragi je tud toook pozoren do mene.Zdej sm bla doug ful prehlajena pa mi je čajčka kuhu pa karamelino mleko delu,pa vse v sobico nosu.Pa zraven še kakšne piškotke.Drugač odkar sva skupaj živim pri njemu.Za b-day ki sem ga mela 14dni po temu ko sva začela hodit mi je kupil uro od calvin klein ki sem si jo full želela in že doug šparala denar zanjo.Potem sredi poletja mi je kupil najlepšo zapestnico kar tako,ker sem baje ful pridna Zdej za božička sem pa dobila full lep prstan,čeprov sva rekla da si ne bova nič kupovala.Ampak sem bla u Franciji na smučanju pa je reku da je šu sam mau gledat pa mi je kupu.Moj piki je res srček in naj,naj,naj rajš ga mam.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Za darila se moj dragi kar potrudi, čeprav nerada vidim, da me obdaruje, sploh pa za kar tko mal ...
Nazadnje mi je prinesel parfum N.C-Cat deluxe, ker pač ve, da mi je všeč, plišastega medvedka + vazelin, ker ve, da se rada namažem.
Skratka, zna me presenetiti ( v + smislu, of kors ).
Nazadnje mi je prinesel parfum N.C-Cat deluxe, ker pač ve, da mi je všeč, plišastega medvedka + vazelin, ker ve, da se rada namažem.
Skratka, zna me presenetiti ( v + smislu, of kors ).
-
PaTsy - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2009
večkrat si kaj podariva med sabo in nikol ne gledava za kakšno ceno je bilo darilo kupljeno in kdo je za koga dal več.. je blo že od plišekov, nakita, kozmetike, itn..
ampak meni več pomenijo malenkosti, ki se jih ne da kupit.. recimo da me razvaja in mi prinese kaj v posteljo ko sem bolana.. da me boža in pred spanjem reče ljubim te.. da mu ni problem če ga pošljem v trgovino ali ga prosim naj mi pomaga v kuhinji.. res je najboljši.. ne zamenjam ga..
takšne malenskoti mi pomenijo veliko več kot kupovanje daril..
ampak meni več pomenijo malenkosti, ki se jih ne da kupit.. recimo da me razvaja in mi prinese kaj v posteljo ko sem bolana.. da me boža in pred spanjem reče ljubim te.. da mu ni problem če ga pošljem v trgovino ali ga prosim naj mi pomaga v kuhinji.. res je najboljši.. ne zamenjam ga..
takšne malenskoti mi pomenijo veliko več kot kupovanje daril..
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Najlepše mi je takrat, ko se mi po telefonu zlaže (fak, ku je za beseda groba, kar pa u tem primeru ne bi smela bit), da je doma, potem me pa čez minutko preseneti in se pojavi na mojih vratih ... Tako kot zadnjič, ko se je prikazu u LJ, ko bi on moru bit u NG, me ponosno klicu, da je pred mojim domom in da pridem takoj dol, po lupčkanju in objemanju mi je dal škatlico Raffaelo-tov in me spravil v avto, zavezal oči in me odpeljal neznano kam, dokler se nisva ustavila in mi ni odvezu oči, da sem videla, da sva pred Areno, kjer sva si šla ogledat 3D kino, za katerega je že imel karte...
Na splošno so mi take vrste presenečenja najboljša...
Al pa, ko me v obdobju, ko sm bolna (tega je tud dosti) pocrta, mi prinese mandarince, meri vročino, boža po laskah, ki so ob trenutkih bolezni čisto boge, švoh (da je še mene sram jih tikat), kuha čaj, pripravlja sadne krožničke... Oh, zdej takoj bi bla spet bolna...
Zadnjič sva bla u LJ skupi u mojem domu, in sama sem prilepila na zid eno kartonasto rokico. Ko pa sem se po enem tednu vrnila nazaj u LJ, sem vidla, da je on na to rokico napisal Vedno te bom ljubil! Meni so začele tečt kr souzice...
Al pa, ko me v obdobju, ko sm bolna (tega je tud dosti) pocrta, mi prinese mandarince, meri vročino, boža po laskah, ki so ob trenutkih bolezni čisto boge, švoh (da je še mene sram jih tikat), kuha čaj, pripravlja sadne krožničke... Oh, zdej takoj bi bla spet bolna...
Zadnjič sva bla u LJ skupi u mojem domu, in sama sem prilepila na zid eno kartonasto rokico. Ko pa sem se po enem tednu vrnila nazaj u LJ, sem vidla, da je on na to rokico napisal Vedno te bom ljubil! Meni so začele tečt kr souzice...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
MilkyWay napisal/-a:Zadnjič sva bla u LJ skupi u mojem domu, in sama sem prilepila na zid eno kartonasto rokico. Ko pa sem se po enem tednu vrnila nazaj u LJ, sem vidla, da je on na to rokico napisal Vedno te bom ljubil! Meni so začele tečt kr souzice...
ful lepoo!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
MilkyWay napisal/-a:Najlepše mi je takrat, ko se mi po telefonu zlaže (fak, ku je za beseda groba, kar pa u tem primeru ne bi smela bit), da je doma, potem me pa čez minutko preseneti in se pojavi na mojih vratih ... Tako kot zadnjič, ko se je prikazu u LJ, ko bi on moru bit u NG, me ponosno klicu, da je pred mojim domom in da pridem takoj dol, po lupčkanju in objemanju mi je dal škatlico Raffaelo-tov in me spravil v avto, zavezal oči in me odpeljal neznano kam, dokler se nisva ustavila in mi ni odvezu oči, da sem videla, da sva pred Areno, kjer sva si šla ogledat 3D kino, za katerega je že imel karte...
Oooo to je pa neki najlepšega kar sm kdaj brala Človk se povsem razneži ko to bere Eno lepše ku drugo!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Men pa moj zj ze velikrat kr tko podaru kšn spodn periu...me je presenetu ko je pršu iz MB v KR s kšno malenkostjo...enkrat k sm mela RES, ampak RES slab dan, pa vedla sm da se bova vidla šele čez en tedn, pa en tedn se že nisva...me je klicu pa sva neki govorila in je reku kokr da gre k enmu kolegu...js sm bla pa lih pr frizerju in pridm dam, pa me kliče nj vn pridm da greva sladoled :bussi: :knuddel: enkrat je pa podobno sceno izvedu...me pa isto kliče da je lih v kranj pršu pa kje me lahko pobere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov